Nicolae Grigorescu vine alaturi de Danut Lata!

Cu două zile înainte de alegerile pentru şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, Dănuţ Laţa dă o adevărată lovitură de imagine în disputa cu Ioan Mureşan. Nicolae Grigorescu, unul dintre cei mai buni arbitri pe care i-a avut România, se va ocupa de acum încolo de Comisia Județeană de Arbitri.

grig

Arbitrajele slabe sunt văzute ca unul dintre punctele slabe ale actualului preşedinte AJF Timiş. Culmea e că soarta arbitrajului a fost lăsată de Dănuţ Laţa în mâna lui Ioan Mureşan, contracandidatul său la alegerile de sâmbătă. Conştient că arbitrajul timişean nu mai e ce a fost de când l-a numit şef pe Mureşan, Laţa a reuşit să-l convingă pe unul dintre cei mai mari arbitri din istoria arbitrajului românesc să preia funcţia de şef al Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF. Este vorba despre Nicolae Grigorescu, arbitru asistent cu o carte de vizită impresionantă. Considerat de specialiştii în domeniu cel mai bun arbitru asistent dat vreodată de arbitrajul românesc, Grigorescu s-a remarcat prin prestaţiile sale la cel mai înalt nivel. Acesta a arbitrat finala din Liga Campionilor dintre Ajax şi Ac Milan din 1995 şi este al patrulea arbitru român care a fost prezent la un campionat mondial. Nicolae Grigorescu a fost la tuşă în cinci jocuri la CM din Franţa în 1998, ajungând până la nivelul sferturilor de finală. După ce a renunţat la arbitraj, Nicolae Grigorescu a activat inclusiv în fruntea arbitrajului românesc, fiind, la un moment dat, vicepreşedinte al Comisiei Centrale de Arbitraj cu prerogative de preşedinte. S-a întâmplat în 2009, atunci când Gheorghe Constantin şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte. (sursa foto: www.evz.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

vasile a spus: (februarie 20th, 2014 at 22:42 )

curvele, tot curve rămân, chiar dacă unii se străduiesc din răsputeri să schimbe doar paturile!

vasile a spus: (februarie 21st, 2014 at 08:13 )

când nu mai este loc prin structurile din București, se poate roade și la AJF ceva. Puțin și sigur! Cine l-a mai văzut pe Grigorescu de ani de zile să se implice în mersul fotbalului autohton?

costel a spus: (februarie 21st, 2014 at 08:55 )

sah mat, danut lata la ioan muresan.

poly a spus: (februarie 21st, 2014 at 09:18 )

Sigur se va infinta acum si comisia de pariuri sportive.
Cine nu cunosate,ca nuaveti deunde cape stadioanele din Timis nu are timp,il gasiti la casele de pariuri din C.Lipovei sau Gh.Lazar.

dorin a spus: (februarie 21st, 2014 at 09:26 )

Au iesit curvele din hibernare, au abandonat pentru cateva zile jocurile de noroc si se straduiesc sa-l salveze, vezi Doamne pe Lata. Singurul lor impediment il reprezinta faptul ca, nu pot vota sau poate se gandesc sa rezolve si acest aspect.

flory a spus: (februarie 21st, 2014 at 09:30 )

Frumos Lata.
Lai adus pe cel care nea vandut cand era presedinte la arbitri lui Rapid.
Va aduceti aminte meciul din Cupa Roamaniei, Poli-Rapid?

flory a spus: (februarie 21st, 2014 at 09:50 )

A pus si nocturna pe multe stadione din tara, iar la Poli a zis c-ai sponzorizare.
Cand a fost gata lea luat bani,mai mult decat daca era adusa de afara.
Intrebatil pe Ostaficiuc.

@vasile a spus: (februarie 21st, 2014 at 09:57 )

Vasile, putin respect pentru un arbitru ca Grigorescu. Intreaba-l pe Muresan, seful tau, cu cat e remunerat in postul pe care l-a acceptat Grigorescu. Cu niciun leu, dupa cum stii si tu. Sper ca nu vei fi atat de obraznic in cat sa-l compari pe Grigorescu cu Muresan. E o blasfemie asta!

Adrian a spus: (februarie 21st, 2014 at 10:00 )

Dar de ce spuneti ca fost si vicepresedinte CCA, cand de fapt a fost presedinte in 2000-2002, cand arbitrajul romanesca ajuns la pamant.
Ca fost arbtru asistnt, super, ca arbtru, hot, ca presedinte la arbitri, dezastru, ca jucator la pariuri meserias, jucator la pocher, bucuria adversarilor.
Iar acuma daca la CCA nu mai este bun ca s-au saturat toti de el, las ca e bun si aicia c-ai un os de ros.

@postacii lui muresan a spus: (februarie 21st, 2014 at 10:08 )

Nu v-ar fi rusine?????? Cat tupeu aveti! De ce nu-l puneti pe Grigorescu in oglinda cu Muresan? Va spun eu, s-ar face tandari din cauza diferentei dintre ei. Cum isi aduc amite oamenii ormali de Grigorescu? O finala de Liga Campionilor, CM din 1998, CE din 2000 si nenumarate jocuri improtante arbitrate in tara si in cele mai improtante competitii internationale. Dar cum isi aduc aminte aceiasi oameni normali de Muresan? Incarcat cu sticle de vin autocarul lui Dinamo Bucuresti cand era arbitru asistent si om de casa al acestora. Se simte diferenta, nu-i asa? Tandari, dragi subalterni mureseni.

Adrian a spus: (februarie 21st, 2014 at 10:15 )

Toata stima pentru arbitru asistent Grigorescu, dar pentru omul Grigorescu, sunteti penibili.
Daca il intrebati sa va spuna 5 arbitri din Timisoara, e cam greu.
Va va spune Chitoiu ca traieste cu ficasa, Ciev, ca e copilu stiti voi cui, Lotrean ca-i copilu lui Onica, iar mai departe cautatii.

Lugoj a spus: (februarie 21st, 2014 at 10:47 )

Se schimba denumirea AJF?
Cred ca se va denumi Cimitirul Elefantilor!
Grigorescu, Igna, Cuteanu. Am auzit Lata, ca ai vrut s-al ei si pe nea Ion Diaconu (Dumnezeu s-al odihneasca in pace), dar nu a vrut Grigorescu.

_!_ a spus: (februarie 21st, 2014 at 10:53 )

In sfarsit,multi arbitrasi tinuti de Muresan pe langa el,vor avea ceva probleme:))Grigorescu Presedinte la cca timis ar fi ceva exceptional……..Iese si Avramel asa si Muri,doi dintro lovitura :__Ce ma bucur:))

NICOLAE a spus: (februarie 21st, 2014 at 10:58 )

Acuma ce sediu mai luati, poate cel a lui Miatov de la Auto ca-i dupa colt.
Doar cu asa echipa trebuie sa faceti compartimente noi:
-pariuri sporive
-medicale
-pompe funebre
Va veti ocupa si de fotbal?

Adrian S. a spus: (februarie 21st, 2014 at 11:12 )

Asa cum se vede, Muresan sta bine in domeniul calculatoarelor si internetului. Asa spunea si in programul lui electoral, ca vrea sa informatizeze AJF. Daca va castiga, cei care nu vor avea aptitudini pentru a lucra pe internet, vor zbura din AJF. Ceva normal, pana aici. Cei care au aptitudini, vor trebui sa se transforme in postacii de serviciu ai acestuia, asa cum sunt si aia de mai sus. Asociatia Postacilor din Fotbalul lui Muresan, asa se va transforma AJF. Si, foarte important de stiut, ori de cate ori va opri un autocar al echipei Dinamo la Timisoara sau in judetul Timis, angajatii AJF vor incarca masina respectiva cu nenumarate baxuri de vin. Vedeti, viitorul suna bine. Pentru Muresan, evident.

NICOLAE a spus: (februarie 21st, 2014 at 11:15 )

De ce vorbiti oare doar de ce a facut Grigorescu ca arbitru si nu vorbiti de el cum a facut arbitrajul romanesc varza?
De ce raspandacilor nu spuneti ca Grigorescu este ofiterul regional si ia pus la Muresan bete in roate.
Un exemplu concret,Raul Ciev nu sia luat testele pentru monitorizare si tot a fost trimis mai departe la Bucuresti, unde sa facut de ras. Stiti comisia care ia dat drumul? Grigorescu, Spataru, Lajos si Ciev Z. ofiter local.
Vad ca in comisie nu este Muresan, oare de ce nu la chemat, sau pe Avram, ca el se ocupa de comisia tehnica.
Erati convinsi ca nu le da avizul. De aceia vreti sa scapati de ei acuma.

Traian a spus: (februarie 21st, 2014 at 12:03 )

Numai un nebun i-ar compara pe cei doi. ce naiba, Grigorescu este un nume in fotbalul romanesc, european si mondial, pe cand Muresan s-a remarcat in alt sport. Va las pe voi sa alegeti care. Serios acum, deveniti mai mici decat sunteti daca il tot muscati de fund pe Grigorescu. In rest, multa bafta!

@NICOLAE a spus: (februarie 21st, 2014 at 12:22 )

Muresan nu putea fi ofiter local deoarece era cu catusele la maini!

V M a spus: (februarie 21st, 2014 at 12:41 )

De ce nu a iesit Muresan sa faca public numele celor pe care vor face parte din conducerea AJF, cum ar fi presedintele cja? De frica oare ca ar pierde fara drept de apel alegerile daca spune inainte ca Avram (zis si cratima) este alesul? S-ar fi luat toti votantii cu mainile de cap…

NICOLAE a spus: (februarie 21st, 2014 at 17:09 )

Ofiteru locala fost pus de Grigorescu, ca sa poata avea o marioneta pe care so conduca.
Chestia cu catusele, nu prea este viabila, ca nu rea lea avut. Dar este posibil sa le folosesti tu pentru ce aifacut pana acuma.

Albu Florin a spus: (februarie 21st, 2014 at 20:04 )

dar chiar nu aveti sange in voi sa va semnati cu numele real?va ascundeti dupa niste id -uri false si improscati cu venin..:)))iepurasilor,avem conducatorii pe care ii meritam.indiferent cum ar fi ei,nu suntem mai buni ca ei.hai pa.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Top