Categories: Sport

Catalin Botezatu te ajuta sa-ti organizezi nunta, la Salonul Mirilor / FOTO

Rochia perfectă de mireasă, cumpărată cu ajutorul lui Cătălin Botezatu. E un vis care poate deveni realitate pentru tinerele care vor trece pragul Salonul Mirilor, în acest weekend. Până duminică, la CRAFT, puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă organiza nunta mult-dorită.

Salonul Mirilor, ajuns la ediția cu numărul nouă, a început în forță, vineri, la CRAFT. Doi dansatori de la clubul de dans Magnum VRD, jucând roluri de mire și mireasă, au coborât dintr-o caleașcă și au deschis „balul”. Invitatul special al salonului este Cătălin Botezatu. Acesta a pregătit o prezentare de modă și va oferi consiliere tinerelor care sunt în căutarea rochiei perfecte de mireasă. „O acţiune de genul acesta este lăudabilă, iar faptul că Salonul Mirilor a ajuns la a noua ediţie înseamnă că a avut succes. Aici, viitorii miri pot găsi totul, de la un outfit perfect , la decor, flori, tort şi nu numai”, spune Botezatu.

Unul din primii pași în organizarea unei nunți este alegerea invitațiilor. Handmade sau de serie, acestea sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele. „Cea mai ieftină invitaţie poate să fie şi 50 de bani, iar cea mai scumpă, 12 lei, în funcţie de ce accesorii se pun pe ea. Oamenii optează, în general, pentru modele simple şi destul de ieftine, de obicei nu pun accent foarte mare pe o invitaţie”, spune Roxana Dobrati, de la un stand profilat pe acest segment. În ceea ce privește oferta de rochii de mireasă, și în acest an se poartă foarte mult dantela. „Tot dantela este cea mai căutată, dar avem destul cereri pentru rochii din tule sau saten, care par să revină în forță. Majoritatea mireselor au un buget de aproximativ 1.000 de euro, dar sunt și care își permit mai mult”, explică Iulia Trainic, al cărei job este să ajute viitoarele mirese să-și aleagă ținuta perfectă.

Cum de la nuntă nu pot lipsi fotografiile, realizate neapărat de specialiști, ofertele sunt și la acest capitol dintre cele mai variate. Un pachet foto-video pentru nuntă începe de la 500 de euro şi merge până undeva la 1.600 de euro. În acest an, torturile se „poartă” foarte colorate. Cofetăriile prezente la salon au oferte dintre cele mai trăsnite. Astfel, dacă nu vă doriți un tort clasic, puteți alege unul din cupcakes, în formă de ceainic sau chiar de… corset. Sâmbătă, organizatorii au pregătit o nuntă adevărată, la care invitați sunt chiar vizitatorii salonului, iar după-amiază va avea loc și prezentarea lui Cătălin Botezatu. Duminică, în ultima zi, va fi organizată o tombolă, al cărei mare premiu este o excursie la Budapesta.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

15 minute ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

47 de minute ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

O oră ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

3 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

5 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

5 ore ago