Contra, considerat prea scump pentru ACS Poli

Noul antrenor al lui ACS Poli nu putea proveni decât din curtea clubului. Este declarația primarului Nicolae Robu, care recunoaște că nu a luat în considerare varianta Cosmin Contra. Cu un salariu de 6.000 de euro pe lună, acesta este prea scump pentru clubul timișorean.

cosmin-contra (1)

„La un club ca al nostru, ne-am uitat mai întâi în propria ogradă, pentru a vedea dacă avem potențial ca să facem față provocării”, a explicat Nicolae Robu alegerea lui Aurel Șunda. Acesta câștigase, în vară, concursul pentru postul de director al centrului de copii și juniori. Primarul admite că numirea lui Șunda a fost singura opțiune pe care a avut-o în vedere pentru postul de antrenor principal al echipei. „Cosmin Contra nu a fost luat în considerare. Este un antrenor foarte bun, îl apreciem, dar el e sub un contract, unul deloc de lepădat. Desigur, de-a lungul timpului, la acest club va fi loc pentru toți poliștii valoroși”, a declarat Nicolae Robu. Salariul lui Cosmin Contra la Petrolul Ploiești este, conform declarațiilor acestuia, de 6.000 de euro pe lună. Când era în Liga a II-a, Valentin Velcea primea, ca „principal” la ACS Poli, 4.000 de euro.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

salar a spus: (octombrie 11th, 2013 at 14:00 )

Pai era prea scump sa plateasca Robu pe velcea 7000euro/luna (cat mai are contract) si inca 6000euro/luna pe contra si pe jnapanul de rosemblum…deci un calcul simplu te duce usor la 20000euro/luna…asa ca drag ziarist trebuie platite multe capuse..

ino the perfect spirit a spus: (octombrie 11th, 2013 at 14:06 )

CONTRA NU ESTE PREA SCUMP PENTRU TIMIȘOARA! POLI TIMIȘOARA ÎȘI POATE PERMITE ORICÎND UN ANTRENOR CA ȘI CONTRA! ÎNSĂ DEOCAMDATĂ ESTE SUB CONTRACT LA PETROLUL! DACĂ NU V -A MAI FI LA PETROLUL MAI DISCUTĂM!! ESTE ORICÎND WELLCOME TO TIMIȘOARA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

spritz a spus: (octombrie 11th, 2013 at 16:07 )

pai prefer sa ,, RADIEZ” un post din organigrama clubului , sau doua si il aduceam pe Contra.Ce afacere au facut ca l-au demis pe Velcea din antrenor si l-au pus director sportiv, iar pe Rozemblum, director tehnic? Daca tot sunt vinovati de rezultate si transferuri,trebuia sa li se rezilieze contractile si strangere de mana-la revedere! Asa , toti se asteapta la cotitura. Nu cred ca varianta SUNDA este o hotarare buna, deoarece este rupt cam demult de antrenorat ( mai ales la liga1) si cred ca nu este la current cu ceea ce se intampla acum in fotbalul de performanta , aici ma refer l-a modul de antrenare a jucatorilor! Cred ca va fi un esec aceasta schimbare a antrenorului Velcea si ne vom amagi in continuare. Cred ca cel mai indicat era un antrenor din afara judetului, care nu avea tangenta nici cu conducerea si nici cu jucatorii.mai lipsea sa fie in staf alaturi de Sunda, Jakie Ionescu si Emerich Dembrovschi.Acolo sunt prea multi care traiesc pe langa echipa si se ascund dupa jucatori atunci cand nu sunt rezultate, de aceea trebuia ca toti sa plece si sa vina si o conducere noua! ar probabil ca la scurt timp, va reveni Velcea (am inteles ca are 100.000 Euro clauza de reziliere!!!) si Rozemblum, si tot asa ne vom invarti in jurul cozii fara a rezolva nimic.Caci de Velcea, o duce bine la acest club, de vreo 6-7 ani , el tot s-a lipit,ori la echipa 2-a, ori la junior,mai pe la echipa mare si mai declara ca un antrenor nu poate sa iasa din aceasta meserie la pensie! sa vedeti ca el va fi primul, degeaba il dau astia pe usa afara ca el intra pe geam.Sunt curios de noul staff a lui Sunda?

snaps a spus: (octombrie 11th, 2013 at 16:16 )

nici Mourinho la Chelsea nu a fost prezentat de atatia conducatori, cum a fost prezentat Sunda la Poli ; pai pentru ce trebuie atatia ? vad ca nimeni nu este vinovat sau nu-si asuma raspunderea pentru rezultatele echipei !
PS: era sa uit-doar jucatorii sunt vinovati ca nu au valoare — declaratii repetate de ex-antrenorul Velcea !!! sa-i fie rusine si lui si celorlati di jurul echipei,caci nimeni nu a sarit in apararea jucatorilor ! nu-I asa tovarase Rosenblum ! sau cum spui tu cateodata : hai noi sa bem un sprit, ca nu noi jucam (adica conducatorii ), sau sa mai bata si baietii un meci ca sa-ti iei tu prima ??? Afara cu toti, trebuia dl.Robu si Bojin , nu sa ii avansati !!!

SAM a spus: (octombrie 11th, 2013 at 18:24 )

buget mic, organigrama mare…. pana ce lucrurile nu se vor inversa vorbim de pomana

SAM a spus: (octombrie 11th, 2013 at 18:26 )

buget mic ,organgrama mare….pana ce lucrurile nu se vor inversa ne consumam de pomana

poli a spus: (octombrie 11th, 2013 at 20:16 )

Sunteti penibili va lasati condusi de toti pensionari gen Jakie .Boit ..Normal ca lau pus pe Sunda ca este omu lor si fake ce zik ei .nu va sta mult o sa vedeti ca este foarte slab jucatori nu o sa il akkepte ca este comunist .

pif a spus: (octombrie 11th, 2013 at 21:32 )

Contra oricum nu intra in discutie. motivul e ca nu ar fi chiar jucaria lui Robu si Bojin si a grupului Ionescu-Bungau-Dembo. ar avea o parere proprie si chiar pretentii si asta nu-l face sa fie ales, din pacate. e pacat totusi de timp si de bani, care in contextul fotbalului romanesc nu sint putini. antrenori promitatori, care isi merita banii si care stiu ceva sint la ora actuala Miriuta si Contra, in ordinea asta. nu vom ajunge la nici unul din ei.

cosmin bradu a spus: (octombrie 11th, 2013 at 22:47 )

Rosenblum si Velcea , cunoasteti , sau aveti macar in vocabular DEMISIA DE ONOARE ??? Niste oameni care profita din plin de aceasta conducere care au prea mult bun simt, nu voi sunteti vinovati se pare daca inca sunteti in club , sunt se pare jucatorii care au facut in primele 4 meciuri 10 puncte din 12 posibile….ei nu mai au fata de divizia A , bine ca au avut atunci cand au promovat ei pe teren,,,,,si vi-au bagat mii de euro in buzunare,,,,niste jeguri de oameni….Velcea acum mai vei avea bani sa iti trimiti fica la tenis ,,, poate o relansezi pe Firuta si ii arunca Rosenblum cu ceva monede in ea….

Motu a spus: (octombrie 12th, 2013 at 09:08 )

Hahahaaaaa, cea mai buna maxima pe care am auzit-o. Contra scump ? Dle robu de unde știți dvS salariul li contra ? Va faceți de ris, sincer. Era scump pt poli ? Pai belcea si rosenblum, plus Jackie si bungau ce fac le acolo ? Încasează bani si u fac nimic. Dar nimic. Era sa uit…Maier ce poziție ocupa ? Plimba arbitrii de la ușa stadionului pe teren. Zău ca sunteți d ris, rosenblum trebuie dat afara, Maier e acolo pe spatele lui Grindeanu , bungau pe spatele PSD. Persoane care nu fac nimic, cheltuie. Si atunci contra e scump ? Sunteți penibil. Sint curios c va face rosenblum in continuare sa justifice salariul. Director tehnic ? O Păcăleala. Aduceti-l pe contra si pe micsa, ca fără el nu vine, si da-ți la o parte lichelele de acolo, bungau, Maier, Jackie, rosenblum.

drucker a spus: (octombrie 12th, 2013 at 11:35 )

Contra e scump dar daca ne uitam in organigrama clubului vedem ca e plina de capuse .
Spre exemplu ;
-Velcea director sportiv
-Rosenblum director tehnic
-Maier sef departament organizare competitii
-Musat alt director
Toti astia CE FAC ?
Apoi avem :
-un presedinte Staicu
-vicepresedinte Ion Ionescu
-vicepresedinte Boit
-director executiv Bungau
-ditector financiar Mihut
Nici REAL MADRID nu are asa un staff cu atati directori si presedinti.
V-a propun sa-i platiti cu bani de la partid nu din banii timisorenilor .

codrin a spus: (octombrie 12th, 2013 at 19:18 )

Nu cred ca alegerea lui Contra putea fi o solutie mai buna decat Sunda. Contra mai are inca multe de invatat, in special cand vine vorba de comportament. Sunda este antrenor de echipe mici, asa cum este si ACS Poli. Atata timp cat nu exista conducatori capabili sa duca aceasta echipa la urmatorul nivel, al performantei, nu putem sa asteptam mari antrenori.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top