Categories: Politicieni

Maria Grapini, pe urmele lui Ion Iliescu: Cat traiesc, nu renunt la politica!

România e salvată: Maria Grapini a anunțat că nu va renunța la politică, atâta timp cât va trăi. A convins-o de necesitatea unui astfel de gest un… „discurs al Papei de la Roma”! Fostul deputat de Timișoara, remarcat mai ales prin „torturile” la care supune limba română, a prins un loc supereligibil pe listele pentru europarlamentare ale PSD-PC-UNPR, înainte chiar de Daciana Sârbu.

Vicepreşedintele Partidului Conservator, fostul deputat Maria Grapini, nu încetează să uimească. Devenită celebră pentru postările agramate de pe Facebook și aparițiile televizate ciudate, în care a susținut, de exemplu, că România a avut primul om care a zburat în spațiu, Grapini le-a închis gura celor care mai sperau că ea va renunța la politică. Nicio șansă, pentru că inspirația fostului ministru al Turismului este de-a dreptul… divină! „Rămân în politică atât cât voi trăi. A fost un discurs al Papei de la Roma, în care spunea că ei nu pot face politică, dar cei care nu fac politică fac cea mai proastă politică pentru că ceea ce spun că ştiu să facă, inteligenţa, ideile nu şi le pot pune în aplicare stând la o parte şi lăsând pe alţii să facă politică proastă”, a declarat, la Ploiești, fostul deputat conservator, viitor europarlamentar.

Grapini le-a dat peste nas celor care preferă să stea deoparte de viața politică. „Eu condamn elitele care se consideră elită şi nu vor să facă politică. Prin diferenţă, matematic vorbind, dacă oamenilor bine pregătiţi profesional, moral, le este teamă să intre, să se arunce în această activitate în care, e adevărat, eşti blamat, (…) dar dacă nu îţi asumi acest lucru, atunci nu ai de ce să critici că ajunge ăla cu meserie auto în parlament. N-ai de ce să critici! Intră tu, elită!”, a tunat femeia de afaceri. „Ăla cu meserie auto” din parlament sunt cel puțin doi: fostul deputat conservator Gheorghe Coman, trimis în judecată pentru luare de mită și alături de care Grapini s-a fotografiat mândră pe vremea când era ministru, dar și senatorul PP-DD de Timiș, Ioan Iovescu, fost șofer. Acum câțiva ani, și fostul președinte Ion Iliescu anunța că va ieși din politică „doar cu picioarele înainte”.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Primul tramvai Bozankaya, din seria galbenă, în drum spre Timișoara. E în vamă!

Primul tramvai din noul lot de 17, produse de turcii de la Bozankaya pentru Timișoara,…

7 ore ago

Timişoara predă o lecţie de rugby ofensiv pe terenul echipei din Baia Mare

Derbiul campionatului în Liga Naţională de rugby s-a desfăşurat pe Arena Zimbrilor, acolo unde Ştiinţa…

7 ore ago

Alfred Simonis și UDMR sunt cap de listă pe buletinele de vot pentru județ

Biroul Electoral de Circumscripție Județean Timiș a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii în…

8 ore ago

Eveniment aşteptat de tineretul Timişoarei: Zilele Studenţilor vine cu multe concerte, proiecţii de film şi surprize

Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…

8 ore ago

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

9 ore ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

12 ore ago