Categories: Timp liber

Atelier de film de la Pelicula Culturala, pentru pasionatii de imagine

Pelicula Culturală organizează, în ultimele două weekenduri din luna aprilie, un atelier de film. Dacă vă simiți atrași de camera de filmat, este exact de ce aveați nevoie. În plus, veți învăța să vă „spuneți” poveștile de la trei oameni care mănâncă… film pe pâine.

Atelierul vine în întâmpinarea pasionaților de filmare, a celor care lucrează în ONG-uri, artiștilor hand-made, graficienilor, desenatorilor, muzicienilor, creatorilor de modă etc., a celor vor să-și promoveze activitatea altfel decât prin fotografie, precum și tuturor minților creative. „Am inițiat acest proiect îndrăzneț cu mai multă încredere, în momentul în care echipei noastre i s-au alăturat trei oameni cu o experiență remarcabilă în domeniu, poate cea mai tare echipă pe care o are Timișoara în acest moment: Florin Iepan, Gheorghe Șfaițer și Cristian Ilea”, spune Nicoleta Ciocov, vicepreședintele Peliculei Culturale. Atelierul va fi o combinație de teorie şi practică, cu exemplificări concrete și muncă în echipă. Timp de două weekenduri, participanții vor avea acces la experienţa şi cunoştinţele a trei oameni care lucrează în domeniu de o viață și care vă pot răspunde tuturor curiozităților și nelămuririlor lor. Dacă sunteți interesați de o astfel de experiență, vă puteți înscrie pe e-mail, aici și aici. Mai multe detalii puteți găsi aici și nu uitați: numărul de locuri este limitat la 20.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

10 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

11 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

13 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

14 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

15 ore ago