Unul din acele tărâmuri unde liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie. Unde fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite pline de farmec indiferent de anotimp, din zâmbetele oamenilor ce trăiesc în aceleaşi locuri unde s-au născut Michelangelo, Puccini sau contemporanul nostru, Andrea Bocelli. Toscana este îmbinarea perfectă dintre natură şi artă, este unul din acele locuri pe care nu ai cum să le mai uiţi vreodată.

Agenţia de turism Ultramarin vă propune să vă petreceţi acest revelion într-o destinaţie nouă şi extrem de pitorească din Italia – regiunea Toscana. Aşezată în mijlocul Italiei, zona este străbătută de fluviul Arno şi este împânzită de coline renumite pentru plantaţiile viticole şi culturile de măslini. Toscana este considerată punctul de pornire al Renaşterii, datorită unor nume mari ca Donatello, Michelangelo sau Leonardo da Vinci şi este de asemenea cunoscută drept leagănul limbii şi culturii italiene. Poeţi şi scriitori ca Dante, Boccacio sau Machiavelli şi-au lăsat amprenta pe aceste locuri. Toscana are şi o veche tradiţie muzicală, oferind lumii compozitori şi muzicieni precum Giacomo Puccini sau contemporanul Andrea Bocelli. Câteva zile în minunata regiune înseamnă timp trăit frumos, liniște în suflet şi bucurie pentru ochi. Mai pe scurt, amintiri de neuitat.

Ultramarin vă propune să începeţi excursia cu un tur al frumosului şi vechiului oraş Bologna, unde veţi şi ateriza. Veţi avea ocazia să admiraţi fântâna lui Neptun, Piazza Maggiore cu Palazzo D’Accursio, Bazilica Sf. Petroniu, Muzeul Morandi şi Muzeul Civic Arheologic.

Cazarea se va face în zona Florenţa, aşa că vţi putea vizita cel mai vestit oraş din Toscana, cu o arhitectură excepţională. Oraşul a înflorit încă din secolul al XIV-lea, prin pieţe elegante, biserici decorate cu fresce şi palate care acum găzduiesc colecţii minunate de artă. Aici există unul diin cele mai impresionante muzee din lume: Galeriile Uffizi, dar la fel de frumoase sunt şi Piaţa Duomo împreună cu Catedrala, Baptisteria, Turnul Giotto, Palatul Pitti, Grădinile Boboli, Piaţa Santa Maria Novella şi bineînţeles Piazzale Michelangelo.

Agenţia de turism Ultramarin vă invită, dacă tot sunteţi în inima Toscanei, să faceţi o plimbare lejeră prin superbele localităţi dintre coline: Chianti, ce oferă peisaje unice, cu dealuri blânde, acoperite cu podgorii vaste şi plantaţii de măsline, cu sate mici de piatră, parohii caracteristice şi case rurale din piatră. Toate acestea în culorile iernii – un peisaj ce vă va rămâne în suflet ca o vedere dintr-una din cele mai frumoase excursii ale anului. Vă veţi putea bucura deopotriv de un sejur excepţional în splendida Toscana (la fel de fermecătoare şi iarna), dar şi de un Revelion de neuitat, într-unul din cele mai frumoase şi romantice oraşe ale lumii – Florenţa.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

11 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

12 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago