ACS Poli sparge gheata dupa sase etape: victorie de arbitru la Cluj

Două luni și jumătate, un nou antrenor și un arbitru dispus să arate foarte ușor punctul cu var. De asta a avut nevoie ACS Poli pentru a obține o nouă victorie în Liga I. Timișorenii au câștigat luni seară, în fața Universității Cluj, Szekely a marcat din nou, dar echipa nu joacă mare lucru.

u cluj acs poli

Universitatea Cluj rămâne fără victorie, după meciul de luni seara, pierdut în fața lui ACS Poli, o altă echipă în mare foame de puncte. Timișorenii au antrenor nou, Aurel Șunda revenind în prima ligă, după demiterea lui Vali Velcea. ACS a început meciul în formula Nuno Claro, Nohai, Petre, Şeroni, Poparadu, Trandu, Gorobsov, Keita, Nanu, Popovici și Szekely. Prima repriză a fost lipsită de orice spectaculozitate și destul de încâlcită din punct de vedere al fazelor de poartă. La cum a arătat partida în primele ei minute, coroborat cu aspecul dezolant al tribunelor aproape goale ale imensului stadion clujean, uneori puteai avea senzația că asiști la un meci de ligă secundă.

Ocazii foarte clare în primele 45 de minute n-au fost, dar, în schimb, arbitrul a dat nu mai puțin de cinci cartonașe galbene. Ultimul dintre ele a venit în minutul 44, când Rilke a faultat în careu, a fost avertizat, iar „centralul” a arătat punctul cu var. Szekely a executat și a marcat cel de-al șaptelea său gol din acest sezon. Vârful timișorenilor a înscris ultima dată acum două luni și jumătate, în meciul din deplasare cu Săgeata Năvodari, și și-a trimis colegii în vestiar cu avantaj pe tabelă.

Repriza a doua a fost mult mai animată, gazdele alergând cu disperare după egalare, în timp ce oaspeții aproape că nu s-au văzut. Cu o singură excepție: portarul Nuno Claro, ale cărui reflexe senzaționale au salvat echipa timișoreană de la primirea unor goluri. Cea mai mare ocazie a clujenilor a avut loc în minutul 58, când Balde a ratat absolut incredibil din doi metri. Jucătorii lui Șunda au preferat o posesie liniștită, fără să pună în pericol poarta lui Veselovski, iar asta i-a costat.

În minutul 84, Abrudan a marcat cu capul, după o centrare venită de la Cristocea, și a adus egalarea pentru „șepcile roșii”. Patru minute a durat bucuria gazdelor, pentru că Nanu a scăpat spre poartă, a fost oprit de Veselovski, arbitrul a văzut fault și a arătat al doilea penalti. Gorobsov transformă și stabilește scorul final: 2-1 pentru ACS Poli. Pentru timișoreni urmează meciuri grele: acasă, cu Pandurii, în deplasare, cu Petrolul, și în Cupa României, cu Steaua.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

alex a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 00:12 )

baaa ziarist de nimic?daca asta o fost victorie de arbitru tu esti fi d wurva!!!pana si Porumboiu o zis ca o fost ambele perfect acordate,dar poate ca tu esti beetzivan de la asu..gi

cu DOUA goluri,DA! a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 00:13 )

cu doua goluri in deplasare mai putem discuta!

adevarat de.banat a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 00:52 )

adevarat de.banat,asta a fost un meci de B,chiar C, iar asu-Gataia a fostde liga campionilor, dar….DEOCAMDATA POLI e in Liga lui Miti, iar asu e ceva mai jos. Ca poate peste 5-10 ani va fi cum a zis Nostradamus, poate……dar DEOCAMDATA………

Roby Dumy a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 00:54 )

@Lae Sclavu: Astept sa te ti de cuvant, eu am fost de treaba azi 😉

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 01:32 )

MECI SLAB FĂCUT DE POLI TIMIȘOARA! PENALTY UȘOR ACORDAT!ȘUNDA NU A SCHIMBAT CU NIMIC JOCUL!ROBU INVESTITORUL CARE NE TREBUIE LA POLI TIMIȘOARA SERIOS ȘI PENTRU PERFORMANȚĂ ȘUNDA ESTE VARZĂ!VALI 2 !NIMIC NOU!ÎN IARNĂ ALTUL SIGUR!!
ORICUM HAI POLI TIMIȘOARA VICTORIE CU PANDURI ȘI MAI VORBIM!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Prima victorie cu AS ! a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 08:15 )

Prima victorie cu AS (adica cu Aurel Sunda)

NR a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 09:45 )

Frumoasa victorie am obtinut aseara, ne-a lasat cu o mica gaura in buget dar nu este nici o problema, in urmatoarea sedinta de consiliu vom suplimenta din nou fondurile.
PS
Grazzie Roberto

Noni a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 09:50 )

Bravo adevarata Poli! Singura Poli a Timisoarei! ASU nu e Poli! ASU e fondata de Robu in 2005! ASU a avut mare derbi cu Gataia! Presimt ca o sa devina o traditie derbiul ASU gataia! Si peste 10 ani o sa joace ASU cu gataia!

Noni a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 10:00 )

Ce teste de inteligenta rezolva druckerii cu succes! Cele pentru maimute!

Cum calculeaza un drucker cat fac unu plus unu? Cu foaia si pixul…

Cand au aflat druckerii ca exista ASU? In 2012…

De ce n-au tinut druckerii cu ASU pana in 2012…pentru ca pana atunci au tinut cu echipa lui Iancu, Fulgeru Bragadiu adusa la Timisoara si numita Poli BKP si apoi Poli AEK…

De ce drukerilor le place mai mult Fulgeru Bragadiu decat AC Recas? Pentru ca Bragadiru vine de la mitici si lor le plac miticii, nu banatenii!

ASU nu e Poli!

birlic a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 11:12 )

D-le ziarist, dumneata chiar ai crezut ca peste noapte Aurel poate face minuni in jocul echpei,ori cum daca dvs. nu ati observat o schimbare in tactica de joc , nu mai scrieti la aceasta rubrica ,treceti la mondene ca poate aveti mai mult succes.

emilian a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 11:41 )

oho da mult le-a trebuit sa-l trimita la coafor pe velcilica p- mica .bravo.AS.sa te vedem cu Pandurii!

alex a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 14:19 )

Imi place ca mai nou comenteaza si betivanii din liga a 5 a

vaisamar….rusine frustratilor…

Nn a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 15:06 )

Pe Sunda trebuie sa- l evaluam la primavara.Nici Guardiola nu putea sa schimbe ceva in 10 zile.

@alex a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 15:23 )

betivani, betivani, dar tot am reusit sa o postim pe narcomana de maicata si uite asa ai aparut si tu pe lume.

gelu a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 17:57 )

Cred că victroria i se datorează în mare parte lățosului din tribună! Adică cel care a fost dat afară din funcția de antrenor principal – Velcea!! -care, așa cum ați observat, este păstrat în club, pe banii noștri (!), pentru nu știu ce funcție, mai este și trimis în delegație cu echipa mare. De ce?! Cred că Robu-lui îi place să consume banii pe toți șmecherii care nu au nici o treabă cu reoganizarea acestei echipe! Velcea a și dat interviuri la Cluj! velcea este ditamai director tehnic! Oare Șunda este chiar așa de slab și acceptă o astfel de curvă pe lângă echipă? Sictir, măi infatuatule și caută-ți echipă la câte oferte ai…!!! dar nu mai freca menta pe la stadion că ești penibil! Aurele, hai, omule, alungă lingăul de pe baza sportivă. dacă-i demis, valea!

@ @ alex a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 18:29 )

ce milostiv e DUMNEZEU, ca a facut sa nu doara prostia, ca altfel ati fi strigat mult mai tare cu Gataia!

Panterele negre de la POLI a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 18:30 )

Panterele negre de la POLI au speriat Clujul! Dupa 2-2 cu CFR, au batut cu 2-1 pe U!

Pacat a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 18:34 )

Pacat ca nu a fost nici un „ziarist” timisorean pe Cluj-Arena(dar poate la Gataia…), ar fi avut ocazia sa constate ca totusi EL MONUMENTAL e mai frumos si gol, mai uman, ca o catedrala. Cluj Arena e sinistru gol, ca un bunkar, da senzatia de Cernobal!

Agent 7 a spus: (octombrie 22nd, 2013 at 19:05 )

Sunda a schimbat ceva,eu zic ca jocul lui Poli a fost mult mai legat. Nu vor vom da goluri,daca nu jucam cu 2-3 jucatori in careu .Ne bazam pe Szkely,care fiind singur mai tot timpul este fortat sa joace cu spatele la poarta.Nu sint multi atacanti in lume care pot face ceva in aceaste situatii. Extremele trebuie sa ajute ,stau prea departe de atacanti ,se joaca prea mult indirect,pe extreme pina si Szkely paseaza prea mult pe laterale in loc sa atace ultimul aparator. Practic cu mai mult ajutor din partea mijlocasilor se poate deveni mult mai periculosi in atac. Ne mai trebuie si pe cineva care sa poata da lovituri libere.Rezonabil ar fi sa avem ceva rabdare ca au inceput sa se vada ceva schimbari in bine. Penaltiurile cam trase de par….dar fluierasii au cuvintul si puterea.Hai Poli
Pace

Motu a spus: (octombrie 24th, 2013 at 07:22 )

Eeee, acum sa vezi bucurie la acs. Rosenblum, musat, staicu sau bungau Iarăși sint pe cai mari, vor încasa Iarăși o prima frumoasa. De Cind așteaptă ei asta. Sa nu i-l uitam si pe velcea, simuite așa Iarăși conducătorii vor lua 150% . Bravo Șunda, i-ai ajutat si pe ei.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top