Poli Timisoara are sponsor principal!

Problema sponsorului principal al celor de la Poli Timişoara a fost rezolvată. De la reluarea campionatului, pe tricourile fotbaliştilor timişoreni va apărea numele unui sponsor, care s-a înţeles cu conducerea clubului să sponsorizeze echipa cu câteva sute de mii de euro în fiecare an.

acs poli

Este vorba despre firma Casa Rusu, unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă din România. Site-ul oficial al companiei prezintă cifre de zeci de milioane de euro investite de această firmă în linia de producţie, începând cu anul 1994. Reţeaua de magazine a acestora cuprinde oraşe ca Timişoara, Deva, Sibiu, Cluj, Braşov sau Bucureşti. În viitorul apropiat, cei de la Poli s-ar mai putea înţelege cu un sponsor important. Este vorba despre Cramele Recaş, care, din sursele noastre, ar fi dispuse să se alăture proiectului fotbalistic demarat în urmă cu un an şi jumătate de Consiliul Local Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş şi Universitatea Politehnica.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 13:04 )

AȚI VĂZUT SE POATE! UN INVESTITOR SERIOS ȘI SĂ VEDEȚI ATUNCI CUM VA ARĂTA POLI TIMIȘOARA!!!! ĂSTA ESTE DOAR UN ÎNCEPUT VOR MAI FI ȘI ALTE SCHIMBĂRI VE-ŢI VEDEA!!!HAI POLI TIMIȘOARA SUCCES ÎN RETUR!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!

PAROLE-PAROLE-PAROLE a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 13:14 )

Adica pe romaneste: VORBE-VORBE-VORBE !

gigi a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 14:41 )

Bravo Robu !!!

Money Channel a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 15:52 )

KK, banii astia nu ajung nici pt. salariile celor 30-40 de insi, din „congre sul director” de la club.

@ Jiji Brancovan a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 16:10 )

cei doi „consilieri” normal ca vor face TOTUL sa o ingroape pe Poli, caci si ei ca si tine sufera de o frustrare feroce,transformata in ura, din cauza departarii insuportabile de „ciolanu” de la Poli ! Unde sunt zapezile de alta data,de pe vremea lui nenea Iancu? Fuse si se duse!

Druckerul din Blascovici a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 16:21 )

Cramele Recas sunt neseriosi , daca vroiau puteau tine echipa Recasului in Liga I singuri .

Antonescu a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 16:49 )

Crapa fierea in orzasi. Asa e Brancovane?

@prosti a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 18:15 )

A aparut un zvon cu un posibil sponsor care ar putea plati jumatate din salariul lui Rosemblum pe sesozon si a crescut pipota in voi. Chiar va meritati soarta, nu-i de mirare ca ati bagat botul la vrajeala lui Robu, la ce iq aveti nici nu o sa va dati seama ce v-a lovit cand o sa va arda pesedeul. Plina-i lumea de retarzi :)))

Montez mobila ;) a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 19:27 )

O firma cu un profit de doar 66.500 de euro, declarat cu ocazia ultimului bilant depus la Finante, doreste sa cumpere publicitate la ACS Poli in valoare de sute de mii de euro lunar? Buna asta :))

POLI nr. 1 a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 21:13 )

POLI TIMISOARA numarul 1, in toata partea de Vest a ROMANIEI !

poli a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 21:47 )

Poate asa se scapa si clubu de pensionari sa nu mai ieie ei decizi ca sant deja senili sa lase tineri sa conduca

#1 a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 21:59 )

m-am bucurat, dar vazind ca articolul a fost scris de Sabin Cara am inceput sa am indoieli.

#21 a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 22:03 )

salutam pe top commenterul Brincovan. a facut dea dreptul o fobie la orice veste buna despre ACS Poli, desi nu cred pina nu vad banii la banca si un ATACANT pe teren.

@brancovan a spus: (ianuarie 23rd, 2014 at 23:13 )

MORE DE CIUDA SOARECU…..:))))

drukeria-membridepartid a spus: (ianuarie 24th, 2014 at 08:47 )

cum poate un om normal la cap sa mai comenteze pe teme de fotbal, sa ne mai tina si morala, sa fie si ‘topcommenter’ un om care se pretinde ‘druker’ ,din moment ce a facut tot ce a tinut de el, ca echipa pe carea a sustinut-o, pentru care a cantat in tribuna sa SE DESFINTEZE?! SA NU I SE DEA LICENTA?! SA NU FIE SALVATA DE AUTORITATI?!.. CUM MAH?!.. CUM?! .. cum, tu care te pretinzi ‘ultaras’, mare druker sa invoci ”GRIJA SI PREOCUPAREA PENTRU BANUL PUBLIC” intr-o astfel de problema ?!
orice suporter adevarat NICIODATA nu ar fi invocat „grija pentru banul public” cand era vorba de salvarea licentei propriei
echipe!
mi-e rusine mie, pentru ca sunt concetatean cu un astfel de specimen!

@drukeria-membr........ a spus: (ianuarie 24th, 2014 at 11:07 )

prietene, ti-e rusine tie si mie si multor altora ca noi, fara interese si fara implicare politica, dar Gigi Brancovan se considera „om politic”,adica „politician”,adica „formator de opinie” si „conducator de destine” ca si acei trepadusi de la acel partid microscopic(taranistic), care ca si el, cred ca se uita intr-un fel de oglinda cu lupa,sau telescop, ca ei se vad niste uriasi atotputernici, caci numai astfel se explica cum pot crede ca pot fraierii timisorenii cu acel „proiect politic” de doi bani, numit asu Poli, fara trecut, fara prezent si fara viitor.

zz top a spus: (ianuarie 24th, 2014 at 15:03 )

Cine-i asu ?

vali a spus: (ianuarie 25th, 2014 at 09:23 )

vrăjeală, vrăjeală, vrăjeală! Cine vine să dea bani pentru senilii din conducerea acs-lui? Cine vine să desa bani lui Rose, Mușit, Velcea, Schein, Bungău, Jakie, Maier, Boiț și toate bășinile care s-au aciuat pe acolo?!

@ dle Cosmin Bradu a spus: (ianuarie 25th, 2014 at 11:36 )

dle Cosmin Bradu, in principiu ai dreptate, dar din pacate, desi ziarist d-ta traiesti intr-o lume teoretica, nu in cea reala.Spune-mi te rog, azi in Romanica, daca autoritatile locale nu sustin sportul, ce solutii ar avea?(sper din suflet ca nu vi cu acea sforaitoare propunere cu sponsorii, ca ar trebui sa te uiti la „sponsorul” de la bazinul Ilsa-polo si inot,si apoi….) Cat despre bazele sportive facute pt. „sportul de mase”, uita-te la salile de sport si patinoarele facute, pe ici pe colo, pt. „mase”, sau mese ce se alege de ele! Populatia din Romania e mult prea saraca ,ingrijorata si stresata, ca sa faca sport. Sau te referi la „elitele” de partid? Atunci e altceva, da tovarasii poate nu au unde” sa faca sport”, dar nu-i plange, ei gasesc prin Austri,Ungaria,Maldive, etc.

SAM a spus: (ianuarie 25th, 2014 at 16:39 )

un club de fotbal de succes are nevoie de multi bani ,si putina politica…doar asa poate angaja oameni competenti…,

adevaratul Brancovan a spus: (ianuarie 27th, 2014 at 10:14 )

Cine tine lectii de corectitudine si morala, Brancovan??
Cel care strangea bani la fiecare deplasare de la fiecare suporter din autocare,chipurile pt motorina ?Sa fie foarte clar autocarele erau gratuite (contractate de club) iar motorina o primea Iancu gratis de la Negrei (detinea 2 benzinarii in Timisoara) care era atunci director la Poli si prieten cu el .Cu banii obtinuti Brancovan isi dadea tare in restaurante , impresionand cate o pustioaica care se lipea de el .Toate astea in timp ce majoritatea baietilor veneau cu sandwichuri de acasa si cu bani pt o bere, doua .Situatia a tinut cativa ani pana cand s-au desteptat baietii si l-au tamponat intr-o deplasare , ca apoi sa dispara vreme de un an si ceva din deplasarile organizate .
Oare are soarecul tupeu sa ma contrazica ?

@adevaratil Brancovan a spus: (ianuarie 27th, 2014 at 11:06 )

de ce minti, cand toata Timisoara stie ca acest Brancovan e un sfant atoate stiutor si intrutoate cunoscator si va fi canonizat de drukeria,va fi pictat intr-un tablou depus, spre plecaciune la o anumita berarie si o statuie, in noile tribune de la „Stiinta” ? Asa ca ziiit !

@@adevaratul Brancovan a spus: (ianuarie 27th, 2014 at 14:54 )

Drukeria ?
O asociatie condusa acum de niste OPORTUNISTI care in urma cu cativa ani habar nu aveau unde e stadionul , ce e CVUCS, ce inseamna o deplasare in Ghencea sau in Groapa !
Anii au trecut si pe unii dintre ultrasii de alta data ii mai zaresti uneori pe Marakana sau pe JNA la meciurile echipelelor iubite Zvezda sau Partizan .
Respect baieti ! Respect Commando viola !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Top