„Ingerii galbeni” incep sa distruga masinile pe care le ridica / VIDEO

În prag de interzicere a activității lor în Timișoara, „Îngerii Galbeni” par să nu se teamă de nimic. La finele săptămânii trecute, ei au distrus o mașină pe care au ridicat-o din parcarea Profi de lângă Casa Tineretului. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor. În viitorul plen al CL ar putea fi votat un proiect care să pună capăt nesimțirii „Îngerilor galbeni”.

scandal ingeri

Scandalurile provocate de firma de tractări auto „Îngerii galbeni” au intrat într-o nouă fază. O filmare realizată imediat după miezul nopții de vineri spre sâmbătă, în parcarea Profi de la Casa Tineretului, demonstrează în ce stare îţi pot aduce „Îngerii Galbeni” maşina, dacă îndrăznești să comentezi şi să mai şi filmezi operaţiunea. Autoturismul a fost ridicat cu tot cu pasagerul care se afla în ea, în timp ce șoferul a filmat întreaga operațiune la care asistau și… polițiștii. Aripile maşinii au fost serios deteriorate de aparatura „experţilor” în tractări.

De-a lungul timpului, „Îngerii galbeni” au provocat o mulțime de incidente la Timișoara. Firma are pe rol zeci de procese pentru ridicări abuzive de maşini, iar pe numele ei au fost depuse zeci de reclamaţii la poliţie şi OPC. „Îngerii galbeni” au fost acuzați, în plus, de timișoreni de furt şi chiar sechestrare de persoane. Un proiect care interzice tranzitul pe raza municipiului Timşoara al autospecialelor care transportă maşini fără acordul proprietarilor, iniţiat de consilierii PSD, ar putea fi dezbătut în viitorul plen al Consiliului Local Timişoara. Între timp, timișorenii sunt invitați să semneze o petiție on-line împotriva firmei de tractări și ridicări auto.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Alin a spus: (martie 19th, 2014 at 10:44 )

Lipsa de bun simt!!! Distrugere de fata cu politia…

toma popescu a spus: (martie 19th, 2014 at 12:11 )

Niste nesimtiti, scursuri ale acestei societati ,care stau in apanajul PNL-ului,si care probabil cotizeaza pentru a face aceste lucruri la limita legii,sau chiar ilegale.Uitati-va la angajatii acestei firme..parva sunt luptatori de K1..sau sumo!
Sunt interlopi si infractori tinuti in brate de politie si autoritati!
RUSINE ROBU,RUSINE POLITIEI LOCALE!

Un drucker a spus: (martie 19th, 2014 at 12:32 )

Ingerii galbeni tin cu ASU!

AntiRobu a spus: (martie 19th, 2014 at 14:04 )

muri-v-ar copiii de cancer, ingerii pacii. Si politistilor de la sectia 3, la fel!!!

Alin a spus: (martie 19th, 2014 at 16:11 )

Politistu ala coropt de la sectia 2,care conduce un BMW seria 3 e mai mereu cu ei,isi ia un miliom ciubuc pe masina si face pe bodiguardul cu legitimatie,el ii platit sa patruleze nu sa asiste ridicari de masini !!!!

drukeria a spus: (martie 19th, 2014 at 21:35 )

Trebuie luate masuri urgente!!!!! Asa ceva este inadmisibil!!!!

johnyenglish a spus: (martie 20th, 2014 at 00:11 )

la fel de idioti si proprietarul, si aia care filmeaza, si ceilalti ce li se alatura lor pentru ca se vede clar ca nu ei au stricat masina ci desteptul de sofer a incercat sa plece cu clestii pe roti…mitici fara creier..si mai parcheaza si pe handicapati…pai or aratat ca intr’un fel aveau voie sa parcheze acolo dupa ce se vede..:))))

fanel a spus: (martie 20th, 2014 at 09:35 )

Daca unii isi parcheaza masina pe proprietati private sa fie luate masurile prevazute de lege la fel ca la domeniul public in cazul in care proprietatea nu este ingradita.
Dar sa vina derbedeii de la Ingerii Galbeni sa umfle masinile si sa jupoaie de bani soferii este cel putin in neregula. Legea se aplica de catre organelle abilitate.
Becali face puscarie pentru ca si-a facut singur dreptate.

Noni a spus: (martie 20th, 2014 at 10:16 )

Eu nu inteleg cum pot ei sa tracteze masina cand proprietarul este acolo…pai ii dai o amenda daca a incalcat regulile si il lasi sa plece…de ce sa ii tractezi masina cand el o poate muta??? Si nu inteleg ce se intampla cu justitia in problema asta ca tot aud ca au zeci de procese ingerii astia…pai nu au pierdut nici un proces?? Asadar justitia din Romania spune ca au dreptul sa salte masinile cu tot cu proprietari in ele??? Ca nu e primul caz de acest gen… nu mai pricep nimic…

zoran a spus: (martie 20th, 2014 at 11:19 )

Articol tipic pentru presa din Timisoara. De ce nu se face o ancheta jurnalistica serioasa pentru a demasca acesti banditi .Ingerul Robu se spala pe miini .Pun pariu ca in spatele acestor mafioti se afla oameni din militie primarie etc

Robsson a spus: (martie 20th, 2014 at 11:39 )

Firma de tot kkt-ul, gunoaie..asta se intampla intr-un oras de 5 stele..si nimeni nu face nimic. Militianul de Nedelcu are spate si face ce-i taie capul..avariaza masini, ridica masinile abuziv…cere taxe de zici ca esti la New York, nici acolo nu sunt tarife ca la noi.Programul firmei e de tot rahatul..asta ca sa platesti de la 2 zile in sus depozitarea. Sa nu mai zic ce imbuibati lucreaza la firma, te privesc de sus pentru ca esti la mana lor. Sa-i f.. in gurita pe toate p…..e de acolo de la firma..cu tot cu patronul lor. M..e !!

excelent a spus: (martie 20th, 2014 at 11:46 )

foarte bine ca i-au ridicat masina

excelent a spus: (martie 20th, 2014 at 11:46 )

cu tot cu proasta din dreapta

Dan a spus: (martie 20th, 2014 at 13:47 )

Nedelcu de joia vitoare va mai tracta sicriile lui masa si taicasu prin oras,ca alceva sigur nu va mai putea!!Iar cu incercarile de al face pe Robu sa mai amane proiectul in plen sigur nu va merge!!!

Dan a spus: (martie 20th, 2014 at 13:52 )

Prietenul tau Robu déjà nu mai are sprijin in primarie,incoltit de consilieri pesedisti si cu pressalert anchetand toate manevrele imobiliare ilegale plus ca e obligat sa se apropie de pesedisti pt vitoarele Lui „proiecte” ,va trebui sa ii dea drumul din brate tovarasului sau Nedelcu! Miza si presiunile sunt prea mari pt vitorul Lui..

Rumburak a spus: (martie 20th, 2014 at 14:04 )

de ce au ridicat masina? pt ca era parcata pe locurile rezervate persoanelor cu handicap? pentru ca nu a mers la profi?

Dan a spus: (martie 20th, 2014 at 18:44 )

Am fost si eu acolo si masina era parcata pe locul destinat persoanelor cu handicap era trecut de 12 noaptea , soferul era in magazinul profi si cineva era in masina care era cu motorul pornit ….cred ca in maxim 2 minute masina deja era ridicata de la sol (partea din spate ) ,cu toate ca era o persoana in masina .
Normal trebuia sa astepte sa vina soferul sa vada poate omul avea probleme de handicap …dar nu mai era nevoie ca doar l-au vazut cand sa dat jos :)) ei erau la panda ” japca ” .
Da sunt de parere ca trebuia sa vina politia sa ii dea o amenda pentru parcare neregulamentara ….sau cei de la ” INGERII CAZUTI ” trebuia sa ii blocheze rotile si sa plateasca deblocarea de 100 ron cum se face in Iulius Mall .
Dar ce fac retarzii astia este talharie , furt mascat ……sa nu mai zic nimic de angajatii care au 2 clase ca si trenul ….este postul pastelui si nu se gandesc la cate ganduri relese indreapta spre ei , nu se gandesc ca ridica o masina si cer 1000 de ron pentru asta ….salariul unui om pe o luna …se duce in 5 min .
NU CRED CA LA POLITIE EXISTA AMENDA DE 1000 RON

gogu tractoristu a spus: (martie 20th, 2014 at 18:45 )

Pentru toti desteptii care-si dau cu parerea: masina a fost ridicata de pe unul din locurile rezervate persoanelor cu handicap. Si nu a fost avariata de angajatii firmei de remorcari, ci idiotul de sofer(posesor al autovehiculului) a pornit masina, a bagat-o in viteza si a accelerat. Moment in care clestii care erau prinsi pe rotile din fata au alunecat. Prostul(posesorul autovehiculului) probabil nu si-a dat seama ca si-a pus in pericol atat viata lui cat si a sotiei. ( masina putea oricand sa cada in „bot” de la o inaltime de 1 m). Nu vi se pare ciudat ca, culmea, ambii clesti din fata au „alunecat din senin” ?

grecu a spus: (martie 20th, 2014 at 18:59 )

Multa lume revoltata pe Ingerii Galbeni. Daca in Romania cineva indiferent de religie sau natie incearca sa stabileasca ordinea …romani…de fel..fara scoala ..in loc sa respecte critica. De ce nu cititi??? Poate nu stiti? Scrie clar la intrare „proprietate privata” dar romanul …nesimtit prin fire crede ca orice ii se cuvine. Atunci va mirati ca in alte tari se poate si la noi NU. Ma baieti…sincer..ardetii cum puteti voi mai mult caci merita!!! La noi platiile si problemele se rezolva cu legitimatia…! Ca la nebuni! De acum incolo incercati sa nu mai ridicati cu persoane in masina…pardon nu doar cu persoane poate sa vina cu toata gospodaria!!! Nu merita oamenii astia nici macar sa mai calce in oras..caci daca parcheaza pe locurile de handicapati..ce sa zic sa le de-a Dn-zeu un picior sau o mana lipsa si atunci pot parca… toata viata. Cu respect! Si un ultim sfat…lasati ciocul mic cei care gresiti si mai bine EDUCATIVA!!!

xxl a spus: (martie 21st, 2014 at 20:30 )

grecule , gogule si desteptii cu scoala profesionala , firma asta e privata , nu-i ADP , nu-i de stat . cat de idiot sa fii sa nu intelegi ca nu au dreptul sa ridice masinile de pe orice proprietate , ce acte au , ce autoritate reprezinta ordinarii astia , ce lege aplica , ce fac ei e furt . acolo dai amenda la sofer pentru parcare gresita si asta de catre politie , comunitari nu de gaozarii aia

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR

Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Comisia de selecție și evaluare constituită la nivelul Consiliului Județean Timiș a stabilit beneficiarii și proiectele din domeniul activității sportive, care vor fi finanțate din bugetul județului. Cea mai mare parte a cererilor au fost aprobate, câteva nu au întrunit punctajul și condițiile cerute. Suma totală acordată este de 3,250 milioane de lei, fiind stabilită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș a decis cum se împart banii pentru activități sportive
Peste două luni, Primăria Timișoara va putea pregăti licitația pentru desemnarea unei firme care să realizeze  Centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Instituția a semnat contractul pentru proiectarea acestui centru, care va prelua 13 tipuri de deșeuri. Prin contract va fi elaborat studiul de fezabilitate (SF) și proiectul tehnic (PT), totodată se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un pas mic pentru un proiect mare. Centrul de predare a deșeurilor, care va fi amenajat pe 2,5 hectare are proiectant
Primarul Dominic Fritz afirmnă că, dacă pe vremea lui Nicolae Robu, societatea Colterm a fost căpuşată de clici de partid, acum funcționează pentru timişoreni. Fritz îi răspunde astfel fostului primar care, zilele trecute, a prezentat un grafic pe care l-a denumit “situaţia reală de la COLTERM”. Dominic Fritz afirmă că Nicolae Robu dezinformează din nou,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz reacţionează: Pe vremea lui Robu Colterm a funcționat pentru a fi căpușat de clici de partid
De vineri, 19 aprilie, operele artiștilor români și islandezi realizate în cadrul proiectului de revitalizare a Conacului Mocioni vor fi expuse la Centrul Multifuncțional Bastion. Astfel, după trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Intitulată „Heritage of the past-Future of the Community”, expoziția cuprinde lucrări de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expoziția dedicată reabilitării Conacului Mocioni revine acasă, pe simeze la Centrul Multifuncțional Bastion/Foto
Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto
Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă
Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
Top