Cosmin Contra: „Poli Timisoara nu se refuza”

Cosmin Contra a fost văzut ca fiind cea mai bună soluţie pentru banca tehnică a noului proiect fotbalistic, încă din start. De suporterii bănăţeni, nu şi de diriguitorii clubului mutat de la Recaş şi metamorfozat în ACS Poli Timişoara. Chiar dacă minime, şanse ar mai fi ca actualul antrenor al Petrolului Ploieşti să revină la Timişoara. Cu o singură condiţie.

contra

Pentru ca „Guriță” să antreneze pe ACS, autorităţile locale şi conducerea clubului timişorean ar trebui să demareze cât mai repede negocierile cu fostul internaţional roman. În urmă cu două săptămâni, la emisiunea „În prelungiri”, difuzată pe TVR, Cosmin Contra făcea o declaraţie care ar fi trebuit să-i pună pe gânduri pe conducătorii lui ACS Poli. De altfel, acesta i se adresa direct lui Ion V. Ionescu, unul din şefii echipei timişorene. Mai exact, Contra îi spunea fostului antrenor că „naţionala României şi Poli Timişoara nu se refuză”, lăsând astfel o portiţă în ceea ce priveşte eventuala sa revenire în fotbalul timişorean în calitate de antrenor al echipei din Liga I.

Oficialii lui ACS Poli trebuie să se grăbească, pentru că antrenorul originar din Timişoara este în negocieri cu Petrolul Ploieşti pentru prelungirea contractului care expiră anul viitor. La fel sunt şi câţiva jucători valoroşi ai Petrolului, toţi aduşi de Cosmin Contra liberi de contract şi cu pretenţii materiale nu mai mari decât cele ale atacantului Furtado, fotbalistul campion la capitolul ineficienţă adus la Poli de tandemul Călin Rosenblum – Valentin Velcea. În condiţiile în care se va ajunge la o înţelegere cu Cosmin Contra, una din pretenţiile acestuia va fi legată de împuternicirea lui în tot ce înseamnă echipa de fotbal. Contra ar urma să fie manager general, ceea ce ar duce la desfiinţarea posturilor de director tehnic şi de director sportiv.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

rusu a spus: (decembrie 17th, 2013 at 09:22 )

daca robu si bojin reusesc sa il aduca pe contra la acs sunt smecheri. altfel o sa ne taram ca si pana acum si vom ajunge in divizia B.

dreq a spus: (decembrie 17th, 2013 at 09:50 )

Contra TE IUBIM!!! Locul tau este la T I M I S O A R A!

teo musante a spus: (decembrie 17th, 2013 at 10:22 )

Din pacate acum e tarziu . Cand s-a inceput proiectul ACS Poli trebuia adus Cosmin Contra . El nici macar nu a fost nici macar „consultat” de cei care au demarat proiectul . S-a preferat ca de echipa sa se ocupe un rosenblum {demis de la cfr in liga 3-a pe atunci} un bungau { iesit de ani buni din fotbalul „mic” liga 4-a dar omul primariei } , musat {adus de sava simcelescu la cfr acum 20 si ceva de ani ca om „bun la toate” inclusiv sa se „ocupe” de arbitrii } si „sfatuitori” ca de mult „depasitul” jacky ionescu” si chiar ziaristul „oleee” schindarli care n-are nici o treaba cu fotbalul . Astia au incropit o echipa cu jucatori de liga 3-a si chiar a 4-a de la AC Recas care au promovat in liga 2-a .Aceasta echipa „impanata” cu 3-4 refuzati de pe la alte cluburi {nohai , nicola ,o petre etc} si cu alti cativa straini {dar si de fotbal} sunt in prima liga si chiar surprinzator NU SUNT PE ULTIMUL LOC . Asta e echipa „pastorita ” din bani publici unde nici un conducator NU DA BANI CI DOAR IAU BANI . Unii „specialisti” sunt uimiti cum de un asa club ajunge sa se bata la retrogradare cand obiectivul „trasat” de conducere era locul 1-9 !!! Daca al aduceau pe Contra , acesta aducea 2-3 investitori {poate mai mici} veneau si cei 3-4 jucatori care acum trag la titlu cu Petrolul si sigur echipa era „legitimata” si de suporterii care au ales sa-si faca proprie echipa . La Timisoara insa NU SE POATE FACE PERFORMANTA . NU S-A FACUT SI NICI NU SE VA FACE DECAT DACA VIN OAMENI DIN ALTA PARTE . Aici tot timpul s-a ales gresit . Acum se incearca alte diversiuni gen ” aducem antrenor …..”pe lista e grigoras ,andone etcetc” ……dar vine artimon de la caransebes . Echipe pe banii publici sunt infintate tocmai pentru ca cei care le conduc sa bage in buzunar bani de la buget . Este exclus ca un patron ce baga bani intr-o echipa sa-l aduca pe furtado sau nicola sau sa-i faca contract la o petre triplu decat la golgeterul echipei . As vrea sa -i vad pe rosenblum si velcea daca ar trebuii sa plateasca contractele nulitatilor pe care le-au adus la echipa si care cer banii in avans daca le reziliezi contractul.

drucker a spus: (decembrie 17th, 2013 at 10:34 )

Pentru a veni Contra ca manager general la ACS trebuie sa dispara cu siguranta Velcea , Rose and co.Oamenii astia sunt adusi pe criterii politice (a se vedea Bungau -PSD) sau pe prietenii legate la un spritz asa ca va fi greu sa scapi de ei
Echipa asta si modul cum e condusa lasa impresia ca a fost infiintata pt a mulge bani publici in folosul personal al gastii de spritzari condusa de Bungau Musat si Rosenblum .
Reveniti-va ! Contra nu va face nici un compromis NU va lucra niciodata cu cei aflati acum la ACS .

roman a spus: (decembrie 17th, 2013 at 10:35 )

contra si codrea puteau fi acum la timisoara, dar cineva nu i-a vrut. i-au preferat pe velcea si rosenblum. pacat, acs poli putea sa aiba de toate acum, inclusiv spectatori.

soryn a spus: (decembrie 17th, 2013 at 15:09 )

a si semnat deja prelungirea cu petrolul…doar cu nationala are protocol cu petrolul, adica daca are oferta de la nationala mai poate pleca de la ploiesti…

daniel a spus: (decembrie 17th, 2013 at 16:38 )

Ar fi un vis revenirea lui Contra la Timisoara!!! Fiind unul de-al nostru, autoritar, corect, timisorenii l-ar coopta repede, l-ar idolatriza, stadionul sunt sigur ca s-ar reumple, etc. Exista totusi prea multe relicve din asa zisul sfat al batranilor, ineficiente, care-si dau cu presupusul, care au monopolizat clubul, l-au capusat, astfel incat suporterul timisorean nu se mai identifica cu acest club „politizat”. Revolutia noastra ar incepe cu CONTRA! Dar se vrea totusi? Nu cumva sunt alte interese in scurgerea banului public!??

Un drucker a spus: (decembrie 17th, 2013 at 16:56 )

Hallo nu mi-a vazut nimeni sticla de rachie??? Hac, hac

@Un drucker a spus: (decembrie 17th, 2013 at 18:08 )

Caut-o la ma-ta intre buci .

DIVERSIUNE- gen WC ASU POLI-functional ! a spus: (decembrie 17th, 2013 at 19:16 )

nu stiu cine a inceput aceasta diversiune penibila? Contra are contract cu Petrolul INCA UN AN DE ZILE! problema prelungirii lui acum nu e de actualitate, caci e in functie de rezultate, a spus clar Capra! l-a adus si pe MUTU imprumut UN AN ! de ce ADERATI CA AR VENI LA POLI, daca ar vrea ROBU ? cand a inceput treaba cu ACS POLI, a cerut BUGET de TRANSFERURI, pt. liga a II-a TREI MILIOANE DE EURO !!!!!! DE UNDE ???? Cand toti se kkau pe ei ca de ce i se da la POLI 800.000 euro BUGET TOTAL !!!!! din pacate vad ca multi pun botul la aceste BLA-BLA-BLA-uri, dar multi sunt de la WC ASU POLI-functional !

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (decembrie 17th, 2013 at 19:28 )

CE SĂ FACĂ CONTRA LA TIMIȘOARA ARE CONTRACT CU PETROLUL ȘI ÎL VA PRELUNGI SIGUR SÎNT CEL PUȚIN ÎN EUROPA L.! A RĂSPUNS ȘI EL ELEGANT ȘI INTELIGENT CĂ DOAR ESTE BĂNĂȚEAN! VINE EL DAR NU ACUM! ASTA ESTE NE TREBUIE VICTORIA CU CFR CA SĂ RĂMÎNEM DEPARTE DE ORICE GÎND DE ALTĂ LIGĂ!!
HAI POLI TIMIȘOARA VICTORIE ȘI NUMAI VICTORIE CU CFR CLUJ!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!

pif a spus: (decembrie 17th, 2013 at 19:31 )

Contra nu are alternativa.la Timisoara.

@DIVERSIUNE- gen WC ASU POLI-functional ! a spus: (decembrie 17th, 2013 at 20:08 )

nu a vorbit nimeni din timisoara cu contra cand s-a facut acs-ul. minti ca un nesimtit iar propaganda o faceti tu si alti cativa carnati ca tine aciuiti in cadrul clubului. diversiunea gen wc este a ta, nu a celor de la asu.

@ @ diver.....WC ASU POLI-functional a spus: (decembrie 18th, 2013 at 08:32 )

nu stiu pe cine reprezinti tu, ca nu pot sa cred ca in TIMISOARA traiesc chiar asa tampiti pe cei care refuzam sa ne umilim in asa hal incat sa ne multumim cu echipe din camp. datesti ! ca sunt unii, la pubertate cu cosuri pe fata care o fac ,fie ca ar bea si ei ceva si nu-si permit, fie ca au prea multe de la parinti si dintr-o fronda a pubertatii, simt nevoia sa faca ceva care socheaza, dupa mintea lor, dar noi cei trecuti de pubertate, sa ne umilim in asa hal, sa dansam ca batem la fotbal pe Ulic,Foieni,sau alte sate? Fotbalul e o oglinda a societatii, atunci dupa tine, sa stea acasa si cei cu Rosia Montana si cei cu supermegaimunitatea politicienilor? Refuz sa cred ca esti chiar asa tampit !

@@ @ diver.....WC ASU POLI-functional a spus: (decembrie 18th, 2013 at 08:51 )

tampitule, cine s-a legat de acs? fata de tine, eu sunt ferm convins ca esti tampit iar sansele sa-ti revi sunt nule, atata vreme cat tu nu citesti cu atentie ce am scris. cum ai vrea tu, tampitule? sa stam drepti in fata amatorilor de la acs? lucrurile se intampla in felul urmator, tampitule: asu se poate lauda cu echipa de amatori, dar cu o organizare profesionista, in vreme ce acs are echipa de profesionisti, dar cu conducere de amatori. sa-mi spui si mie ce legatura are treaba asta cu pubertatea, tampitule!

ino the perfect spirit a spus: (decembrie 18th, 2013 at 11:22 )

ÎN TIMIȘOARA EXISTĂ DOAR O SINGURÂ POLI TIMIȘOARA ȘI URMAŞĂ A POLITEHNICI TIMIȘOARA ȘI ACEEA ESTE ACS POLI TIMIȘOARA!!!!ASU PU LI SĂ SE DESFIINȚEZE!IAR ACS POLI TIMIȘOARA SĂ JOACE FOTBAL CĂ DE ASTA NU VIN OAMENII LA STADION NU PENTRU CĂ NU IUBESC ECHIPA CI PENTRU CĂ NU AU VALOARE ÎN FOTBALUL CARE CONTEAZĂ!!!!AȘA CĂ ROBU IA NOTIȚE ȘI FĂ CEVA LA CLUBUL ĂSTA PÎNĂ NU ESTE PREA TÎRZIU!!!!AM MAI VORBIT NOI DESPRE ASTA!! –

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

@ tampitu' a spus: (decembrie 18th, 2013 at 11:18 )

Nu te supara pe limbajul lui @@@, el nu este el de vina pentru ca esti un tampit, mai degraba e vina nepuberei de mata, care se cordeste cu toti retarzi la care le zici tu tata

@@ tampitu' a spus: (decembrie 18th, 2013 at 11:53 )

tampitule, ma-ta e cu cratima.

@@@@ tam...div...WC ASU POLI-functional a spus: (decembrie 18th, 2013 at 15:31 )

tu deja ti-ai revenit ! Se observa imediat dupa cum te exprimi si dupa cata gramatica „posezi” ! Retrage-te la locul tau: la WC ASU publicPOLI-functional !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top