Ordin pe unitate de la Robu: Poli nu trebuie sa piarda la Viitorul!

Încă un meci slab al lui ACS Poli și alte două puncte pierdute acasă l-au trezit oarecum pe primarul Nicolae Robu, care vedea numai jocuri excelente ale lui Poli, chiar și când echipa nu juca nimic, iar în alte ocazii dădea vina pe arbitraj. Într-o postare pe Facebook, el îi acuză pe jucători de apatie, însă nu spune niciun cuvânt despre feblețea sa, Dan Alexa, principalul vinovat de acest semieșec.

Poli - Pandurii 85

„Am pierdut, din păcate, încă două puncte! Le-am pierdut, așa este corect să ne exprimăm, pentru că am controlat jocul în cea mai mare parte a timpului, am condus cu 1-0 și am avut o ocazie uriașă de 2-0! De neînțeles – și inacceptabil! – la jucătorii noștri au fost apatia și lipsa de concentrare din ultima parte a meciului, când, de fapt, ar fi trebuit ca ei să arate dărurire totală, entuziasm, mai ales având alături, și astăzi, nu mai puțin de 4.000 de suporteri poliști adevărați! Vine un nou meci greu – de fapt, toate meciurile sunt grele! – la Viitorul, o echipă foarte bună și în mare formă! Vreau să fie clar pentru toată lumea: n-avem voie să pierdem la Viitorul!”, a ordonat Nicolae Robu. Și dacă totuși pierdem, se va întâmpla în fine ceva la club? Cât despre apatia jucătorilor, aceasta nu are nicio legătură cu faptul că se insistă meci de meci cu un jucător precum Sarmov, care n-ar prinde loc nici la Semănătoarea Ohaba Lungă… La startul campionatului, dar și ulterior, după două etape, Robu a fixat ca obiectiv pentru Poli intrarea în play-off și un loc de cupă europeană. La mijlocul returului, cu cinci puncte obținute, timișorenii se află pe penultimul loc în clasament la meciuri jucate pe teren. Codașa Petrolul e penalizată cu șase puncte, dar a strâns până acum șapte puncte…

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

teo musante a spus: (august 16th, 2015 at 10:15 )

Primarul habar n-are cu ce se mananca fotbalul . El este etuziasmat din………nastere . !!!

uiuiuiiuiu a spus: (august 16th, 2015 at 10:30 )

care apatie? a fost neputinta in forma pura care se cheama nepregatire, o tactica neclara plus o selectie gresita a jucatorilor. 5 jucatori: LUCHIN, SARMOV, RUFINO, GOGA si ZICU sint nepregatiti la nivel de amatori, de jocuri de miute la sfirsit de saptamina, nu de jucatori profesionisti, adica de jucatori care sint platiti pentru a juca fotbal.
iar Primarul asta sa ne mai lase cu depese din astea semi-*****, stelutele eu le-am pus, stie el ce vreau sa pun. un fost profesor universitar, dr. in ce-o fi, cu o cariera politica in spate, crede ca ne poate lua de fraieri?
daca nu-i in stare cu caraghiosul ala de Bojin sa tina o echipa in Liga 1 atunci s-o lase, poate stie altul sa faca treaba asta si el se profileaza mai departe in internet pe muzica, se pare ca acolo are talent.

muzo a spus: (august 16th, 2015 at 10:42 )

cine sa-l mai ia in serios pe cintaretul asta care cumpara vaporase pe Bega si care in lipsa de ceva mai bun ca si Ciuhandru de exemplu, care nu a facut absolut nimic, a ajuns Primarul Timisoarei. asta o sa ma faca sa aleg socialdemocrati daca va continua cu aiurelile astea. ca timisoreni avem pretentia de a nu avea un primar circar de care ride toata lumea, ai inteles?

INO a spus: (august 16th, 2015 at 10:45 )

BEY! ROBU -INDIFERENT DE JOCUL DE LA VIITORUL ALEXA TREBUIE SCHIMBAT!ECHIPA ESTE VARZĂ NU JOACĂ NIMIC DIN CAUZA LUI ALEXA! UN ANTRENOR NOU ȘI SPARGEM GAȘCA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

bady a spus: (august 16th, 2015 at 11:12 )

Stai linisti domn primar.
Noroc ca cei de la Asu nu au bani si echipa aproape s-a destramat,multi jucatori buni au plecat din acest motiv.Ca altfel poate anul viitor se intalneau cele doua echipe prin liga a-2-a.Da si atunci puteai sa fi agitat, o echipa in liga a-2-a tinuta cu milioane de lei si cealalta cu cutia milei.

soryn a spus: (august 16th, 2015 at 11:22 )

din lotul de 25 de jucatori stiti cati jcatori au fost nefolositi… unul – smaranda, in rest tot felul de echipe si experimente cu ovidiu popescu cind pe dreapta cind pe stinga cind nici macar rezerva (eu stiu ca este mijlocas la inchidere), melinte cel mai polivalent (in curind il vom vedea virf, desi nu imposibil intrucit scutaru la un meci facea faulturi prin careul advers).
lipsa grava de idei, de continuitate, jucatori titulari care nu mai prind nici banca urmatoarea etapa, foarte multe probleme musculare si sintem in etapa 7, schimbari de jucatori dupa 30 de minute…se vede ca saracul alexa este depasit de situatie si incearca prin citeva idei limitate si fixe sa schimbe ceva si nu stie ce…
din pacate play-offul este pierdut deja, pentru ca a trecut deja aproape o treime din campionat, nu schimbati prea tirziu, nu va bateti joc de suporteri, vreti ca echipa sa fie sustinuta in continuare de suporteri , atunci ascultati vocea suporterilor, pina si gigi isi ameninta finul sau nasul sau ce o fi radoi cu demiterea din lipsa rezultatelor… nu va incapatinati intr-o prostie care nici un marketing nu mai poate readuce suporterii la stadion.
Dan Alexa fii barbatul care te pretinzi ca esti si da-ti DEMISIA!!!

@buddy cum ar fi corect a spus: (august 16th, 2015 at 12:26 )

ASU nu are treaba cu banii necesari sa tii o echipa in orice liga mai sus de a 4. daca vrei sa treci cu ideile ASU, Herzog, Orza, etc. prin pereti trebuie sa aduci si banii de acasa. asta s-a stiut de la inceput si totusi cei care au stiut asta, alde Herzog si Orza si alte talente au tacut si au dat-o astfel ca si cind totul ar posibil, chiar si asta, pina in Liga 1. ma intreb, de ce? exista un singur raspuns: ca cei ca tine sa creada asta si sa faca opozitie unde se poate chiar si la fotbal. incredibil, nu? dar adevarat. in rest: se citeste bady si se scrie buddy, conteaza mai putin, stiu. o zi buna.

sonates a spus: (august 16th, 2015 at 14:21 )

sonates asta de rrobisor a fost mare fatbalist pa islazul da la…boc(sig)! daia este coleg de partid (pdl) cu boc (asta au in comun=boc)!!!

polistu violet a spus: (august 16th, 2015 at 16:27 )

cred si eu tot mai mult ca robinio este cam dus cu pluta, altfel nu-mi explic actiuniile sale de tot rasu! noi suntem pe ultimul loc (petrolul are penalizarea) si el da ordine sa castigam la viitorul! pai aia chiar joaca fotbal, unde naiba sa batm noi!

marius a spus: (august 16th, 2015 at 22:07 )

Jucători vedete aduși de Stanciu și Alexa,când iau între 5000 și 7000 €/lună,nu mai sunt apatici și lipsiți de concentrare în fața bancomatului? Păi am adus toți expirații și refuzații de toate echipele din liga 1,îi plătim bine un an,poate retrogradăm și la anul pleacă,că Stanciu nu le-a făcut contractul mai mult de un an.Robinson,până te trezești tu că te fac ăștia cum vor ei de bani,cu tot cu Antonela ta de la Casa Mercedes,suntem exact cum te fac ăia în fiecare dimineață la radio,de râsul tuturor,din Timișoara și până unde înoți tu prin concediu.

mihai constantin a spus: (august 17th, 2015 at 13:07 )

Vom obtine un nul la Constanta,in fata unei echipe slabutze,dar ajutata mai mereu de arbitraje,si dupa aceasta isprava,ne vom socotii voinici?Un punct e cel mai aproape de zero,nu?Lipsa de valoare lui Alexa e evidenta,insa trebuie sa recunoastem,ca si achizitiile au fost mizere,responsabilul in acest sens,fiind Stanciu! Iata ca greseli peste greseli,duc la indepartarea publicului,de la stadion,dar poate ca echipa joaca numai pt.Primarie si C.J.T.???

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Top