Poli, in tratative avansate cu un atacant crescut de Hertha Berlin

Campionatul a început, dar Poli Timişoara are încă probleme legate de lot. Una dintre problemele mari cu care se confruntă Dan Alexa este în compartimentul ofensiv. După accidentarea brazilianului Henrique, trupa de pe Bega se bazează doar pe atacantul Elek. În aceste condiţii, conducerea lui Poli a demarat negocierile cu un atacant neamţ de orgine algeriană.

benyamina

Este vorba despre Soufian Benyamina, un atacant de 1,90m crescut de Hertha Berlin. Acesta a evoluat mai multe sezoane în liga a treia din Germania, ultimele două echipe fiind Dynamo Dresda şi Wehen Wiesbaden. Masivul atacant a primit referinţe bune şi de la Sascha Kirschstein, neamţul din poarta lui Poli. Srdjan Luchin şi Dorin Goga sunt alţi doi jucători care ar putea îmbrăca tricoul lui Poli în acest sezon. Pentru Luchin se poartă negocieri cu Steaua pentru un împrumut, în vreme ce Dorin Goga poate semna în calitate de jucător liber de contract. Dacă cele trei transferuri vor fi realizate, Dan Alexa va fi pus în postura să renunţe la unul dintre jucătorii care fac parte din actualul lot, pentru a ajunge la un număr total de 25 de jucători, aşa cum cere regulamentul.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

++ a spus: (iulie 15th, 2015 at 10:08 )

de diferite negocieri am tot auzit, dar pina una alta e 0-1 cu o echipa improvizata a jiului si nici cu CFR Cluj nu va fi mai bine. nu e clar ca jucatorii trebuie adusi odata si odata, nu tot vorbit aiurea si negociat cu cine stie cine?

Herzogheria a spus: (iulie 15th, 2015 at 10:21 )

negocieri pe genunchi. merge treaba ca unsa!

apropos, ce se mai stie despre incalzirea gazonului de pe DP? cum de s-a pus in jumatate de zi si adevarata POLI nu a putut juca meciul de baraj acolo unde ii e locul pentru ca s-a estimat ca o sa dureze 2 saptamani sa se bage inlcazirea aia blestemata?

Tica a spus: (iulie 15th, 2015 at 10:34 )

Poli 2 joaca pe Stiinta, nu pe Dan Paltinisanu !

hartogheria a spus: (iulie 15th, 2015 at 10:51 )

dar unde a jucat asu de la infiintare pana acum,de locul ei este pe DP?Nu pe acelasi stadion care era pustiu cand unii cantau pentru Bragadiru pe DP?Reveniti-va mai ,ca e din ce in ce mai cald si se poate acutiza situatia.

@herzogheria a spus: (iulie 15th, 2015 at 10:52 )

Esti praf! Adevarata Poli a murit de mult. Tu si ceilalti trepadusi de la ASU va credeti mari polisti, dar, de fapt, nu sunteti decat o sleahta de imbecili care au mazgalit cladirile istorice ale orasului cu un mesaj la fel de imbecil ca voi.

INO a spus: (iulie 15th, 2015 at 12:28 )

BEY!LA POLI TREBUIE SCHIMBAT ANTRENORUL!NU POȚI SĂ JOCI CU PASE ÎNAPOI CÎND AR TREBUI SĂ ATACI! JUCĂTORI NU SE ÎNȚELEG ÎNTRE EI!JOACĂ HAOTIC! FIECARE PENTRU EL! PASE IMPRECISE ȘI FRICĂ DE A ȚINE MINGEA ÎN POSESIE!CENTRÂRI FĂRĂ ORIZONT NU PRIN CARE CI DOAR PESTE TOȚI ÎN OUT! ȘUTURI LA POARTĂ ZERO! LOVITURI LIBERE ZERO! ECHIPA NU ESTE OMOGENĂ!JUCĂTORILOR TREBUIE SĂ LI SE IMPUNĂ JOCUL DE ECHIPĂ FĂRĂ FRICĂ ȘI COMENTARII INUTILE!NU SE FAULTURI A PROASTA FĂRĂ ROST ȘI FIGURI PERSONALE! DIN TREI -4 PASE TREBUIE SĂ SE AJUNGĂ LA POARTA CEALALTĂ ORICE ATAC INCHEIAT CU CENTRARE ȘUT LA POARTĂ SĂ ADUCĂ CÎTE CEVA DACĂ NU CHIAR GOL! JUCĂTORI TREBUIE ÎNVĂȚAȚI SĂ SE DEMARCE ȘI SĂ CREEZE SPAȚII DE DEMARCARE UNDE SĂ POATĂ PRIMI MINGEA ȘI ADVERSARUL SĂ NU POATĂ ADUCE NICI UN PLUS ÎN JOC! MIȘCARE TOT TIMPUL PE TEREN ÎN SENS CONSTRUCTIV! MINGEA TREBUIE SĂ STEA DOAR ÎN POZIȚIE DE JOC SPRE ABORDARE DE ATAC ȘI GOL! JUCĂTORII TREBUIE ÎNVĂȚAȚI SĂ JUDECE PERFECT FAZA DE JOC CONSTRUCIV SPRE POARTĂ CEL MAI EFICIENT SĂ SE TERMINE CU GOL!
NU SE STĂ CU SPATELE LA POARTĂ NICI FĂRĂ OM MARCAT ÎN APĂRARE SE DUBLEAZĂ ȘI ANIHILAREA ORICĂRUI ATAC ÎNAINTE DE 30 M DE POARTĂ PENTRU A NU ADUCE NICI O PRESIUNE SAU CREA PERICOL ÎN PROPRIUL CAREU!LOVITURI LIBERE PE SPAȚIUL PORȚI NU AIUREA PESTE POARTĂ!ÎN POARTĂ DA! NU PESTE POARTĂ!POLI CU DAN ALEXA ANTRENOR NU ARE NICI UNA DIN ACESTE CARACTERISTICI CE GUNOI DE ANTRENOR ESTE ĂSTA!PLUS ECHIPA NU ARE DISCIPLINĂ ÎN TEREN ȘI JOCUL DE FOTBAL ESTE NUL! AFARĂ ACUM PÎNĂ NU ESTE PREA TÎRZIU!ORICUM VEI PLECA! DAR MAI BINE MAI DEVREME DECÎT PREA TÎRZIU!AI RETROGRADAT O DATĂ ECHIPA ESTE DE AJUNS!
ANTRENORUL NU TREBUIE SĂ FIE NICIODATĂ PRIETENUL JUCĂTORULUI DECÎT LA VICTORIE!ATUNCI CÎND TOTUL A MERS PERFECT ȘI ECHIPA A CÎȘTIGAT MECIUL! ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ TACTICA ANTRENORULUI A FUNCTIONAT ȘI TOTUL SA TERMINAT CU BINE! ÎN REST TOT TIMPUL PREGĂTIREA SE VA FACE ÎN SENS DE A CÎȘTIGA MECIUL!ORICE ALTĂ VARIANTĂ ESTE AUXILIARÂ ȘI SCOASĂ DIN CONTEXT! ÎN ORICE SENS VIAȚA TREBUIE SĂ AIBĂ UN CÎȘTIGĂTOR SĂ FIM NOI ACEIA ȘI VOM FI FERICIȚI ÎNTOTDEAUNA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

alin a spus: (iulie 15th, 2015 at 12:35 )

Cei de la Asu sa isi vada de proiectul lor..sa mazgaleasca peretii si sa isi continuue betiile pe ulitele satelor! atat stiu,atata pot! mai sus de liga a 3 a nu vor accede ! Hai POLI (cea din liga 1)

bombo a spus: (iulie 15th, 2015 at 13:08 )

In sfarsit drukeria a reusit sa obtina certificatul de identitate sportiva pt. ASU si se va inscrie in liga a III-a cu numele de ASU Drukeria Timisoara! Deci totul e rezolvat! E drept ca problema ramane – CINE E POLI ? POLI sau ASU DRUKERIA ? Cat despre POLI 2 e in liga a IV-a, adica divizia D si va juca probabil pe DP 2 !

Cornelus a spus: (iulie 15th, 2015 at 15:39 )

Foarte tare, adica spiritul a plecat din Politehnica si a ajuns la Berhaus. Pai si care mai este legatura atunci ? Deci ASU Poli nu mai este Poli? 🙂 )))
Si-l mai contrazice cineva atunci pe domn primar cand spune care-i cea mai Poli dintre toate Poli ?

SANKY a spus: (iulie 15th, 2015 at 15:53 )

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE sef de galerie la acs ! (era bun de antrenor daca avea licenta)

++ a spus: (iulie 15th, 2015 at 16:25 )

da cit profesionalism, sa-ti transferi un virf din liga 3 germana pe care nu l-ai vazut niciodata, l-a recomandat portarul. uluitor. si pentru asta iti trebuie un manager? asta poate s-o faca si unul de la marketing cind are timp intre doua tricouri si intreaba portarul ce recomanda. astia de la ASU nici macar probleme din astea nu au.

Herzogheria a spus: (iulie 15th, 2015 at 16:48 )

Pun pariu ca 4 din 5 persoanele care au postat mai sus sunt acelasi om cu alt nickname. Varza sunteti trepadusilor! Acusi se schimba primarul si ramaneti fara finantare la comentarii.

Herzogheria salveaza Romania!

Iustin Umflatu a spus: (iulie 15th, 2015 at 17:00 )

Fraeri toti, in curand voi infiinta eu brigada Shawarmeria si o sa va sparg pe toti. Va calc cu toate taxiurile autorizate de domnul primar pentru a fi fan CMPDTP. Sarutmana şefule!

bombo a spus: (iulie 15th, 2015 at 17:09 )

Ba dar destept mai esti! Te-ai prins, ti-a cazut fisa! Toti suntem unul singur,hahaha ce kestie….Si cei 10.000 de luni de pe stadion, de fapt erau unul singur……

Druckerul din Mehala a spus: (iulie 15th, 2015 at 17:29 )

Cine mai stie ceva de Seroni ?…era bun ptr noi …f,tui .

INO a spus: (iulie 15th, 2015 at 21:24 )

BEY! TIMIȘOARA ARE OAMENII CARE IUBESC FOTBALUL! SA DEMONSTRAT ASTA! ȘI ECHIPA VA MERGE DUPĂ PLECAREA LUI ALEXA! A LUAT ȘI FRAIERUL 2 ETAPE SUSPENDARE ȘI CÎNU 3 !AȘA SE ÎNTÎMPLĂ UNDE NU ESTE CAP! MITICI DE BUCUREȘTI ABIA AȘTEAPTĂ SĂ VĂ FRIGĂ!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

acelasi a spus: (iulie 15th, 2015 at 21:44 )

la ASU nu au fost din anul 1500 pina acum 10 000 de spectatori in tribuna. doar 10 000 de sticle de bere goale dupa meciuri care au bagat spaima in satul banatean.

bombo a spus: (iulie 16th, 2015 at 07:35 )

Bey pey asa s-a intamplat de ziceau ca au fost si ei 10.000 la meciuri! dupa ce au baut 10.000 de sticle de bere cu energizant, au vazut 10.000 de spectatori !!!!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top