Invinsa la Cluj cu ajutorul arbitrului, ACS Poli ramane la borna zero

ACS Poli Timișoara este singura echipă din Liga I cu zero puncte și după cea de-a doua etapă. După un meci închis, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0, în urma unei faze contestabile. Totuși Poli a jucat ceva mai bine decât în meciul cu Pandurii, în prima repriză având trei mari ratări, inclusiv o bară.

cfr - poli gsp

ACS Poli s-a deplasat la Cluj pentru meciul cu CFR decisă să facă uitat startul slab de campionat de pe teren propriu cu Pandurii Târgu-Jiu. Din păcate, Dan Alexa n-a avut la dispoziție întregul lot. Ultimii veniți, Goga și spaniolul Rufino, n-au fost trecuți pe foaia de arbitri, fiind în urmă cu pregătirea fizică. Cel mai nevralgic compartiment al timișorenilor a fost apărarea, Poli fiind obligată să joace fără doi titulari, Scutaru fiind accidentat, trecut însă totuși rezervă, iar Cânu suspendat. Alexa a fost nevoit să vadă meciul din tribună, după eliminarea din prima etapă. El l-a trimis din primul minut pe teren pe Zicu, care a primit și banderola de căpitan, în timp ce în centrul apărării a mizat pe tânărul Bocșan, alături de Melinte. Echipa trimisă de Alexa în teren a fost următoarea: Kirschstein – Belu, Bocșan, Melinte, Dan Popescu – Curtean, Ovidiu Popescu, Llorente, Zicu, – Elek, Bărbuț. Gazdele care l-au pierdut după prima etapă pe golgeterul Tade, trecut la Steaua, au intrat cu următoarea formulă de start: Marc – Coelho, Goian, Larie, Camora – Jakolis, Petrucci, Roșu, Lopez – Guima, Santamaria.

După primele minute s-au văzut clar intențiile lui Alexa, respectiv închiderea în apărare și speranța unor lovituri pe contraatac, în față fiind păstrați puternicul Elek și „zvârluga” Bărbuț. Timișorenii au intrat temători în joc, în timp ce clujenii, deși au controlat mai mult jocul, nu s-au apropiat periculos de poarta neamțului Kirschstein. Asta, și din cauza unui fotbal previzibil, ușor de blocat de timișoreni. Pe acest fond de dominare sterilă, Poli are o primă mare ocazie în minutul 25, când Elek trimite o boltă din colțul careului de 16 metri. Mingea îl depășește pe portarul gazdelor, dar lovește din păcate bara. Șapte minute mai târziu, același Elek, bine servit de Llorente, trimite puțin pe lângă poartă. În minutul 39 vine a treia mare ocazie pentru același Elek, care ratează cu câțiva centimetri interceptarea unui balon trimis de Belu. Gazdele au prima ocazie abia în minutuil 44, când Petruccio îl evidențiază pe goalkeeper-ul timișorean.

În repriza a doua, gazdele intră mai decise în joc, iar timișorenii, mai hotărâți să apere egalul de pe tabela de marcaj. Clujenii caută mai des poarta, dar nu cu ocazii prea mari. Pe acest fond vine și golul din minutul 56, în urma unei grave greșeli de arbitraj. Llorente este faulatat de Roșu la marginea careului de 16 metri. Arbitrul George Rădulescu duce fluierul la gură, însă mingea ajunge la jucătorul gazdelor, Jakolis, care trage la poartă nu foarte puternic. Balonul este deviat de același Llorente, îl derutează pe Kirschstein, care are o mare parte de vină, și intră în poartă. În loc să fluiere fault, arbitrul validează golul, iar timișiorenii protestează fără niciun rezultat. Nici după primirea golului, timișorenii nu reușesc să pună mare presiune pe gazde. Foarte slab, Zicu este înlocuit cu Popovici, iar Ovidiu Popescu, cu bulgarul Sarmov. Cei doi introduși în joc nu reușesc să schimbe nimic în joc, iar meciul se termină cu 1-0 pentru gazde. Din păcate se accidentează și Melinte în această partidă, fiind înlocuit cu Scutaru. ACS Poli părăsește terenul învinsă și în această a doua etapă, urmând să primească în meciul următor vizita lui FC Botoșani. (sursa foto: www.gsp.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

mario a spus: (iulie 19th, 2015 at 21:48 )

Pana nu schimbam antrenorul, vom ramane cu zero puncte. Alexa ne-a mai bagat in B si cred ca istoria se repeta…Echipa e foarte slaba, nu va rezista in Divizia A pentru ca e formata din jucatori expirati (Zicu, Curtean, Cinu), jucatori nou-adusi slabi (portar de rasul lumii, un bulgar inexistent azi, spanioli slabi etc) si jucatori tineri romani neexperimentati. Cu aceasta echipa Poli arata mai rau decat echipa ce retrogada anul trecut. Ma uit cu placere acum la cum joaca ASA si ma gandesc cum de orasul Targu Mures a reusit sa ajunga la performanta in timp scurt de 1 an si un oras ca Timisoara nu reuseste sa creasca in fotbal.

INO a spus: (iulie 19th, 2015 at 21:55 )

BEY! ALEXA VA PLECA! ASTA VREAU ȘI AȘA VA FI! ASTA CA SĂ NU RETROGRADAȚI!GRIGORAȘ, CONTRA, ȘI ALȚI SÎNT MAI BUNI DECÎT ALEXA CARE A RETROGRADAT TIMIȘOARA O DATĂ!ESTE DESTUL!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

dan a spus: (iulie 19th, 2015 at 22:40 )

INO asta e plictisitor de multe ori dar acum are {ino} perfecta dreptate !

INO a spus: (iulie 19th, 2015 at 23:43 )

BEY!ROBU VEZI CE FACI SĂ NU MAI FIM RÎSUL LUMI! SCHIMBI ANTRENORUL ȘI LA ECHIPA ASTA ESTE NEVOIE DE. ACEASTĂ SCHIMBARE!AUTOMAT UN NOU ANTRENOR VA ADUCE SCHIMBAREA LA ECHIPĂ!DAN ALEXA ESTE AȘTEPTAT LA CARANSEBEȘ LA GUGULANY LUI ȘI ÎI DORIM MULT MULT NOROC!POLI TIMIȘOARA ESTE UN BRAND SERIOS ȘI TU ROBU EȘTI RESPONSABIL DE ASTA! NU TE LĂSA AMĂGIT DE CLOVNII! FĂ MUTAREA PE CARE AM PROPUS-O DEJA!
ALEXA NICIODATĂ BĂRBUT NU DUCE 90 MINUTE! CURTEAN NUMAI FIGURI DE EL ZERO! ZICU 35 MINUTE ÎI AJUNG EFICIENT ÎN REPRIZA A 2 A ALĂTURI DE GOGA SAU BĂRBUȚ! DECI DACĂ JOACĂ CURTEAN TITULAR CU ELEK! ÎN REPRIZA 2 A ZICU BĂRBUȚ ȘI CHIAR CEILALȚI!SZEKELY, ȘERONI UNDE SÎNT AU EXPERIENȚA LIGI1!ASTA NE TREBUIE !UNDEI OVIDIU PETRE LA MIJLOC ESTE OK! ȘI ALEXA MAI ÎNVĂȚÂ-I SĂ TRAGĂ LA POARTĂ!PORTARUL FIE EL NEAMȚ 2 GOLURI PARABILE!NU JUCĂM DE LIGA1 !ȘI NU VREAU DECÂT BANATUL TIMIȘOARA SĂ FIE FERICIT ȘI BUCUROS CĂCI AVEM ȘI NOI ECHIPÂ!ȘI ROBU NU IUTA UN LUCRU BĂNĂȚENI SÎNT SINGURI NIMENI NU PRIVEȘTE LA NOI CU BUN SIMȚ ȘI DE ACEEA ORI AVEM ANTRENORUL BUN ȘI JUCĂM ORI NE BULESC TOȚI! ÎNCEPÎND CU ARBITRII!ROMÂNIA ESTE BAZATĂ PE MITICI ȘI TIMIȘOARA ARE DESTULE RELICVE ÎN EA DAR DACĂ AVEM VALOARE NU AU CE NE FACE! SINCER ȘTIU CĂ SE VREA ÎNSĂ TREBUIE INSISTAT!HAIDE POLI TIMIȘOARA MĂCAR PE BOTȘĂNY!VICTORIE POLI TIMIȘOARA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

bady a spus: (iulie 19th, 2015 at 23:49 )

Un joc mai bun decat in prima etapa,dar totusi jocul este foarte,foarte slab.Portarul nu este mai bun decat ce avem in lot.Mijlocul este slab,greoi.Momentan nu ii vad pe acesti F. Llorente si Sarmov mai buni decat Trandu sau Boldea sau Elek decat Szekely,sper sa ma insel.
Alexa sa ii pui sa vizioneze meciul de acuma doi ani din Gruia si sa ii intrebi daca nu le este rusine cum au jucat ei azi.

Druckerul din Mehala a spus: (iulie 20th, 2015 at 05:02 )

Ma !…de ce ii de vina portarul ?…f,tui , mingea o fost deviata .

birlic a spus: (iulie 20th, 2015 at 08:46 )

Stanciule ,lasa prietenia cu Alexa ,una-i una si alta-i alta Poli nu joaca nimic ,uitate la foasta ta echipa Tg. Mures. ce joc incantator are .Are ca are cine sa-i aseze in teren si ce sa le spuna, pe cand Alexa inca e la Abecedar ,basca acest portar care ne-a mancat doua meciuri cand il ai pe Pap.

mario a spus: (iulie 20th, 2015 at 09:56 )

As avea trei intrebari pentru dl „antrenor” Alexa:

1. De ce toti jucatorii echipei se sufoca dupa minutul 60 ? Cum a fost facuta pregatirea din Slovenia?
2. De ce jucam cu pase inapoi spre portar cand suntem condusi cu 1-0;
3. De ce se insista ca lotul de jucatori ce intra pe teren sa aiba in componenta straini neintegrati/neadaptati si nu romani consacrati (vezi Pap, Trandu, Boldea)?

poli21 a spus: (iulie 20th, 2015 at 11:53 )

In toata aceasta tevatura exista si un lucru bun : avem o gramada de antrenori care pot schimba radical mersul eshipei ( vezi comentatorii de mai sus).

Radu a spus: (iulie 20th, 2015 at 12:18 )

Cu ce ii devina antrenorul ca 3 ocazi singur cu portarul Elek rateaza si cfr-ul la 2 suturi pe poarta unu deviat dau un gol . Poli are nevoie de arbitraje corecte un atacant, rabdare si de NOROC.haide Poli

Mili a spus: (iulie 20th, 2015 at 12:19 )

Anul trecut nu v-am văzut pe stadion,anul acesta cerșiți policarduri sub diverse pretexte ( ca sunteți elevi,studenți,etc),aveți cultura fotbalistica 0, dar faceți comentarii și dacă s-ar putea propuneri pentru primul 11.Nu aduceti nici un beneficiu financiar echipei prin cumpărarea măcar a unui bilet,dar doriți jucători cu,contracte de zeci de mii…De unde?Ce sa facă „meseriașul,dacă ăsta e materialul”?

FanMili a spus: (iulie 20th, 2015 at 12:33 )

Subscriul intru totul domnului Mili, toti au numai pretentii, dar nu ofera nimic. Daca sunteti fani, sustineti echipa prin cumpararea biletelor, abonamentelor, s.a.m.d. De unde sa vina banii pt jucatori, doar din venituri externe? Vreti echipa de Champions League, dar preferati sa va uitati la TV in loc sa dati 10 lei pe bilet.

mihai constantin a spus: (iulie 20th, 2015 at 15:36 )

Situatia in care este Poli acum,nu-i intimplatoare! Daca facem o comparatie intre Poli care a retrogradat acu 2 ani,observam ca acea echipa,antrenata de Velcea si condusa de Rosenblum,a facut un tur de campionat f.bun,au fost jucatori precum Seroni,Nuno Claro sau Szekely,ultimul fiind si golgeterul campionatului,s-au afirmat si altii.ca Barbutz,Boldea,Nanu,iar astazi,ce avem?Un antrenor care a mai retrogradat echipa,niciun jucator nu se ridica la nivelul celor mentionati,etc,etc.De ce era nevoie si de acest Stanciu?Ca sa aduca jucatori romani prafuitzi,iar despre cei straini,ce sa mai pomenim?Cind era sa fie adus unul de certa valoare,care facea de unul singur mai mult decit cei de acum la un loc-e vorba de Yazalde,ne-am ales cu praf in ochi! Cineva din conducere afirma,ca e mai bine sa aduci un jucator de certa valoare,care desigur si costa mai mult,decit 3-4 jucatori modesti.Iata ca aceasta ocazia s-a ivit,cu Yazalde,dar noi una spunem,ca sa dea bine la presa,si alta facem,si ne meritam „minunatele” rezultate!Daca scoatem un punct in primele 6 etape,trebuie sa zicem,mersi,dar retrogradam ‘fara probleme”! S-a lucrat prost-asta e parerea unui contribuabil(asa cum suntem mai totzi),mentalitatea factorilor de conducere,raminind tot la nivelul diviziei B,sau ma rog,de Liga a II-a!

ary a spus: (iulie 20th, 2015 at 17:13 )

Nu va mai dati cu parerea,sunt unii care pe aici care se supara daca comentati ceva.Cred la locul lor de munca este la fel ca la Poli,se plateste bine la salar ineficienta,indolenta si zero rezultate.

Florin a spus: (iulie 21st, 2015 at 01:04 )

Dezamagitor jocul din repriza a doua; deocamdata nu avem forta de revenire, poate ne mai trebuie o perioada de inchegare a jocului mai ales ca multi jucatori au venit pe parcursul pregatirilor sau dupa prima etapa…eu mai sper ca in cateva etape vom arata altceva….

INO a spus: (iulie 21st, 2015 at 02:01 )

BEY-!ALEXA ESTE UN REBUT ORICÎT IAI SU GE O TU RADOI FRY!EU INO AM HOTĂRÎT ASTA ȘI NICI DUMNEZEU NU ÎL SCAPĂ DE SENTINȚA MEA! EU INO AM HOTĂRÎT ALEXA OUT ȘI ALȚI IN!HAI POLI TIMIȘOARA VICTORIE CU BOTȘĂNY!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

mihai constantin a spus: (iulie 22nd, 2015 at 16:20 )

Vad ca sunt unii oameni pe aici,care debordeaza de optimism!Bravo voua,iar daca aveti si motive pt.asa ceva, e f. bine si inseamna ca restul suntem fie fatalisti, fie prosti,nu?
Iata ca acum,conducerea ne mai pune un pansament,pe rana:au adus un alt fost,dar care nu prea vine cu prea multa tragere de inima,inapoi,si atunci de unde rezultate,daca cel putin jumatate de echipa va fi formata,din niste blazati?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Top