Categories: Social

Linii de tramvai deviate si suspendate in weekend

RATT anunță unele modificări de trasee ale liniilor de tramvai. Acestea vor fi în vigoare sâmbătă și duminică, perioadă în care sunt programate lucrări de pavare în zona Pieței Libertății.

Lucrările planificate pentru acest weekend în Piața Libertății vor solicita întreruperea circulației tramvaielor între Piața 700 și Piața Traian. În aceste condiții, RATT a decis devierea liniilor 1, 2, 4 și 5, respectiv suspendarea liniilor 6 și 10. Linia 1 va avea traseu de la Gara de Nord prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur. Linia 2 va avea traseu din Dâmbovița prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur. Linia 4 va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitană, prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, AEM și retur. Linia 5 va circula din Ronaț pe la Catedrala Mitropolitană, prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur.

RATT anunță că legătura dintre Piața Traian și zona centrală va fi asigurată cu un autobuz care va circula paralel cu liniile de tramvai pe traseul Piața Traian – Prefectură – Hotel Continental – Primăria Timișoara – Piața Regina Maria și retur. Stațiile sunt: Regina Maria (lângă Parcul Central), Catedrală (comună cu 33), I.C. Brătianu (comună cu linia 16), Prefectură (la Parcul Copiilor sensul spre Traian), 3 August, Traian (comună cu a tramvaielor), Prefectură (comună cu linia 22), Hotel Continental (comună cu E2). Din Piața Traian va circula un alt autobuz în circuit, prin Badea Cârțan, Gara de Est, UMT, Modern, Prințul Turcesc, Piața Traian. Acesta va opri în dreptul stațiilor de tramvai de pe traseu.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

42 de minute ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

51 de minute ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

5 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

6 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

6 ore ago