Timofte, Alexa & Codrea sau cum ar putea arata noua Poli

La câteva zeci de minute după încheierea meciului cu FC Brașov, pierdut în superioritate numerică, în ultimele două minute, primarul Nicolae Robu a anunțat schimbări radicale la club, atât pe banca tehnică, cât şi la nivelul conducerii. Prima mutare este renunțarea la Aurel Șunda, iar surprizele par să nu se oprească la înlocuitorul acestuia.

codrea tim alexa

Așa cum am anunțat încă de sâmbătă, prima mutare este înlocuirea antrenorului Aurel Şunda cu Dan Alexa, care ar fi de acord să preia echipa chiar de la începutul săptămânii viitoare. Cel care a fost vicecampion cu Poli în era Marian Iancu ar urma să preia echipa, după ce şi-a reziliat, la mijlocul săptămânii, contractul cu Anorthosis Famagusta. Foarte posibil, Alexa va colabora cu Paul Codrea, în prezent antrenorul Politehnicii Timişoara, liderul Ligii a IV-a Timiş. Foşti internaţionali, Dan Alexa şi Paul Codrea ar urma să aibă aceleaşi atribuţii la nivelul băncii tehnice. Următoarea noutate este cooptarea lui Ioan Timofte în conducerea clubului. Acesta ar urma să fie numit director sportiv sau director tehnic. În aceste condiţii, din schemă vor zbura Aurel Şunda şi directorii Valentin Velcea şi Călin Rosenblum. Valentin Velcea va fi pus pe liber în condiţiile în care Paul Codrea ar urma să accepte oferta celor de la Poli. Între cei doi există un conflict mai vechi din cauza unei tranzacţii cu terenuri, în urma căreia Paul Codrea l-a acuzat pe Vali Velcea că i-ar fi tras ţeapă.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

29 comentarii pentru acest articol

rudotel a spus: (martie 16th, 2014 at 11:21 )

daca cei trei pot fi atrasi la acs vor veni si spectatori pe dan paltinisanu. e o veste excelenta.

antirob a spus: (martie 16th, 2014 at 11:52 )

Codrea vine sigur!!! In 2 ani cu tot cu echipa Politehnica Timisoara, pe DP. Recasul se va intoarce acasa

@antirob a spus: (martie 16th, 2014 at 12:10 )

din cauza unor exaltati ca tine fotbalul sta pe loc pe aici. daca aducerea celor trei oameni de fotbal se va materializa, fotbalul timisorean va avea doar de castigat. la fel si cei trei, care se pricep cel mai bine la fotbal si au sansa sa demonstreze ce pot de la un nivel cel putin acceptabil.

cu Codrea ar fi cu un nou Rosemblum a spus: (martie 16th, 2014 at 12:11 )

cu Codrea ar fi ca si cu un nou Rosemblum+Velcea,caci tipul e numai dupa bani, in rest profesional= o(zero),implicare=0(ZERO)

cu Codrea ar fi un nou inceput al sfarsitului a spus: (martie 16th, 2014 at 12:12 )

cu codrea ar fi un nou inceput al sfarsitului

in Liga I-a a spus: (martie 16th, 2014 at 12:15 )

in prima liga nu mai merge cu blaturi si desfiintari de 5(CINCI) echipe ca si la asu, cu codrea si lata,in divizia inatai trebuie macar un pic de profesionalism si caracter, iar daca astia nu au putut, ce poate aduce codrea, care e imbarligat pana-n gat cu banii cu copos ????

ZECE ANI ! a spus: (martie 16th, 2014 at 12:16 )

codrea are contract cu asu pana-i promoveaza in prima liga, adica cel putin ZECE ANI !

@mancatori de rahat a spus: (martie 16th, 2014 at 12:32 )

codrea poate nu are cea mai mare experienta din lume, la fel ca si alexa, dar impreuna ar putea sa faca echipa la acs poli. ultimii trei sunteti la fel ca descreieratul cu pseudonim antirob. subscriu si eu ca alticineva ca din cauza unora ca voi fotbalul sta pe loc in timisoara. daca tot ati spus de codrea, va aduc aminte ca a jucat vreo 10 ani in italia unde a avut antrenori care stiu meserie de la care sigur a invatat multe. mai conteaza si experienta lui competitionala ca fotbalist. dar de unde sa stiti voi traba asta?

noi mancatorii de rahat @mancatorului de kkt a spus: (martie 16th, 2014 at 12:53 )

dar la POLI cati ani a stat? dar cand l-a chemat IANCU sa incercam sa luam titlul cat a cerut? dar cand a refuzat pe POLI, ca se duce sa ia milioane de la copos, cum a fost? dar cand a declarat in presa ca asta nu e POLI, cum a fost ?

ma-ma, ma-ma,ma-ma a spus: (martie 16th, 2014 at 12:56 )

marele megaantrenor mega codrea se zbate sa vina LA RECAS ???????? ce drek, se apropie sfarsitul lumii?????

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (martie 16th, 2014 at 13:14 )

3 EPAVE! ATRAGERE DE SPECTATORI! CEVA FOTBAL!ȘI ÎN REST NIMIC!!!O SINGURĂ ÎNTREBARE PE ĂȘTIA CÎND ÎI SCHIMBĂ ROBU!!! VAI DE FOTBALUL TIMIȘOREAN ÎN CE HAL A AJUNS! SÎNT BĂNĂȚEAN CE POT SPUNE VĂ IUBESC ȘI REPECT TIMIȘOARA- BANATUL NOI CARE AVEM O PLANETĂ CU ACEST NUME FRUMOS ÎN UNIVERSUL VIEȚI NU AVEM FOTBAL ESTE CEVA GRAV DAR NU DE NEREMEDIAT!!! HAI POLI TIMIȘOARA VICTORIE CU VASLUI!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!

@mancatori de rahat a spus: (martie 16th, 2014 at 13:25 )

atunci ramenti cu velcea si cu rosenblum. va meritati soarta, prapaditilor.

Dutu a spus: (martie 16th, 2014 at 13:37 )

sa fie intrun ceas bun dar nu alaturi de un staf asa slab cu petruescu stelescu si turcas sa si faca stafu lui sa nu acepte nici un profesionist linga el altfel nu va face nimic bafta multa

staicu a spus: (martie 16th, 2014 at 15:45 )

robu e interesat de spectatori. nu de rezulate

ilia-srb a spus: (martie 16th, 2014 at 17:31 )

ce spectatori mai baieti,mai mult de 5ooo-6000 nici cand eram pe doi si ne bateam la titlu nu veneau,numa cand venea steoaia,dinamuia si mai vreo 2 meciuri in rest tot aia care vin mereu. lumea acum nu vine ca nare ce vedea,mai ales ca-i bagat politicu si toti besinosi comunisti se invart pe acolo.

Adevarul adsevarat ! @ staicu a spus: (martie 16th, 2014 at 17:31 )

ce rezultate poti avea cu codrea? spectatori – da, s-ar putea sa mai vina vreo zece din cei 60-70 de pe stiinta

hahaha a spus: (martie 16th, 2014 at 17:33 )

codrea are oferte concrete de la Urseni,Uliuc si Unip, ce sa caute la Recas?

@staicu a spus: (martie 16th, 2014 at 17:34 )

daca e interesat de spectatori, nu are cum sa nu fie interesat si de rezultate. rezultatele aduc spectatorii la stadion, nu invers. nu ai rezultate, spectatatorii nu vin. ai, vine si lumea la stadion. simplu, nu?

@haha a spus: (martie 16th, 2014 at 18:30 )

bey frayere, Codrea are oferte de la Inter si Milan !

cornel a spus: (martie 16th, 2014 at 18:40 )

Codrea are experienta in fotbalul mare cat nu au la un loc toti aciuitii de pe la ACS Poli. Asta sa va fie clar. Sa va bucurati daca Paul Codrea accepta sa vina la voi. Sau poate comentatorii ant-Codrea sunt pusi de niste sefuleti sifonati sa comenteze astfel de mizerii? Posibil

tot in alb negru? a spus: (martie 16th, 2014 at 20:28 )

:))) toti papagalii se iau de codrea..habar nu aveti, el nu o sa vina la acs recas veci pururisi nic spectatorii..asa ca potolitiva ca acs retrogradeaza 😉 p.s. tot in alb-negru?

INO THE PERFECT ALIAS IUSTI TAXIMETRISTUL a spus: (martie 16th, 2014 at 20:51 )

MERG MAINE SAMI RIDIC NOUA AUTORIZATIE DE TAXI OFERITA DE DOMNUL PRIMAR PENTRU CAL SCLUJESC CE SA FAC DACA NU M-IA PLACUT SCOALA VA PUP LA SHAORMA – ROBU SI IANCU SUNT THE BEST

tot alb,fara negru a spus: (martie 16th, 2014 at 22:45 )

codrea are oferte de la Inter Uliuc si de la FC Milan Unip !

@ cornel @ codrea @ alb negru a spus: (martie 16th, 2014 at 22:59 )

bey ati simtit ca miroase, de fapt pute a sfarsit, dar pt WC-ASU ? si ati sarit in freza pe tastatura?

ema sensibilul a spus: (martie 17th, 2014 at 00:53 )

vai de mine sa nu ne paraseasca paulica ca o sa se desfiinteze drunkeria

tot in alb - negru a spus: (martie 17th, 2014 at 08:11 )

la ultimul meci ACS poli – brasov au fost 500 spectatori , FARA galerie..cum comentati asta pupatorilor de…? La anul in B se va juca cu portile inchise :))

SAM a spus: (martie 17th, 2014 at 09:39 )

sa vina codrea ……ar fii primul semnal ca la timisoara FOTBALUL dicteaza politicului

codrea ? care codrea? a spus: (martie 17th, 2014 at 11:22 )

ce sa caute codrea in LIGA I-a? pey ce valoare fotbalistica are asta, daca crede ca dupa o promovare , obtinuta cu SASE-SAPTE BLATURI si CINCI DESFIINTARI de echipe,poate ajunge in doi ani in prima liga, si-a dat examenul de antrenor! E clar cat fotbal pricepe!

codrea ? care codrea? a spus: (martie 17th, 2014 at 11:24 )

codrea, care crede ca cu un lot in care doar vreo doi jucatori au cat de cat valoare de divizia C, poate ajunge in doi ani in prima liga, ce alt examen de fotbal sa mai dea?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Start campanie de admitere la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Top