Decalogul motivelor pentru care romanii nu trebuie sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Nici n-a apucat Klaus Iohannis să fie anunțat oficial drept candidat al dreptei la alegerile prezidențiale, că la adresa lui au început să curgă tot felul de atacuri, care de care mai ridicole sau chiar abjecte. (Inclusiv Victor Ponta nu s-a abținut să nu facă referire la naționalitate și religie, un lucru de neconceput în țările civilizate.) Interesant, atacurile nu vin doar din zona PSD, ci chiar și mass-media apropiată de Opoziție nu-l iartă pe „neamț”, ajuns un adevărat Inamic public nr. 1 al României. În continuare, am sintetizat zece motive pentru care românii nu trebuie să-l voteze pe Iohannis. Nu de alta, dar odată ajuns președinte, cine știe ce-o sa facă „neamțul” din această țară. Ar putea chiar – ptiu Drace! – s-o transforme într-o țară civilizată, racordată cu adevărat la valorile Europei Occidentale.

1. Nu este român verde. De fapt, nici măcar român nu e. Pe cale de consecință nu este nici patriot. Or, se știe, românii au avut doar președinți patrioți până în măduva oaselor. Din prea mult patriotism, unul i-a ținut în frig și întuneric, iar pe cei care mai cârcoteau îi băga în pușcării sau direct în cimitire. Iar la final de mandat i-a hrănit cu o porție zdravănă de gloanțe. A urmat un alt mare patriot, care a vrut să ne bage în Comunitatea Statelor Independente, continuatoarea mărețului URSS. A avut și el probleme cu niște morți prin decembrie 1989 și iunie 1990, tot din prea mare patriotism. Nu mai vorbesc de actualul președinte patriot care și-a trimis odrasla în Parlamentul European, să vadă toată lumea cât de inteligentă poate fi o fată de președinte al României. Dovadă de patriotism și asta!

2. Iohannis nu e mândru că e român. Așa că nu îl vom vedea la beție – atunci crește cel mai mult nivelul de mândrie și patriotism la români – cântând din toți bojocii „C-așa-i românul”. Ne ajunge Victor Ponta mândrindu-se pe toate gardurile că e român.

3. Nu e ortodox, așa că tovarășii din fruntea BOR nu vor putea sta la șprițuri cu președintele până să cadă PE sub mese. Și nici nu se vor poza cu el râzând cu gura până la urechi.

4. A vândut copii americanilor pentru trafic de organe. Am văzut asta la Antena 3, fiind adusă ca martor o precupeață PSD-istă asistată social.

5. Are multe case. Am văzut asta pe la toate televiziunile. Dacă era român și hoț, mai treacă meargă, putea avea multe case, inclusiv la Cornu. Dar el e neamț și n-avem voie să-i vindem țara. Pardon, casele!

6. E prea grav, prea serios, prea pragmatic. Iar românilor le place mult flecăreala, caterinca, datul cu părerea la orice nu ne pricepem. Or, Iohannis e „moartea pasiunii” la acest capitol. N-o arde nici pe bancuri de autobază, nu-l auzi niciodată zicând „Hai, pa, te pup!” și foarte rar îl vezi râzând. Ce mai, pliciseala curată!

7. A făcut din Sibiu un oraș în care se respiră precum în Europa. Or, românii vor miros de bazar și manele urlate la maximum. Doamne ferește să facă și din România același lucru!

8. Iohannis nu are doctoratul luat. Or, nu se face ca o țară în care, începând cu premierul Victor Ponta, jumătate din locuitori sunt doctori, să fie condusă de unul care nici măcar nu s-a obosit să copieze o lucrare de doctorat.

9. Iohannis nu minte. Or, se pare că la români, cu cât un om minte mai mult, poate fi și mitoman, cu atât este mai popular și mai bun de votat.

10 . Iohannis e neamț. Or, se știe că tot un neamț, Carol I, a scos România din Evul Mediu și a condus-o în Europa modernă. Dar pentru asta românii au fost puși la muncă, nu la întins mâna ca și acum. Nu vrem un alt neamț care să ne ducă iar în Europa civilizată ori să ne dea de lucru.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

14 comentarii pentru acest articol

Omu' Vechi a spus: (august 1st, 2014 at 15:26 )

Un articol de culoare maro.Vroiam sa zic portocacalie , dar mai bine zic maro, cu mult maro.

Bobby a spus: (august 1st, 2014 at 17:34 )

Se vede ca esti „omul vechi”. Nici nu trebuie spus mai mult.

Omu'Nou a spus: (august 1st, 2014 at 15:59 )

Excelent punctat! Iohannis presedinte ar reprezenta cu brio Romania.

Bobby a spus: (august 1st, 2014 at 17:32 )

De un neamt avem nevoie la conducerea Romaniei. Iohannis nu e nimic din ce este Ponta, un alt ranjit, si mitoman pe deasupra. Tare ma tem insa ca Ponta va fi votat de toti asistatii sociali si acum si de pensionari si mamici, ca doar le-a dat amnistie fiscala. Aun inceput pomenile electorale, desigur. Iohannis n-ar face in ruptul capului asa ceva. Si da, n-ar mai sta la spritzuri cu conducerea BOR.

leo di taio a spus: (august 1st, 2014 at 22:25 )

Eu propun sa il alegem pe Johanis in Banat si Ardeal iar miticii „civilizatii” cinstiti”patriotii” sa isi aleaga ce presedinte vor, dar sa ne lase pe noi cum am fost inainte de1918 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

carmen a spus: (august 2nd, 2014 at 13:02 )

Pacat ca v-au trimis la „razbelu” cel frumos sa muriti pentru niste traficanti de alcool…Eu am niste cerceii cu mine cine stie Ofiteru’ de la baie ce a lasat in urma lui?

Cristi a spus: (august 2nd, 2014 at 13:38 )

Omule, nici nu stii ce chestie faina ai spus aici!!!

Walther a spus: (august 20th, 2014 at 09:05 )

Suuuuuuper ! Aceasta este cea mai buna idee !!! Banatul si Ardealul o tarisoara ca Elvetia cu 3-4 limbi oficiale, si Bucurestiul sa se alipeasca de Moscova, daca asa le place !!!

leo di taio a spus: (august 1st, 2014 at 22:35 )

Bronzul este dela soare? sau pigmentul e-al matale?
Viorel frumoasa floare,
Ca ambrozia pe carare

Leo di taio a spus: (august 5th, 2014 at 13:10 )

PERUANII(PERU) AU AVUT IN DOUA MANDATE PRESEDINTE pe:Alberto Fujimori(nipon) care era JAPONEZ
NU A FOST NICI O PROBLEMA, ca sa nu mai vorbim de religie.

Valy a spus: (august 22nd, 2014 at 20:58 )

Da,felicitari,este poate cea mai reala caracterizare a spiritului celor multi.Nu ne plac oamenii seriosi,integri,oameni de calitate,ne plac hahalerele,parasutele….si de ce nu”liber cugetatorii”Pacat ca oamenii de calitate se retrag din lupta-vezi dl Antonescu,iar javrele(ma iertati)persevereaza cu nerusinare.Felicitari pentru autorul Decalogului si…tinet-o tot asa poate ne trezim ‘din somnul cel de moarte’.

mihai a spus: (septembrie 10th, 2014 at 10:58 )

Antonescu om de calitate? :)) Care? Calitatea a 3-a?
In rest, perfect de acord.

Jam a spus: (septembrie 10th, 2014 at 10:48 )

Ia spune tu care sunt valorile Europei occidentale?

Imnul a spus: (septembrie 15th, 2014 at 22:03 )

Asta i problema romanilor, 50 de ani de comunism au distrus incredera romanilor in valorile morale, oamenii nu mai au incredere unii in altii si nu se pot intelege civilizat si cadea deacord asupra unui lucru; dezbina si cucereste, politica aplicata inca din timpul ocupatiei romane din 106 bc, trist dar adevarat, usor romania si romanii vor ajunge n istorie cu totul… Pacat!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top