Categories: Sport

Vest Liga a debutat cu Ionel Ganea invitat special, in organizarea celor de la Juventus Colterm Timisoara

Vest Liga, cel mai important turneu fotbalistic din vestul ţării dedicat juniorilor, a debutat pe arena Colterm din Timişoara, în organizarea celor de la Juventus Colterm. Stadionul de la marginea oraşului a prins viaţă, fiind „invadat” de 400 de copii, antrenori, dar şi părinţi, aceştia din urmă luând loc în tribune.

La debutul turneului a participat şi Ionel Ganea, fostul internaţional şi jucător al Politehnicii Timişoara. Evenimentul s-a bucurat şi de participarea lui Dănuţ Laţa, preşedintele AJF Timiş, Marcel Băban şi mulţi antrenori de copii şi juniori din zonă, curioşi de potenţialul echipelor participante. Absenţi au fost însă cei de la ACS Poli şi LPS Banatul, diriguitorii ambelor centre de copii şi juniori refuzând cu lipsă de eleganţă invitaţia la un turneu organizat tocmai în Timişoara. ACS Poli nu a avut nici măcar un reprezentant care să urmărească jucători de perspectivă.

„Am ajuns la cea de-a doua ediţie a turneului Vest Liga şi pot să spun că experienţa de anul trecut ne-a ajutat să organizăm mai bine această a doua ediţie. Mă bucură mult colaborarea cu Colterm şi sper că această colaborare va însemna organizarea a cât mai multor astfel de turnee dedicate juniorilor din Timişoara şi din Regiune”, a precizat Antonio Bădescu, preşedintele Juventus Colterm Timişoara. Acelaşi Bădescu şi-a arătat dezamăgirea şi faţă de faptul că ACS Poli şi LPS Banatul au refuzat invitaţia la cea de-a doua ediţie a Vest Liga. În ciuda absenţei celor două cluburi timişorene, ediţia a doua a Vest Liga este organizată ireproşabil, în acest sens importante fiind părerile pozitive ale antrenorilor echipelor participante. Aceleaşi aprecieri au venit şi din partea părinţilor care au fost în număr foarte mare. (sursa foto: www.facebook.com)

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Continuă restricţiile de trafic din judeţul Timiş din cauza temperaturilor ridicate

Având în vedere avertizările meteorologice privind înregistrarea de temperaturi ridicate, emise de Administrația Națională de…

7 ore ago

OPC a scos de pe piață 13.000 de litri de ape îmbuteliate și sucuri/FOTO

Un depozit de produse alimentare din Timișoara s-a ales cu amenzi și cu eliminarea de…

8 ore ago

La Timișoara au loc mai multe acțiuni de deratizare și dezinsecție, aeriene și terestre

Primăria Municipiului Timișoara anunță că în perioada 1-14 iulie 2024, între orele 9:00 și 17:00,…

8 ore ago

Aquatim cere consumatorilor să nu folosească apa de la rețea la udarea grădinilor

Nu folosiți apa de la rețea pentru udatul grădinilor, este apelul lansat de cei de…

8 ore ago

RETIM anunţă programul de lucru pentru 24 iunie, a doua zi de Rusalii, pentru Zona 1 și Zona 0 a județului Timiș

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor…

8 ore ago

La Palatul Administrativ a debutat cea de a doua ediție a Muzicon Summer Camp/Foto

Cea de a doua ediție a Muzicon Summer Camp 2024, proiect care face parte din…

8 ore ago