Categories: Economic

Inscrieri cu reduceri, la Timisoara Business Days, pentru inceput de aprilie

Începutul lunii aprilie aduce la Timișoara prima ediţie din acest an a suitei de evenimente Business Days, cea mai amplă platformă din România dedicată susţinerii mediului antreprenorial. E cea de-a treia oară când Business Days revine în orașul de pe Bega.

Business Days revine la Timişoara pentru a treia oară şi aduce, pe lângă formatul deja consacrat, speakeri internaţionali specializaţi în domenii de ultimă oră din lumea afacerilor. Ediţia din acest an a celei mai de impact serii de evenimente de business din România va conţine, printre altele, patru conferințe, care vor însuma 44 de prezentări inspiraţionale, 16 workshopuri și patru mese rotunde, unde vor fi discutate teme de impact pentru mediul de business românesc. O noutate absolută este workshop-ul dedicat persoanelor de conducere, susţinut de renumitul dirijor şi specialist în neuroştiinţe Giorgio Fabbri. Printre speakerii invitaţi la această ediție se numără Radu Georgescu, Eberhard Jung, Cristian Secoşan, Mru Patel, Dragoş Anastasiu, Adrian Cioroianu, Felix Daniliuc, Mihai Stănescu, Amalia Sterescu, Florentin Banu, Ovidiu Toader, Andrei Roşca, Răzvan Ogârcin, Cornelia Bedros, Adrian Bădescu, Cristian Nacu, Diana Vitan Martinaş, Adrian Florea şi mulți alţii.

Timişoara Business Days va fi găzduit, în intervalul 2-3 aprilie, de Centrul de Evenimente Hotel Club Senator şi Expovest. Până pe 16 martie, ora 24, este în vigoare oferta de tip early-bird, prin care oricine poate participa la eveniment cu o reducere din start de 15% la orice tip de acces. Toate datele, precum și formularul de înscriere se găsesc aici. Tipurile de acces Basic și Premium permit accesul la eveniment cu acelaşi badge pentru mai multe persoane, nu în acelaşi timp. Studenţii beneficiază de 50% reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de locuri. Timişoara Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociaţia Dezvoltatorilor de Soluţii de Comunicare Online), Newfield Consulting cu sprijinul MMC (mmctm.ro), in calitate de co-organizator.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

10 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

11 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

16 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

16 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

17 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

18 ore ago