Robu vrea mijlocasi si atacanti noi la ACS Poli

Primarul Nicolae Robu anunță noi achiziții la ACS Poli. După meciul cu Steaua, pe care edilul s-a temut că formația sa preferată îl va pierde la un scor și mai categoric, cel mai înfocat suporter al lui Velcea &co a recunoscut că echipa are nevoie de întăriri la mijlocul terenului și în ofensivă. ACS Poli e obligată să facă șase puncte în următoarele două meciuri.

robu cu poli

Nicolae Robu a fost dezamăgit de partida de sâmbătă seara, dintre ACS Poli și Steaua. „A fost un meci foarte slab. Trebuie să vă spun că, la un moment dat, mă temeam că scorul va lua proporții”, a declarat, duminică, liberalul, invitat într-o emisiune de la Radio Timișoara. Viitorul pare să nu sune prea bine nici pentru cel mai înfocat suporter al lui Velcea & co. „Ce a fost a trecut. Acum este esențial să câștigăm punctele din următoarele două meciuri”, a mai spus Robu.

ACS Poli întâlnește, în etapa viitoare, acasă, pe Corona Brașov, iar peste două etape, în deplasare, pe U Cluj. Cele două echipe ardelene sunt ocupantele ultimelor două locuri ale clasamentului Ligii I. Întrebat despre eventuale schimbări în strategia echipei, Robu a ajuns la concluzia – vizibilă, de altfel, din avion, pentru orice suporter – că, pentru a face față Ligii I, formația timișoreană are nevoie de întăriri. Primarul nu a vrut să vorbească însă despre schimbări pe banca tehnică. „Trebuie să mai aducem jucători, atacanți și mijlocași. În zilele următoare, voi cere explicații staff-ului echipei”, a mai spus Nicolae Robu.

În ultima ședință a CL, ACS Poli a mai primit jumătate de milion de lei din bani publici, finanțarea ajungând la 6,5 milioane de lei, numai din această sursă. Echipa lui Velcea nu a mai câștigat un meci în Liga I din etapa a patra și, de atunci, a mai reușit un singur punct, după un egal chinuit pe teren propriu, cu Viitorul.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

soryn a spus: (septembrie 29th, 2013 at 14:55 )

cam tirziu te-ai trezit, cind tu incepi campionatul cu un singur virf si cind perioada de transferuri s-a dus iar pina la urmatoarea mai sint 3 luni cred ca ti-ai batut singur joc de echipa…

ino the perfect spirit a spus: (septembrie 29th, 2013 at 14:59 )

ROBU PRIETENE ASCULTĂ CE ÎȚI SPUN NE TREBUIE ANTRENOR VALI NU SE PRICEPE! SA -I MULȚUMIM ȘI SĂ NE DESPĂRȚIM PRIETENEȘTE!JUCĂTORI AR JUCA DACĂ AR FI ORDINE LA ECHIPĂ ȘI DISCIPLINĂ DAR NU ESTE ȘI AICI ESTE PROBLEMA!-

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

eu a spus: (septembrie 29th, 2013 at 15:10 )

Lamentabil spre grotesc asa se poate caracteriza aceasta echipa.Din ciuca batailor am ajuns si ciuca ironiilor stelisti au fost gazde slabe ca nu le-au dat scaune asistatiilor social de la Poli i-au tinut 90 de minute in picioare deranjati ca au fost scosi la munca sambata seara ( Mircea Radulescu gsp tv) Conducearea se pricepe la orice in afara de fotbal exceleaza prin inchinatul paharelor ( Daniel Stanciu digi1). Domnule primar daca tineti asa de mult la titulatura „Poli” pastati-o dar scoateti denumirea orasului Timisoara ne fac de ras acesti asistati social nu pot fi denumiti jucatori.

ady a spus: (septembrie 29th, 2013 at 15:20 )

Puteti sa aduceti cati jucatori vreti,dar sub conducerea lui Velcea se vor pierde si ei in tactica lui.Noi am avut perioade bune la inceputul campionatelor si anul trecut si acuma,jucatorii jucau bine cu cunostintele tactice cu care au venit la echipa,dar cu cat stau mai mult alaturi de Velcea uita tot ce stiau.

pif a spus: (septembrie 29th, 2013 at 15:52 )

problema nu sint jucatorii, problema e antrenorul. asta se va vedea in urmatoarele doua jocuri.

iuiuiiui a spus: (septembrie 29th, 2013 at 15:54 )

Velcea seamana cu Sabau, unde a pus piciorul nu a mai crescut iarba.

pif a spus: (septembrie 29th, 2013 at 16:00 )

asta inseamna ca Robu a acceptat din nou explicatiile lui Velcea ca nu are jucatori si ca toata lumea e de vina, cei din club care il lasa singur si jucatorii care nu au valoare sa cistige un meci. el insusi nu e de vina, vom retrograda din pacate.

Timisorean a spus: (septembrie 29th, 2013 at 16:42 )

Din banii lui sa faca ce vrea dar nu din bani publici
Spalarea de bani prin metoda POLI a intrecut de tot masura

ani a spus: (septembrie 29th, 2013 at 17:29 )

ne trebuie alt primar!

timisoara a spus: (septembrie 29th, 2013 at 17:32 )

BASARAB PANDURU.

Drucker a spus: (septembrie 29th, 2013 at 17:46 )

Gresit !
Nu Robu trebuie sa ia decizii la club!
Exista o conducere platita regeste din banii timisorenilor care nu-si asuma esecurile.
Sunt salarii nesimtite plus prime incasate de niste incompetenti care nu au nici o treaba cu fotbalul .
Aduceti dracu oameni de fotbal in conducere si concediati-i pe senilul Bungau , smecherul Rosenblum , Musat si olteanul inganfat Velcea.
Daca nu faceti asta ACS va retrograda cu siguranta .

victoras olteanul a spus: (septembrie 29th, 2013 at 17:53 )

A.C . Recas nu e Poli.
Stop banilor publici catre A.c.s. Recas.

Relu a spus: (septembrie 29th, 2013 at 18:52 )

Cum a primit Poli 1/2 milioane din banii publici ? Cine permite asemenea decizii ? Sunt banii nostri, trebuie sa gospodarim fiecare banut pentru binele populatiei din Timisoara !!!

Agent 7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 19:16 )

Nu cred ca multi asteptau sa invingem steaua,dar un joc bun care sa creeze probleme pentru echipa adversa da. Asezarea in teren cum am mai spus si libertatea jucatorilor de a se misca in timpul meciului este foarte importanta.Daca joci cu frica nu este bine si asta se vede din ultimile meciuri. Fotbalul se joaca cu pase legate si se ataca in haita ,se apara in haita (vezi Barcelona,Arsenal).Echipa noastra nu se leaga ,jocatorii se gasesc izolati,fara posibilitati de a pasa.Ne bazam pe un Virf si toti arunca mingea la el. Cum am spus se joaca cu frica de a ataca. Acest 4141 este cu cintec daca cel putin 2 mijlocasi din cei 4 nu se desprind si ajuta atacul.De aceea se vede lipsa de mijloc, care creeaza multe spatii pentru adversari.Jucam un joc static,vezi inceputul de campionat unde Poli ataca incontinu si forta adversarul sa se apere.Este greu de spus daca de vina sint antrenorii s-au jucatorii.Tot se vorbeste sa se aduca jucatori noi,eu zic ca este prea tirziu.Hai sa schimbam putin tactica si sa ne mai uitam si la alti jucatori care nu joaca deloc si sint la echipa a doua.Improvizam prea mult,schimbam jucatorii de pe o pozitie pe alta de parca sintem la juniorii unde jucatorii tineri nu sint inca specializati.Exemplu : Furtado joaca virf desi este extrema stinga,Ruiz joaca mijloacas cind este virf. Nu poti sa ceri unuii Contabil sa fie Inginer,asa cum nu poti sa-i ceri unui Profesor sa fie Primar.
Hai Poli

@Agent7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 19:45 )

asta cu profesorul care nu poate fi primar e buna. dar si Ciuhandru a fost prfesor, ma rog nu chiar dar assistent sau lector tot a fost, adica nu atit de sus in ierarhia didactica. asa ca ar fi al doilea.

me a spus: (septembrie 29th, 2013 at 19:53 )

am impresia ca ceva nu e in regula cu Sekely, in sensul ca nu e accidentat si ca doar s-a cam saturat de nesimtirea lui Velcea cu povesti cum foloseste el biciul.

Agent 7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 20:04 )

Pai ca da iti trebuie studii mai superioare sa cresti Palmieri in Timisoara.
Hai poli

Druckerul din Blascovici a spus: (septembrie 29th, 2013 at 20:48 )

Victoras Olteanu…du-te inapoi la zaibarul tau si lasa-ne !!!…HAI POLI !!!

@Agent7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 20:58 )

Da si Ciuhandru a fost profesorul care a ajuns primar .Si in 16 ani de mandat a ruinat orasul meu ,vanzand-ul tiganilor .
O fi din aceeasi etnie ? Cred ca da .

Agent 7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 21:28 )

Hai sa mai Analizam putin la rece jocul echipei noastre poate ajuta putin pe cei din echipa tehnica. Care sint jucatorii din atac care au libertatea sa se miste in teren de pe o parte pe alta? Nici unul, La Poli poti sa fi si orb ca ii gasesti pe toti unde ii pune antrenorul, Barbut pe dreapa cu fanionul ,Vrful singur cu 4 aparatori in spate ,etc.Fotbalul modern ataca si cu aparatorii ,ca asa se dau golurile,dar pentru asta avem nevoie si de conditie fizica sa se joace pe tot terenul si in viteza.Aviz Preparatorului fizic!!!!! indragostit de sistemulTRX .Echipa are nevoie de Jucatorul Surpriza care da si cu stingul si cu dreptul si este Liber pe teren in fata careului advers sa NU poata sa fie Marcat.Daca scoti apararea adversa din careu atacantii vor avea ocazii de gol. Ma ingrijoreaza cind vad un antrenor pe margine agitat si tipind la jucatori timp de 90 de minute ,asta imi spune ca nu lasa jucatorii sa gindeasca meciul si nu are incredere in ei.Schimbarile se fac foarte devreme , Trageti concluziile d-vstra .
Hai Poli

#1 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 22:11 )

clar ca lui Velcea ii lipseste experienta de a redresa o astfel de situatie. e admirabil ca o mai tine atit de teapan, altfel s-ar scufunda toata sandramaua. insa nu cred ca reuseste s-o intoarca, pentru asta are prea putina experienta si prea putine cunostinte. cu el vom retrograda, incet dar sigur.

loi a spus: (septembrie 29th, 2013 at 22:36 )

nu s-au dat bani pe Tony, marca goluri in Israel, si pe Axente nu l-a vrut Velcea, se aude, de Bostina nici nu vorbesc. poate vom ataca cu Velcea si cu Robu, poate pot astia mai mult in atac.

druker a spus: (septembrie 29th, 2013 at 23:26 )

Lui Nea Velcea (desi el insista sa i se spuna mister) ii lipsesc multe calitati de antrenor (cred ca este cel mai slab antrenor din liga I) dar compenseaza prin multa aroganta , inganfare si ticuri .
Ha ha ha !!!

nelu a spus: (septembrie 30th, 2013 at 09:01 )

Toata lumea vede ca principala problema e acest velcea,care numai antrenor nu e,bun papagal si atat,daca nu va fi inlocuit cat mai repede pot sa-l aduca si pe Mesi,stie dom. profesor velce ce sa faca cu el.

Cocolino a spus: (septembrie 30th, 2013 at 12:13 )

Velcea + Rosemblum aut ! Alta varianta nu exista ptr a salva corabia. Ar merge chiar si Consiliul Director aut, daca vrem sa facem treaba. Sa vina un antrenor meserias, alaturi de un alt presedinte de club !

Alex a spus: (septembrie 30th, 2013 at 12:58 )

Echipa ar avea potential si a demonstrat-o prin jocul practicat in primele etape. Potential de liga I nu de cupe europene sau alte artificii. Problema-i Velcea care nu-i antrenor de prima liga. Cel mai fericit scenariu ar fi sa ramana Grigoras fara echipa si sa-l inlocuiasca pe Velcea la Poli.

SAM a spus: (septembrie 30th, 2013 at 13:01 )

cand te inscrii intr-un concurs de trabanturi cu un motocultor ii intreci doar pe cei ce sufera accidente de parcurs

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Top