Categories: Timp liber

Atentie, pe pietonala se canta! La butoaie de vin!

La Timișoara va avea loc, în perioada 14-16 noiembrie, Salonul RoVinHud, aflat la prima ediție. Ca un preambul, sunteți invitați în ultima zi de octombrie la un eveniment inedit: un concert de… percuție în butoaie de vin.

RoVinHud și Asociația „Ceva de Spus” îi invită pe toți cei pasionați de muzică la un concert de percuție în butoaie de vin, susținut de Ansamblul Percutissimo. Acesta va avea loc vineri, la ora 17, pe strada Mărășești, în zona parcării Hotelului Timișoara. Ansamblul Percutissimo, coordonat de prof. Doru Roman, avându-i în componență pe studenții Alex Florescu, Andrei Voica și Tibi Zalma, va interpreta trei piese. Ineditul concertului va consta în includerea, alături de instrumentele de percuție, și a patru butoaie de vin.

Prima ediție a Salonului RoVinHud – vinuri de bun gust, va avea loc între 14 și 16 noiembrie, la Hotel Timișoara. Vor fi prezenta 25 de crame, cu 200 de vinuri, și vor avea loc cinci masterclassuri și 20 de cursuri demo WSET. Invitații speciali ai evenimentului sunt Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Nicholas Lander, critic de restaurante din Marea Britanie, Németh Ágnes, expert în vinuri și organizator VinCE Budapest, cel mai important salon de vinuri din Europa Centrală și de Est, și Alkonyi László, unul dintre cei mai cunoscuți și renumiți scriitori de vin din Ungaria. Întreg profitul evenimentului va fi folosit pentru achiziționarea unui microbuz accesibil persoanelor utilizatoare de scaun rulant din cadrul Asociației „Ceva de Spus”. Mai multe informații puteți găsi aici.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

43 de minute ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

58 de minute ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

O oră ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago