Drept la replica

În legătură cu articolul articolul publicat de publicaţia dumneavoastră în data de 20 octombrie 2013, cu titlul: „Cat costa onoarea „nereperata” a lui Ionut Nasleu? Fix 100.000 de euro negociabil”, sub pseudonimul „ziaristul de (pe) terasa”, subsemnatul Nasleu Ioan, cu domiciliu ales la CI Avocat Negulici-Vasile Ionela – Bucureşti, B-dul Theordor Pallady nr 18, Bloc M5, Sc E, Et 1, Ap. 225, vă transmit următoarele precizări, pe care vă solicit să le publicaţi în regim de urgenţă, în aceleaşi condiţii ca şi articolul mai sus menţionat.

drept-la-replica

În materialul presupus jurnalistic anterior menţionat, subordonatul domneavoastră îmi aduce grave acuzaţii şi prejudicii de imagine, susţinând în mod eronat, că subsemnatul „siluieşte limba română într-un mod absolut barbar. Şi gramatical, şi din punct de vedere al logicii. E ceva cumplit. Un tractorist cu patru clase nu cred că scrie în asemenea hal”, ignorând faptul că nu eu sunt autorul textului notificării prin care aduceam la cunoştiinţa publicaţiei pe care o conduceţi că sunteţi invitaţi la o conciliere directă în legătură cu alte articole defăimătoare scrise de site-ul www.debanat.ro despre mine, ci de cabinetul de avocatură care mă reprezintă.

Ignoranţa angajatului domneavoastră depăşeşte chiar şi bunul simţ, susţinând că aş dori să mă îmbogăţesc şi să-mi plătesc anumite datorii, de pe urma unui eventual proces cu publicaţia dumneavoastră, lucru total neadevărat: „Fostul senator PRM Ionuţ Nasleu, aciuat momentan în PNL, şi-a calculat însă cât valorează onoarea sa. Fix 100.000 de euro inclus TVA, negociabil. Probabil că renunță la o parte din bani, dacă plata se face cu banii jos (ca la politicieni, ca să nu zic altcumva). Să-şi mai achite şi el din datorii”. Acesta continuă, ignorând încă o dată realitatea, susţinând fără nicio dovadă, că subsemnatul n-aş şti să scriu corect româneşte şi că „opera” pe care dumnealui mi-o atribuie cu rea-credinţă, ar fi compusă din „fraze aiuritoare parcă scrise de un copil de clasa a III-a”.

De asemenea, subordonatul dumneavoatră reia afirmaţii nedovedite şi nesusţinute în realitate, pentru care am demarat deja procedura chemării în judecată a site-ului www.debanat.ro, cum ar fi faptul că eu locuiesc abuziv într-o casă destinată persoanelor defavorizate social şi dar şi altele, pentru care îmi rezerv dreptul să cer explicaţii şi probe în faţa instanţei.

Cu deosebit respect,
Ioan Nasleu

Şi prin avocat,
Ionela Vasile-Negulici

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

Naspaleu la puscarie! a spus: (octombrie 21st, 2013 at 23:56 )

Pai daca asa scrie cabinetu, cum scrie hipopotamu?
Gunoiu a stat in functie atata timp cat sa traga un tun de zeci de milioane de euro pt clanul Becali. Acum e respectabil si indignat.
Locuinta sociala si BMW, pune-le alaturi de un politician cu functie de secretar de stat si automat iti vine sa-l scuipi in fata.
Ne ia de tampiti, cica masina e de la un prieten. Da, poate de la clanu Fecali.
Ce urmeaza, sa-l faca Robu europarlamentar? Ptiu pe amandoi!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

ait-timisoara-danemarca_700x280

Administratie vezi arhiva Administratie

sala polivalenta

Optimism într-o nebuloasă. Fără date concrete, Nicolae Robu e sigur că lucrările la “polivalentă” vor demara la anul

Cu toate că nu ştie absolut nicio dată concretă despre sumele care vor fi alocate pentru proiect sau data de demarare a unei eventuale licitaţii, primarul Nicolae Robu e absolut sigur că lucrările la viitoarea sală polivalentă a oraşului vor începe încă în 2020.. Tot la capitolul optimism, edilul-şef trece finalizarea sălii polivalente, construită de Universitatea Politehnica Timişoara, împreună cu municipalitatea.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Optimism într-o nebuloasă. Fără date concrete, Nicolae Robu e sigur că lucrările la “polivalentă” vor demara la anul
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Liberalii sunt pregatiti de noi alegeri

PNL Timiş vrea majoritatea în Consiliul Judeţean şi postul de primar în Lugoj

Odată numit cabinetul Orban, în PNL Timiş e armonie şi o atmosferă foarte bună. Preşedintele organizaţiei, Nicolae Robu, spune că planurile de viitor sunt mari, iar imediat după sărbători, filiala se apucă de campania electorală pentru locale. În forurile de conducere ale PNL Timiş atmosfera de bunăvoinţă şi înţelegere e prezentă permanent. Cel puţin asta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PNL Timiş vrea majoritatea în Consiliul Judeţean şi postul de primar în Lugoj
CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

black-sale_728X90

Social vezi arhiva Social