Categories: Partide

Dupa Grapini, PC este al treilea partid din judet!

Europarlamentarul Maria Grapini susține că filiala PC Timiș este mai puternică decât oricând, fiind al treilea partid ca vizibilitate în județ. Declarațiile vin după ce conservatorii au pierdut, în ultimele două săptămâni, doi consilieri: pe Nistor Geană, din CL, şi pe Traian Stancu, de la CJ.

Maria Grapini, președintele PC Timiș, pare liniștită, deși partidul său a pierdut niște oameni, după intrarea în vigoare a ordonanței traseiștilor. Mai mult decât atât, europarlamentarul susține că are date certe conform cărora PC este al treilea partid ca vizibilitate în județ. „Ca și partid filială Timiș, am finalizat acel chestionar pe 900 de persoane. Suntem ca vizibilitate al treilea partid. Avem de lucru până în 2016, pentru a ne deschide filiale noi. Trebuie să accelerăm lucrurile din județ”, spune Grapini. Aceasta crede că plecările din partid nu au slăbit organizația. „Nistor Geană a venit cu foarte multe propuneri la partid cu două zile înainte să-și prezinte demisia. La vârsta lui, de 70 de ani, doreşte o schimbare. A fost director general la una din societăţile Electrica. Nu am înţeles, a fost într-un contrast izbitor. Oameni care azi spun un fel, mâine altfel”, a declarat europarlamentarul. În cazul fostului lider al Organizației de tineret, plecat la PNL, lucrurile sunt la fel de inexplicabile, mai ales că, susține Maria Grapini, acesta se pregătea să… strângă semnături pentru Victor Ponta! „Cosmin Mirişan, fost şef la PC Tineret Timiş, angajat la Oficiul pentru IMM-uri, vine şi ia diploma la şcoala de vară şi mă roagă să vină cu o zi mai repede să strângă semnături pentru Ponta şi mă trezesc că merge la Robu”, afirmă președintele PC Timiș. Dacă se va gândi vreodată să părăsească PC, europarlamentarul va pleca de tot din politică. „Eu nu sunt de acord cu migraţia politică. Dacă o să plec, o să plec de tot”, a conchis Grapini.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago