Jose Furtado, pe faras de la ACS Poli

Zilele atacantului din Republica Capul Verde în tricoul lui ACS Poli sunt numărate. Cu toate că are contract până la finele campionatului, din cauza evoluțiilor absolut jenante, conducătorii clubului vor să se despartă de Jose Furtado la iarnă. Meciul cu Corona Brașov poate fi decisv pentru viitorul fotbalistului la Timișoara.

furtado

Jose Furtado (30 de ani și jumătate) a sosit la Timișoara ca jucător liber de contract, în luna august, imediat după începerea campionatului. El a fost adus la solicitarea expresă a antrenorului Valentin Velcea, fiind girat și de o carte de vizită bogată, pe care apar echipe precum AEK Atena, ȚSKA Sofia sau Pacos Fereira din Portugalia. Ca atare, a fost primit ca o adevărată vedetă și o mare speranță pentru echipa timișoreană. Toate aceste speranțe s-au năruit în momentul în care Furtado a intrat pe teren, în mecul pierdut cu 1-0 la Vaslui. A fost, de departe, cel mai slab de pe gazon, multă lume întrebându-se ce caută pe un teren de fotbal. Constant în evoluții, Furtado a jucat execrabil și în celelalte meciuri în care a intrat pe teren.

Această prestație a stârnit foarte multe nemulțumiri, începând de la primarul Nicolae Robu până la oamenii din club, dar și jucători. Mai trebuie spus că, alături de Ovidiu Petre și Gorobsov, Furtado are cel mai mare contract din club, lucru recunoscut cu tristețe chiar de unii conducători. Mai mult, din cauza lui s-a „accidentat” și Szabolcs Szekely, așa cum încearcă cei de la club să convingă lumea. Adevărul este că golgeterul lui Poli are mari nemulțumiri vizavi de marea discrepanță dintre salariul lui și al Furtado, mai ales după ce acesta din urmă a arătat ce poate. Adică nimic. De altfel, și vineri, în meciul decisiv cu Corona Brașov, Furtado va intra ca titular, în timp ce Szekely rămâne „accidentat”, nefiind prezent nici măcar pe banca de rezerve. Meciul cu brașovenii ar putea fi însă ultimul la Poli pentru Furtado. „Am luat legătura cu impresarul său și i-am transmis că, dacă nu-și revine, vrem să ne despărțim. A enervat pe toată lumea din club, inclusiv pe primar. Nu se mai poate așa”, ne-a declarat unul din conducătorii lui ACS Poli.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

uite ce zic specialistii a spus: (octombrie 3rd, 2013 at 18:17 )

la nivelul acesta, pe gratis asa-i, exista riscuri: dar asta de unde sa o stie miile de „specialisti” in fotbal si politica din Timisorica?

radulescu ion a spus: (octombrie 3rd, 2013 at 18:23 )

Bă, fraierilor! Cine dracul vă pune să faceți contracte astronomice unor cocotieri pripășiți pe aici!? Ce impresar are aiuritul ăsta, bre managerilor și antrenorilor de fân? Nu vă este rușine să dați salarii cât încape unor căcănari ca Ov. Petre și Futato sau cum naiba îl chemaă pe aerianul ăla?…

@uite ce zic specialistii a spus: (octombrie 3rd, 2013 at 19:18 )

daca esti un asa mare specialist, poate ne spui si noua unde ar putea antrena velcea in primele trei ligi in afara de poli? lotul e slabut, dar antrenorul de la poli e mult mai slab decat jucatorii. asta e tragedia. restul is povesti.

@radulescu ion a spus: (octombrie 3rd, 2013 at 21:04 )

impresarul sau se numeste mircea capusan, fraierule. puteai sa afli asta din internet informatule, bre.

pif a spus: (octombrie 3rd, 2013 at 21:18 )

nu as recomanda sa nu se respecte contractul, e clar ca in caz de neplata ponoasele sint trase numai de Poli. de altfel mai are colegi la Poli, acelasi impresar ii mai are pe Keita si Afroto daca l-o fi luat. Tony, care ar fi trebuit sa vina, dar parerea mea e ca nu au vrut sa plateasca prea mult pe el, s-a dus in alta parte. Zagrean anul trecut s-a lasat mai bine de fotbal decit sa accepte conditiile impuse. Sekely bine face, cind sa ceri bani daca nu atunci cind marchezi. in loc sa-l plateasca il trateaza ca pe timpitul satului care numai datorita biciului marelui mister Velcea a marcat golurile dar mai ales pentru ca i-a spus unde sa stea in teren. Velcea poate repeta asta miine cu Furtado, atit chestia cu biciul si statul in teren, poate marca.

uiuiuiui a spus: (octombrie 3rd, 2013 at 21:21 )

o fi pe faras, dar i se va plati pina la ultima centima.

anonim a spus: (octombrie 3rd, 2013 at 21:30 )

puscarie de fotbalist, puscarie de impresar, puscarie de antrenor si puscarie de primar !

perla a spus: (octombrie 3rd, 2013 at 21:38 )

de aia am jucat in Liga 2 doi ani ca Iancu nu a respectat nici un contract si nu a platit nimic nimanui. argumentul suprem e ca a inervat primarul? din ce categorie e argumentul asta: fotbalistic, organizatoric sau despre ce e vorba? sa caste bine ochii, o expresie de la el de la tara, a primarului ma refer, inainte de a cumpara ceva. la fotbalisti e asa ca nu mai pot fi dati inapoi decit dupa ce se termina contractul. nu cred ca are ceva impotriva sa-i dea toata suma pina la sfirsitul contracului acum si sint sigur ca se duce. sa caute alt fraier.

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (octombrie 4th, 2013 at 04:38 )

CE POT SA SPUN RAU PENTRU EL!PERFECT PENTRU POLI!DAR DACA NICI LA CORONA NU DATI MACAR 3 ATUNCI ROBU SA VA BATA!!!!HAI POLI TIMISOARA VICTORIE CU,CORONA AVEM NEVOIE DE PUNCTE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!

drucker a spus: (octombrie 4th, 2013 at 09:35 )

ACS are azi cel mai usor meci posibil , cu Corona o echipa in degringolada , fara antrenor si cu probleme financiare mare , aflata pe ultimul loc.
Oare va obtine victoria ? Au trecut cele 5 etape fara victorie. Egalul acasa cu Corona e ca o infrangere.

@ino the......perfect !? a spus: (octombrie 4th, 2013 at 09:48 )

Singurul lucru in care esti perfect este …PROSTIA ! Pacat ca nu realizezi acest lucru . Ai postari absolut jenante . E prima si singura data cand i-ti dau replica pentru ca esti insignifiant . Astazi , cu toate ca avem nevoie de puncte ca de aer , sunt sanse minime de castig tinand cont de nemultumirile unor jucatori fata de conducere si in special de velcea {cu v mic} . Articolul este corect . Szekely + Seroni + Boldea+ Nanu = salariul lui furtado . Doar ca nulitatea aia semneaza pe banii aia si de fapt castiga jumate . Ca el mai sunt in lot inca vre-o 4-5 . Atunci cum draqu sa nu tina velcea & company cu dintii de scaun . Velcea si dupa 4 infrangeri e tot…….”in grafic”

drucker a spus: (octombrie 4th, 2013 at 20:31 )

Asa e , se pare ca nea Vali are comision din salariile unor jucatori si nimeni nu se sesizeaza ca doar sunt bani publici , nu plange nimeni dupa ei .
Cum spuneam , cine sa-l traga la raspundere pe nea Vali , senilul Bungau , lingaul Rosenblum ?
De ce ar face asta , cand si ei mulg bani publici cu o nesimtire iesita din comun .
Ne vedem in liga 2 .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”

Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret

Tinerii handbaliștii alb-violeți participă în aceste zile la turneul Final 8 al Campionatului Național de Tineret. Acesta se dispută la Plopeni, în sistem eliminatoriu. În sferturi, băieții în alb-violet au trecut de HC Buzău, cu 32-29 (18-12). Darius Bran a înscris 9 goluri și a dat 3 pase decisive, Turcitu și Burzo au punctat de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă

Marţi a fost semnat contractul în vederea execuției lucrărilor de reparații cu asfalt a străzilor din comuna Moșnița Nouă. Aceste reparaţii fac parte în cadrul obiectivului ”REABILITARE STRĂZI, PARCAJE, TROTUARE, ACCESE AUTO, RIGOLE, CANAL TEHNIC, AMENAJARE ZONA VERDE” Valoarea contractului este de 𝟏.𝟗𝟕𝟑.𝟑𝟓𝟎,𝟗𝟑 𝐥𝐞𝐢, finanţarea fiind făcută de la bugetul local. Termenul de execuție a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Marţi a fost semnat contractul în vederea execuției lucrărilor de reparații cu asfalt a străzilor din comuna Moșnița Nouă. Aceste reparaţii fac parte în cadrul obiectivului ”REABILITARE STRĂZI, PARCAJE, TROTUARE, ACCESE AUTO, RIGOLE, CANAL TEHNIC, AMENAJARE ZONA VERDE” Valoarea contractului este de 𝟏.𝟗𝟕𝟑.𝟑𝟓𝟎,𝟗𝟑 𝐥𝐞𝐢, finanţarea fiind făcută de la bugetul local. Termenul de execuție a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă
Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru afirmă că, situându-se în primii trei contribuabili ai țării, Timişul are tot dreptul la  investiții serioase atât în județ, cât și în Timișoara. Ca atare timioşorenii şi timişenii nu trebuie să fie șantajați electoral ca să voteze un partid sau altul pentru a beneficia de fonduri guvernamentale.  El porneşte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Şandru: Timișenii și timișorenii nu trebuie să voteze un partid sau altul pentru a beneficia de fonduri guvernamentale
Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand
Localitatea Otelec, găzduiește în această sâmbătă, un Concurs Internațional Gastronomic, în organizarea  Asociației Ótelek Magyarul Magyarokért. Evenimentul a ajuns la cea de a noua ediție și are loc în proximitatea fostului port din localitate. Cu această ocazie, STPT va oferi o cursă specială, navală, pe Bega, între Timișoara și Otelec. Evenimentul are caracter internațional, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cu vaporașul de la Timișoara la Concursul Internațional Gastronomic, la Otelec. Bucătarii din Serbia sosesc pe apă/FOTO
Top