Fost candidat la presedintia CJT, afaceristul Iosif Ingrisch trece cu masina peste oameni / VIDEO

Omul de afaceri și fost candidat UNPR la președinția CJ Timiș Iosif Ingrisch a încercat să lovească cu mașina o persoană care se afla pe trotuar și îl filma. Secvența s-a întâmplat luni la Sânnicolau Mare, acolo unde Ingrisch căuta petrol și gaze.

ingrisch

Goana după prospecțiunile subsolului naște patimi incredibil de mari. Luni după-amiază, pe o stradă din Sânnicolau Mare, reprezentații firmei de prospecțiuni Geolink, Iosif Ingrisch și Ioan Rodina, au avut mai multe discuții aprinse cu câțiva localnici și activiști de mediu. Cei doi se aflau în oraș pentru a face prospecțiuni de gaze și petrol. La finalul discuțiilor, Ingrisch a demarat în forță cu „jeepanul” din dotare, urcând pe trotuar și încercând să-l lovească pe cel care filma întreaga scenă. În paranteză fie spus, marele om de afaceri conduce o mașină înmatriculată în Bulgaria, probabil pentru a plăti taxe mai mici în România. De menționat că în spatele firmei Geolink stă de mai mult timp deputatul PDL Alin Popoviciu.

Afacerist, politician, mason și… cu probleme penale

Iosif Ingrisch este o persoană foarte controversată, fiind bine cunoscut și în mediul de afaceri, dar și în cel politic. Ba chiar și de DNA! A fost șef la Lukoil Timișoara, după un lung stagiu la Petrom. Are și propria firmă Imp Cons SRL în domeniul agricol. El a candidat în 2012 la președinția Consiliului Județean pe lista UNPR, obținând însă doar ceva mai mult de 1%. Ingrisch este cunoscut și în mediul masonic, fiind șeful unei loje din Timișoara. Pe de altă parte, are și probleme penale, fiind dat în judecată de DNA pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și fals în înscrisuri în vederea obținerii de fonduri europene. Procesul e pe rol la Tribunalul Timiș.

Relații cu fosta Securitate

Candidând la președinția CJT în 2012, pe numele lui Ingrisch a fost făcută o solicitare la CNSAS vizavi de posibila sa colaborare cu vechea Securitate. Răspunsul a venit mult după alegeri, el relevând însă o relație între împricinat și fostul organ de represiune. Numai că dosarul său a… dispărut în vâltoarea evenimentelor din decembrie 1989. „Domnul Ingrisch Iosif este menționat la fila 19 a dosarului, cu următoarele informații: a fost recrutat ca informator de Inspectoratul Județean Timiș, iar dosarul personal nr. 32722, deschis pe numele său, a dispărut în decembrie 1989”, se arată într-un document eliberat de CNSAS pe data de 4 decembrie 2013.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

Vasile Blat a spus: (august 27th, 2014 at 08:34 )

Probabil in loja de mangalita, la cum arata purceaua asta de om.
Se contureaza un nou business la Sannicolau pentru firmele PDL? Tandemul Groza & Popoviciu revine? Nu m-as mira, la capitolul lacomie sunt gemeni, au prea multe deal-uri impreuna ca sa fie strain Groza de interesul cu prospectiunile.

Pespace a spus: (august 27th, 2014 at 11:40 )

Are cocină motorizată :)) bravo PD! cu Udrea, cu Popoviciu și cu masonul Marele Alb sunteți niște exemple în politica de cocină!

mezeleanu a spus: (august 27th, 2014 at 14:51 )

Seamana foarte tare a tentativa de omor, curcanii ar trebui sa se sesizeze din oficiu. Mari sanse sa nu o faca, da’ cineva tre’ sa-l dezumfle pe casalotul asta.
Tipii care l-au filmat i-au dat apa la moara purtandu-se ca niste papa lapte. Daca aveau cohones umflatul nu guita.

Agent sef a spus: (august 27th, 2014 at 18:04 )

Urgent la primul procuror,tentativa de omor se pedepseste !!!

Avocat a spus: (august 27th, 2014 at 18:11 )

Capitolul I
INFRACŢIUNI CONTRA VIEŢII, INTEGRITĂŢII CORPORALE ŞI SĂNĂTĂŢII

Secţiunea II
Lovirea şi vătămarea integrităţii corporale sau a sănătăţii
Art. 184
Vătămarea corporală din culpă
Fapta prevăzută la art. 180 alin. 2 şi 21, care a pricinuit o vătămare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale mai mari de 10 zile, precum şi cea prevăzută la art. 181, săvârşite din culpă, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.
Dacă fapta a avut vreuna din urmările prevăzute la art. 182 alin. 1 sau 2, pedeapsa este închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda.
Când săvârşirea faptei prevăzute în alin. 1 este urmarea nerespectării dispoziţiilor legale sau a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii, ori pentru îndeplinirea unei anume activităţi, pedeapsa este închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda.
Fapta prevăzută în alin. 2 dacă este urmarea nerespectării dispoziţiilor legale sau a măsurilor de prevedere arătate în alineatul precedent se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Dacă faptele prevăzute la alin. 3 şi 4 sunt săvârşite de către o persoană care se află în stare de ebrietate, pedeapsa este închisoarea de la unu la 3 ani, în cazul alin. 3, şi închisoarea de la unu la 5 ani, în cazul alin. 4.
Pentru faptele prevăzute în alin. 1 şi 3, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.
Pentru faptele prevăzute la alin. 2 şi 4, împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.

FatalFisting a spus: (august 28th, 2014 at 10:51 )

Politie, plangere, exista martori. As fi curios daca morsa asta e tare-n pumni cum e tare-n cai putere, si cum ar reactiona la o tibie-n dinti. Pariez ca e smecher din spatele volanului, mano a mano e cacat pe el de frica.

Convict a spus: (august 28th, 2014 at 10:53 )

Omul Generalului Izmana loveste din nou! Balena asta esuata a candidat la sefia CJT in 2012, din partea UNPR. Raducanule, nu ti-e rusine cu asemenea oameni? Traiasca PSD/UNPR, Ponta si Izmana Oprea! Si Raducanu…

ciuhandu cel adevarat a spus: (august 28th, 2014 at 12:03 )

ce nu stiti, e ca acest om a fost lansat in politica de CIUHANDU!!. Poate asa se leaga itele si inteleg mai multi cine e de fapt ciuhandu.

ditismijnnieuwewebsite a spus: (august 29th, 2014 at 13:55 )

trazneasca-l dumnezo de umflat borat

Petru & Pavel a spus: (august 30th, 2014 at 13:35 )

Morsa lucreaza pentru Gazprom, face prospecrtiuni pentru petrol si gaze va dati seama ca cu fata asta de cretin nu sta de vorba cu el nici un om, conform legi firma lui trebuia sa notifice fiecare proprietar de teren sa faca oferta finaciara ca in termen de 60 de zile sa primesca un raspuns si dupa un raspuns negativ sa actioneze proprietarul in judecata pentru ne acceptareadreptului de servitute al ststului asupra zacamintelor. Modalitatea lor de actiune seamana cu procedeul RUSESC de unde provine Gazprom.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public

Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Premisă: * Marile companii din IT&C din Statele Unite ale Americii au concediat zeci de mii de angajați în ultimele 18 luni; * Din experiența crizelor precedente, mișcările din piața globală se simt în România la o diferență cuprinsă între șase și nouă luni față de momentul declanșării în SUA; * Pentru a avea o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Analiză: Valul de concedieri din SUA, în domeniul IT&C, nu s-a resimțit în vestul României. Rata de angajabilitate a studenților UPT aproape de 100%
Intrat în cursă perntru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei, Horia Bugarin afirmă că are de luptat cu cea mai mizerabilă campanie făcută până acum, în spatele căreia se ascund mafia imobiliară şi lumea interlopă. Principalul contracandidat al lui Bugarin este latifundiara Alina Sperlea (PSD-PNL), o afaceristă cu averea ascunsă.   Primarul Dumbrăviţei, Horia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horia Bugarin intră oficial în cursa pentru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei: “Haideți să ne opunem împreună mafiei imobiliare și interlopilor!”
Primăria Timișoara a anunțat amplasarea a nouă cișmele de apă potabilă  în 6 parcuri administrate municipalitate: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În șase parcuri din Timișoara vor fi amplasate cișmele cu apă potabilă
DRDP Timișoara a anunțat că în această seară (16 aprilie), de la ora 20 până la miezul nopții, 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚 funcționa în 𝐏𝐓𝐅 Moravița, 𝐏𝐓𝐅 Jimbolia și 𝐏𝐓𝐅 Cenad, din judetul Timiș, ca urmare a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rețelelor de comunicații de date puse la dispoziție de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se întrerupe temporar emiterea de roviniete în punctele de trecere a frontierei din Timiș
Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă a adus la start peste 80 de piloți din întreaga țară, iar pe lista de înscrieri s-au aflat și câteva nume noi. Pilotul timișorean Radu Benea a fost surpriza plăcut din vârful clasamentului, fiind chiar aproape de o victorie la Categoria I, terminând pe locul doi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O primă etapă senzaţională la viteză în coastă. Diferenţa dintre primul loc şi poţizia secundă, sub o secundă!
Scrutinul pentru alegerea celor care vor administra comunele, orașele și municipiile pentru viitorul mandat de patru ani începe de astăzi. Închiderea procedurii are loc pe 30 aprilie. Primul pas din procedura de alegere a primarilor, a președintelui consiliului județean, a consilierilor locali și a celor județeni începe astăzi, 16 aprilie. Așadar, partidele politice, organizațiile cetățenilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Astăzi demarează etapa depunerii candidaturilor pentru alegerile locale
Top