Cum l-a salvat Jean Cojocari pe Freddy Simonis s-o faca de penal

Supărați probabil că pe legea traseiștilor făcută special pentru ei, PNL-ul primarului Nicolae Robu și-a tras doi consilieri de la PP-DD, aleșii PSD din CL Timișoara au pregătit o ripostă. De care s-a ocupat personal impetuosul lider al TSD Timiș, Freddy Simonis. Sau „Gicuță Contra” cum l-a botezat Robu.

cojocari

Sfătuit de cineva sau din proprie inițiativă, Alfred Simonis s-a prezentat în fața secretarului primăriei, Jean Cojocari, cu o „adeziune” la PSD a consilierului Florian Stoian. Acesta, alături de mult mai celebrul Petrică Folică, tocmai părăsise „Partidul Tomberon” al „domnului Dan” pentru a-și băga adeziunea în PNL. Pe baza aceleiași ordonanțe a traseiștilor! Trebuie spus aici că, oricât le-ar lua apărarea vagabonzilor politici, ordonanța în cauză limitează traseismul la un singur transfer. Adică, ai semnat două adeziuni în această perioadă de mercato politic, intri în ilegalitate, poți pierde mandatul de ales, fie că e vorba de primar, consilier județean sau local. Revenind la Simonis și „adeziunea” lui Stoian, secretarul Cojocari n-a vrut s-o valideze din prima, știind de primul transfer al fostului PP-DD-ist. Astfel că, în pofida protestelor lui Simonis, l-a sunat pe Stoian să vadă dacă acesta a mai semnat o adeziune și la PSD. Răspunsul a fost extrem de clar: n-a semnat! Moment în care Simonis și-a retras brusc „adeziunea” și a plecat val-vârtej. Ideea este că, în cazul în care Cojocari oprea actul și chema oamenii legii, s-ar fi putut afla destul de repede – cu ajutorul unei expertize grafologice – cine l-a semnat. Și, cum ar veni, era fals și tentativă de uz de fals în acte publice. Sau cam așa îi spune. Poate Simonis avea dreptate și a doua „adeziune” a fost semnată tot de Stoian. Dar poate nu avea dreptate și era semnată de cine știe cine. Că pare aproape imposibil ca tânărul PSD-ist să fie atât de inconștient încât să falsifice o semnătură. Nu de alta, dar lăsa PSD-ul fără candidat la Primăria Timișoara în 2020!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

30 comentarii pentru acest articol

NERO a spus: (septembrie 21st, 2014 at 22:22 )

de unde naiba apar vagabonzi cu fata de borfas in consiliul local, auzi domne, alfred simonis, o fi de pe marte, pluto, aha mai e si ceva directoras la aeroport, pai ba Bojine, tu nu te uiti ca esti inconjurat de borfasi, uita-te la figura lui de strut.

alooo militia a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 00:08 )

Politia nu se autosesizeaza in astfel de cazuri?! Daca in halul asta a ajuns politica in Banat atunci meritam si noi titulatura de tiganii europei!

lumina diminetii a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 08:11 )

rahatelul asta mic e obisnuit sa faca chestii de genu, dar asta e una mica…intrebare…de ce nu se leaga nimeni de reteaua de trafic cu „faina” pe care o conduce marele presedinte al tineretului socialist din timis? ca reteaua de trafic de carne vie e mai mica..

Cetateanul Derutat a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 10:03 )

Cum adica „era fals și tentativă de uz de fals în acte publice”? Este si in continuare. Era sa fie dar nu a fost ca de partea cealalta a fost unu mai istet si l-a pototlit pe PSD-istul tupeist. Juniorul isi pastreaza obiceiul…

andries a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 10:33 )

daca asa arata viitorul politic al romaniei, ma gandesc cu drag sa emigrez spre locuri mai normale

Mici a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 12:11 )

Acest traficant de faina si motorina , face si desface in PSD.? Bojine dormi si sub tine soarecii si sobolanii joaca pe masa. Pacat

Dubla identitate a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:01 )

Pentru existenţa complicităţii, se cer a fi îndeplinite sub aspect obiectiv trei condiţii: săvârşirea de către autor a unei fapte prevăzute de legea penală; săvârşirea de către complice a unor acte de sprijinire a autorului în comiterea faptei, acte de sprijinire ce se pot circumscrie fie complicităţii materiale, fie celei morale; activitatea complicelui să fi servit efectiv la săvârşirea faptei prevăzute de legea penală. În ceea ce priveşte această condiţie, doctrina penală română este fermă pe poziţia că orice contribuţie a participantului complice trebuie să se înscrie în antecedenţa cauzală a producerii rezultatului, aşadar, să reprezinte o condiţie sine qua non a producerii rezultatului.

Detalii: http://legeaz.net/spete-penal/complicitate-la-infractiunea-de-de-126-2008

? a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:06 )

De atata sanatate sa aveti voi parte, cate prafuri vinde Freddy.

Ina a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:07 )

Capitolul III
FALSURI ÎN ÎNSCRISURI
Art. 291
Uzul de fals
Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă când înscrisul este sub semnătură privată.

Dubla identitate a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:09 )

Pentru existenţa complicităţii, se cer a fi îndeplinite sub aspect obiectiv trei condiţii: săvârşirea de către autor a unei fapte prevăzute de legea penală; săvârşirea de către complice a unor acte de sprijinire a autorului în comiterea faptei, acte de sprijinire ce se pot circumscrie fie complicităţii materiale, fie celei morale; activitatea complicelui să fi servit efectiv la săvârşirea faptei prevăzute de legea penală. În ceea ce priveşte această condiţie, doctrina penală română este fermă pe poziţia că orice contribuţie a participantului complice trebuie să se înscrie în antecedenţa cauzală a producerii rezultatului, aşadar, să reprezinte o condiţie sine qua non a producerii rezultatului.

Marius a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:19 )

Sincer sa fiu mie acest articol sau povestea cu pricina mi se pare o adevarata minciuna si intoxicare de presa la adresa lui Alfred Simonis am analizat in detaliu cele detaliate aici si culmea se pare ca nimeni nu va intelege absolut nimic tocmai pentru ca este o adevarata facatura.

oana a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:21 )

niste aberatii ce se scrie aici despre Simonis asa ceva e incredibil cum se poate scrie asa ceva fara o deontologie anume sa fim seriosi…

LIVIU a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:24 )

NICI NU A INCEPUT BINE CAMPANIA ELECTORALA CE SE APROPIE CA GATA SIMONIS ALFRED E LUAT CU ASTFEL DE TAMPENII DESPRE EL ORICINE ISI VA DA SEAMA CA E UN TOTAL NEADEVAR DESPRE CONSILIERUL LOCAL DE LA PSD.

Paul a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:26 )

unde e predominanta ura si invidia unora e firesc sa apara anuminte chestiuni negative eu totusi cred ca nu e adevart ce se spune despre Simonis aici e pura campanie negativa atata tot!!!

daniela a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:28 )

parerea mea e ca asemenea lucruri nefondate sunt menite doar sa discrediteze persoana domnului consilier locar Alfred Simonis sau Freddy cum i se mai spune.

vladut a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:33 )

cei care dau comentarii mai sus la inceput sar de la una la alta si nici macar nu sunt la subiect e limpede ca is numai demagogii pure la adresa lui Freddy

@LIVIU si ceilalti agarici a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:34 )

Mai baieti, tineri pioneri, pai voi sunteti intr-o continua campanie electorala, de asta nu inteleg de ce o dati cu bietul Simonis ca e atacat. Eu nu inteleg unde e atacat si cum. El, prin felul in care se manifesta public, se ataca singur. Dar, la fel de sincer vorbind, astfel de personaje au cele mai mari sanse sa se afirme in politica romaneasca. Bietul de el nu are nicio vina ca traieste intr-o tara in care baietii cu iz de metrosexuali au sanse sa urce pe scara politica.

lucretia a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:38 )

o facatura de prost gust nimic adevarat la adresa lui Simonis din ce scrie aici/

marian a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:45 )

astia numai au ce face in loc sa se ocupe de oras se ia fara noima de simonis asta e buna

Bogdanel a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:47 )

ma amuz cinstit la cele de mai sus din articol o mare aberatie locala cu iz contra psd ca is prea buni si va e ciuda

mirel a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:48 )

sunt doar niste jocuri penibile impotriva unui tanar consilier local

Marean a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 13:52 )

Simonis, urmasul lui Marean Vanghelie la Timisoara. Omul atata poate. Imi sunt simpatici si postacii pro Simonis. Sau postacul?

Dana a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 14:02 )

Penibili toti care il critica pe Freddy? Aveti vreo dovada sau sunteti pusi de Sanda sa comentati aiurea????

Marius a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 14:03 )

Are cineva dovada ca asa a fost ?? Mi se pare o barfa ieftina!!!

raul a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 14:03 )

Care urmas al lui Vanghelie? hai sa nu sarim de la una la alta ca nu e relevant in cazul de fata

mirela a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 14:05 )

iata cum unii care au menirea de a vorbi aiurea isi fac aparitia pe aici si nu gandesc ca Simonis e un foarte bun ales consilier local la noi

horatiu a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 14:08 )

bazaconii si iar bazaconii impotriva lui Freddy nu va mai saturati atata de galceava asta pornita impotriva lui???

tanta a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 14:10 )

de la a spune una ce e strict de cauza in sine si la a veni cu altceva in plus neprobat in negativitatea imaginii lui 1S1imonis e clar un joc de imagine indreptat impotriva lui de catre adversarii sai politici

dragos a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 14:13 )

Ala bala portocala ce joc ieftin mai e si asta? Numai de Simonis va puteti lua mereu chiar asa? M-ai opriti-va odata si lasati omul in pace.

lumina diminetii a spus: (septembrie 22nd, 2014 at 14:30 )

mai postac prostut ce esti…vezi ca ti-o iei de la cel ce te aprovizoneaza cu ceea ce-ti trebuie sa visezi ca zbori…cam dormi in papuci..degeaba te-ai apucat sa scrii acuma elogii nesfarsite iubitului conducator! e cam tarziu…oricum e penal, indiferent de apa cu care vrei sa-l speli

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR

Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primarul Dominic Fritz afirmnă că, dacă pe vremea lui Nicolae Robu, societatea Colterm a fost căpuşată de clici de partid, acum funcționează pentru timişoreni. Fritz îi răspunde astfel fostului primar care, zilele trecute, a prezentat un grafic pe care l-a denumit “situaţia reală de la COLTERM”. Dominic Fritz afirmă că Nicolae Robu dezinformează din nou,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz reacţionează: Pe vremea lui Robu Colterm a funcționat pentru a fi căpușat de clici de partid
De vineri, 19 aprilie, operele artiștilor români și islandezi realizate în cadrul proiectului de revitalizare a Conacului Mocioni vor fi expuse la Centrul Multifuncțional Bastion. Astfel, după trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Intitulată „Heritage of the past-Future of the Community”, expoziția cuprinde lucrări de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expoziția dedicată reabilitării Conacului Mocioni revine acasă, pe simeze la Centrul Multifuncțional Bastion/Foto
Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto
Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă
Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
Top