Categories: Timp liber

HIM vine in concert la Timisoara!

Ville Valo & co sunt așteptați, la finele lunii iulie, la Timișoara. Concertul este programat pe 31 iulie, în Parcul Rozelor. Afișul a apărut deja, cu tot cu sigla primăriei, iar evenimentul urmează să fie anunțat oficial. Biletele vor putea cumpărate în curând.

Celebra trupa finlandeză HIM este așteptată la vară la Timișoara, spre încântarea numeroșilor săi fani. „Se pare că HIM vor cânta în Timișoara în Parcul Rozelor, pe 31 iulie 2015. Vom reveni cu mai multe detalii în curând. Concertul încă nu a fost anunțat oficial de trupă (…) Prin concertul HIM, Timișoara dorește să își etaleze atracțiile și să crească numărul de turiști, marcând astfel un prim pas din planul de a obține titlul de Capitala Culturală Europeană în 2021”, scriu cei de la www.metalhead.ro, care au anunțat pentru prima dată evenimentul. Conform aceleiași surse, primele 1.000 de bilete ar urma să coste 115 lei, urmând ca apoi prețul să ajungă la 135 lei. Concertul de la Timișoara nu se regăsește momentan pe site-ul oficial al trupei finlandeze, care are însă programată, pe 1 august, o apariție la Fezen Festival, la Székesfehérvár, în Ungaria, unde biletul pentru întreaga seară costă 5.390 forinți, adică aproximativ 79 de lei. Trupa HIM s-a format în 1991, la Helsinki, în componența Ville Valo – voce, Mikko „Linde” Lindström – chitară și bassist Mikko „Migé” Paananen – bass. Lor li s-a alăturat, în prezent, Janne Puurtinen, la clape. Până acum, HIM a lansat opt albume de studio, ultimul dintre ele, „Tears on Tape”, în 2013.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

6 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

6 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

13 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

13 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

13 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

15 ore ago