Simonis: Robu poate ca are complexul aradeanului care nu suporta timisorenii!

Consilierul local Alfred Simonis îl atacă dur pe primarul liberal Nicolae Robu, despre care crede că suferă de complexul „arădeanului mutat la Timișoara, care nu agreează timișorenii”. PSD se gândește serios să strângă semnături pentru demiterea lui Robu, care face de râs orașul.

freddy simonis

Alfred Simonis, liderul grupul de consilieri locali ai PSD, e foarte nemulțumit de modul în care primarul Nicolae Robu îi tratează pe timișoreni și crede că edilul suferă de un complex. „Am să evit să-i mai spun «domnul primar», deoarece nu mă simt reprezentat de dânsul. Deși noi i-am trimis o scrisoare deschisă prin care am atras atenția asupra modului în care se comportă, nu a înțeles nimic. Acum constatăm că și timișorenii se revoltă. Mă întreb dacă nu suferă de complexul arădeanului care a venit la Timișoara și care nu agreează timișorenii. (…) Nu a realizat mai nimic din ceea ce a promis, evident ca e destul de stresat și asta se vede în modul în care se comportă. Acest lucru nu justifică aceste comportamente jignitoare. Parcă județul acesta nu a avut niciodată un reprezentat care să ne facă de râs cum ne face domnul Robu”, a declarat social-democratul.

robu parcare

Simonis consideră că edilul este foarte „naiv” dacă își imaginează că inițiativa fântânii cu jocuri de lumini de pe Bega va trece prin Consiliul Local Timișoara fără să existe o dezbatere publică în prealabil. PSD-iștii nu sunt de acord din start cu proiectul, iar Simonis are și o explicație a insistenței edilului în acest caz: Robu își dorește o astfel de fântână doar pentru că… nu a avut apă curentă în satul natal, Bocsig! „Domnul Robu trăiește într-o tinerețe întârziată, cu idealul de frumusețe de bărbați cu părul lung și negru desprinși din filmele de profil german din anii 70, în care, e adevărat, acțiunea se desfășura în fundalul unor fântâni multicolore. Domnul primar era adolescent pe vremea aceea și probabil că a rămas marcat”, a mai spus social-democratul. Simonis a luat în derâdere și campania de strângere de semnături a PNL pentru demiterea premierului Victor Ponta și spune că PSD ar putea începe și el să strângă semnături. De această dată, pentru demiterea lui Nicolae Robu! Alfred Simonis nu a putut să numească o persoană care s-ar descurca mai bine în scaunul de primar, dar crede că oricine ar fi mai capabil decât actualul edil.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

Hamburg, Paris, Londra etc a spus: (iulie 23rd, 2015 at 15:26 )

Simonis spune ca primarul sufera de complexul aradeanului venit in Timisoara, dar uita ca sefii lui de partid, de la judet si din Timisoara, sunt vinituri. Sa fim mai precisi, Grindeanu este un oltenas smecher adus pe lume printre gugulanii din Caransebes, iar Srbastian Raducanu, regele cluburilor din oras, se trage tot dintr-o familie de oltenasi.
Fara sa fiu vreun fan Robu, stau si ma intreb ce a facut ministrul Grindeanu pentru Timisoara, orasul care l-a scos din anonimat. Oricat ma gandesc, tot nu reusesc se identific o actiune a acestuia. Dar ce a facut Ilie Sarbu pentru Timisiara sau pentru judetul Timis? Ne poate spune tanarul Simonis care vad ca a devenit peste noapte specialist in jargoane de coltul strazii.
Daca asta e dialog politic, ar fi bine sa ne mai gandim daca mai iesim din case la alegeri. Simonis se transforma, incet si sigur, intr-un Robu si mai trist. Nu o sa mai intreb ce a facut Simonis pentru Timisoara, m-as face de mirul lumii.

flo a spus: (iulie 23rd, 2015 at 15:28 )

Simionis tata…argumentele tale sunt penibile…ca e din judetul arad..ca se vopseste… ca nu a avut apa la sat…pai prietene tu si PSD-ul care culmea conduce guvernul ce ati facut pentru orasul tau de bastina(tu esti timisorean get-beget?)?…un spital ceva…un stadion…o centura…un internodal…etc chesti serioase cu care sa poti veni sa le scoti in fata…

Lora a spus: (iulie 23rd, 2015 at 15:31 )

dar de dragnea nu a spus nimic? fredy tata, mai un pic si o sa stai planton prin cimitirele din oras. doar aia ingropati va vor mai „vota”.

Red Buttons a spus: (iulie 23rd, 2015 at 15:54 )

Dar de sindromul Pro.stului in fata celui inteligent ce spui, Fredie Boy? CA CAM asta esti, draga Fredie!

prostia&fudulia a spus: (iulie 23rd, 2015 at 16:30 )

Prostul are grija de viata altuia (aici intra ambii: si papagalul de simonis si robu care se ia de el si il provoaca) si OMUL DESTEPT isi vede de drumul sau (aici suntem noi timisorenii, sper sa vedem mai bine la viitoarele alegeri)! Rusine pentru ambii! Nu cred ca in Dec.’89 au murit tinerii pe treptele Catedralei ca un putzoi si un pletos sa transforme orasul si primaria in circ!

Colegiul 1 a spus: (iulie 23rd, 2015 at 17:46 )

Patria nu înseamna doar o locatie pozitionata pe harta. Patria e un sentiment. Toti cei care va iubiti patria salvati-o! Semneaza petitia si demite-l pe Ponta.

INO a spus: (iulie 23rd, 2015 at 20:27 )

BEY! SIMINIS!ROBU ARE DREPTATE! ARDELENII VOR SĂ FIE CU NASUL PE SUS DAR ÎL AU ÎN KUR UNDE MIROASE A KKT!SÎNT CU ROBU CARE IUBEȘTE TIMIȘOARA -BANATUL ȘI TIMIȘUL!BRAVO ROBU! ÎN TIMIȘOARA NU ESTE LOC DE VRÂJEALA ARDELENEASCĂ!YEEEEEE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

mitru a spus: (iulie 23rd, 2015 at 21:05 )

nu l bati pe robu cu cățelandrii. si in niciun caz cu ce puie psd, indiferent cate bannere si mici impart vampirii. cu ponta si sarbu la guvern psd suge pixu, nu ia nimic in timisoara, doamne țîne-i.

ciuma rosie a spus: (iulie 23rd, 2015 at 21:19 )

Nene Simonis ai gresit persoana.De ras ne face colegul tau Bojin care umbla pe la DNA,si care se lauda cu cativa km de asfalt pe an.In Timisoara se mai misca ceva,in judet este praf.
Toti pesedistii stati sluga acuma la baronul de Teleorman.

Dottore a spus: (iulie 23rd, 2015 at 23:31 )

Real 100%: Simonis Alfred este omul lui Sclavu!!! Sunt barman in Tm (nu spun unde, ma costa jobul) iar pe cei doi + inca o domnisorica i-am servit de cateva ori!!! Erau la masa si discutau prieteneste. Unde e adevarul , dn.Simons? Faceti opozitie doar part-time? Sucks!

Maria L. a spus: (iulie 24th, 2015 at 08:49 )

Daca asta e discurs de politician ne asteapta vremuri si mai tulburi decat astea pe care le traim acum. Sa te legi de locul din care provine un om, sa spui despre el ca nu avea apa la Bocsig etc., denota ca persoana care le spune are srioase carente intelectuale. Un individ ca Simonis nu ar trebui bagat in seama. Din pacate e prea bagat in seama.
Vreau sa-mi spuna si mie cineva cce l-a recomandat pe acest putoi pentru un post de director la aeroport. Si mai vreau sa stiu unde va merge si in baza carei recomandari. Recomandarea e doar partidul? Pai, in cazul asta, mucles, fara ham-ham si gesturi de golan frustrat.

cetateanul turmentat a spus: (iulie 24th, 2015 at 13:29 )

Eu imi aduc aminte cu drag de perioada in care era primar dl Ciuhandu care nu a provocat nici 10% atata scandal si prostie. Era liniste pe vremea lui si el era un om de treaba si cel mai important era intreg la cap.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Mos si Alin Nica

Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa

Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant/Foto
Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Top