Poli pierde din nou pe mana ei! Canu si Pap, groparii alb-violetilor

Poli Timişoara a pierdut jocul de pe teren propriu cu 1-3 în faţa celor de la Astra Giurgiu, în urma unor greşeli impardonabile comise de fundaşul Gabriel Cânu şi portarul Eduard Pap.

Dan Alexa antrenor Poli Timisoara 05

Astra Ploieşti a avut iniţiativa în cea mai mare parte a primei reprize. Cu Gabriel Cânu revenit în primul „11”, Dan Alexa l-a mutat în dreapta defensivei pe Srdjan Luchin, modificări care au dus la scoaterea din prima echipă a lui Claudiu Belu. Modificările ar fi trebuit să-i asigure o defensivă sigură lui Dan Alexa. Defensiva s-a dovedit însă punctul slab al echipei în prima repriză, actorul negativ fiind Gabriel Cânu, cel care a mai „comis-o” şi în prima etapă, atunci când a primit un cartonaş roşu, iar Pandurii au înscris golul victoriei din lovitura liberă rezultată în urma faultului fundaşului timişorean.

De cealaltă parte, Marius Şumudică a preferat să menajeze mai mulţi titulari, printre care şi „briliantul” Constantin Budescu. Cu toate acestea, jocul a fost dominat destul de clar de Astra în prima parte a jocului, cei mai periculoşi jucători fiind Enache, Alibec şi Florea. Oaspeţii au înscris singurul gol al primelor 45 de minute prin Enache, din lovitură de pedeapsă. Penalty-ul a fost acordat în minutul 34 după o nouă intervenţie iresponsabilă a lui Gabriel Cânu, fundaşul care ar trebui să aducă mai multă experienţă în defensivă. Acesta a fost ridiculizat cu călcâiul de Florea, după care l-a împins în careu, gest care a dus la acordarea loviturii de pedeapsă transformată de Enache. Tot în prima repriză, după doar 12 minute de joc, Luchin a fost înlocuit de Belu, după ce fundaşul timişorean s-a accidentat.

Poli a intrat pe teren în partea secundă cu doi jucători noi în primul „11”, Cristi Bărbuţ şi spaniolul Rufino, în locul lui Cânu şi Hernandez. Faţă de prima repriză, Poli a evoluat mult mai bine în a doua parte. Jucătorii lui Dan Alexa şi-au masat adversarul în propria jumătate de teren, ceea ce a dus, în minutul 58, după mai multe ocazii de gol ale timişorenilor, la restabilirea egalităţii. Marcator a fost spaniolul Rufino, care a înscris cu capul după o centrare excelentă a lui Belu. În plină dominare polistă, oaspeţii au înscris şi al doilea gol prin Boldrin, care a trimis balonul în poartă în urma unei greşeli stupide comise de Pap, acelaşi portar care a privat-o pe Poli de cel puţin un punct după ce în urmă cu o etapă a greşit în jocul cu Dinamo Bucureşti, pierdut de timişoreni cu 1-2. Poli nu şi-a mai revenit după primirea celui de-al doilea gol, iar ocaziile de gol nu au mai apărut, Astra fiind echipa mai periculoasă în câteva acţiuni pe contraatac. Cei care au înscris au fost tot oaspeţii, în minutele de prelungire, prin Roşu, care a marcat nestingherit din careul mare. Pentru Poli urmează o deplasare extrem de dificilă, miercuri, pe terenul celor de la ASA Târgu Mureş.

Dan Alexa a trimis în teren următoare echipă: Pap – Luchin, Scutaru, Cânu, Dan Popescu, Zicu, Llorente, Melinte, Hernandez, Elek, Curtean. Au mai intrat Belu, Bărbuţ şi Rufino.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

pif a spus: (august 9th, 2015 at 21:16 )

retrogradam.

ary a spus: (august 9th, 2015 at 21:28 )

Joi:La Giurgiu jucatorii Astrei au meci in cupele europene.Se califica si la sfarsit ei scandeaza:sa vina banii la baieti!!!.Aceeasi ora la Timisoara,jucatorii lui Poli se odihnesc si relaxeaza in fata televizorului.
Duminica Timisoara:jucatorii Astrei chiar cu multe rezerve joaca fotbal.Jucatorii lui Poli se relaxeaza in continuare.La sfarsitul meciului jucatorii lui Poli scandeaza:ce bine ca au venit banii la baieti!!!

alex a spus: (august 9th, 2015 at 21:30 )

retrogradam cu felicitari

INO a spus: (august 9th, 2015 at 22:42 )

BYE!CE AM ZIS EU INO!? ALEXA ESTE 0 !A MAI RETROGRADAT O DATĂ ECHIPA O MAI RETROGRADEAZÂ ȘI ACUM DACĂ RĂMÎNE!DAR EU SÎNT SIGUR CĂCI VA PLECA CU SAU FĂRĂ BUN SIMȚ ALTFEL POLI ESTE ÎN PERICOL! RÎD TOȚI FRAIERII DE TIMIȘOARA SÎNTEM PRINTRE CEI MAI SLABI DIN LIGA1!RUȘINE ROBU CĂ NU ȘTI SĂ ADUCI LA ECHIPĂ UN ANTRENOR CARE POATE SĂ ARATE UN ALTFEL DE MECI!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Bovinelor a spus: (august 9th, 2015 at 23:07 )

Alexa se chinuie cu ce are. Nu e el cel mai bun antrenor dar poate sa ajungă. Problema e la incompetentii de lingăi el, Maier, Anton, Miculas, plus prăpădiții aia din CD. Vai de iei, pai cum sa îmi hotărască mie soarta stelu iordache….de ex. Stanciu nu e lăsat sa facă ce știe, Anton e un mic tiran, si habarnist. Iar cuplul Maier-Miculas….asta e demential. Pai ei au condus la divizia c fraților, iar acum conduc la Liga 1. Pe Mușat nu il mai baga in seama nimeni, micsa e istorie si nu i-l primiti înapoi. Pai toate adunaturile astea PSD…o, era sa uit de bungau…pai astia sint niște relicve si niște amatori. Robule si bojinule, lăsați pilele si interesele si aduceti oameni pricepuți. Ca sint…si in Tms. Si au avut si rezultate. Altfel…..liga 2 ne paste.

Athen a spus: (august 9th, 2015 at 23:16 )

Analizati jocurile lui Poli de la venirea lui Alexa de acum 2 ani cand am retrogradat cu el.E 0 barat baiatul asta,faca ar avea bun simt si-ar da demisia.La Robu probabil ii e tarseala sa-i spuna ceva sa nu vina cu interlopii peste el.N-avem nici fotbalisti,e drept,dar nici o idee de joc absolut nimic.

INO a spus: (august 10th, 2015 at 01:47 )

BEY! @ bovinelor!TU EȘTI EXEMPLUL OMULUI PRO ST DIN BANAT! JUCĂTORI AU JUCAT NU CEI MENȚIONAȚI DE TINE! ANTRENORUL ADUCE JOCUL ȘI STRATEGIA! ȘI TOCMAI AICI ALEXA ESTE REPETENT!SIGUR VA PLECA! ACUM DEPINDE CÎND PENTRU CĂ DACĂ VA FI PREA TÎRZIU POLI NU RETROGRADEAZÂ DAR ESTE DE RÎSUL LUMI!RUȘINE!RUȘINE! RUȘINE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

anteconbega a spus: (august 10th, 2015 at 07:36 )

Anton e nepotul fostului rector al Politehnicii, Ioan Anton, membru al CC.al PCR, cetăţean de onoare al Timişoarei, via Lae Robu-Sardul. De aici ni se trage! Mişto a fost şi dilema lui Dan Alexa, înainte de meci: portar- Pap sau neamţul? A brodit-o… Trebuie văzut şi cine manevrează finanţele clubului, că e numa’ bună de DNA.

xcvd a spus: (august 10th, 2015 at 07:52 )

Ar fi cazul sa intre DNA si peste spalatura asta de bani, furt din bani publici!!!

anonim a spus: (august 10th, 2015 at 09:47 )

Cu tot respectul, Alexa nu le vede deloc ca si antrenor. Plus ca nu are nici noroc…

Sumi a spus: (august 10th, 2015 at 09:56 )

Marius Şumudică, antrenor Astra: Timişoara a făcut un meci slab, nu ne-a pus niciun fel de probleme, doar niște centrări pe acolo.

birlic a spus: (august 10th, 2015 at 10:26 )

D-le Bojin,incearaca sa te tii de cuvant ,acest joc a fost inca o mostra ca Alexa mai are de invatat ,lasa-l sa mearga la Caransebes sa-si faca lectiile si om mai vedea .Apropo si asa va tineti voi un club universitar ,vedeti ca profesoru de matematica e inca in vacanta ,ce mai asteptati ,sa inceapa scoala ,atunci cand, daca Alexa ramane nu vom mai avea nici-o sansa? Invitat-il la un colocviu D-le Robu ,ca la acest lucru va pricepeti de minune si poate va integeti .

MEME a spus: (august 10th, 2015 at 10:26 )

ACS Poli a inceput foarte bine repriza secunda, dupa o prima repriza penibila. Dupa ce au marcat erau pe val, dar a venit gafa lui Pap. Gafa de incepator. Acolo s-a taiat filmul. Ce sa faca in cconditiile astea Alexa?

@MEME a spus: (august 10th, 2015 at 12:21 )

Cum ce sa faca Alexa? Pai cine l-a bagat in poarta pe Pap si pe Canu in aparare? Bojin sau Lae ?

MEME a spus: (august 10th, 2015 at 14:18 )

Asemenea greseli ca cea facuta de Pap nu ai cum sa i le imputi antrenorului. Faci asta doar daca esti rautacios. In ce il priveste pe Canu, se poate vorbi la modul cel mai serios despre o greseala grava a lui Alexa. Si nu pentru ca ar fi blat, ci pentru ca a avut doua evolutii extrem de slabe cu repersursiuni asupra rezultatelor finale. Bocsan a jucat bine la Cluj, dar a fost uitat pe banca.

@MEME a spus: (august 10th, 2015 at 14:52 )

Pai si Pap nu a dat-o de gard doua meciuri la rand? Sau la el nu se pune? Sau daca asa vrea partidul, atunci…

Astral a spus: (august 10th, 2015 at 19:02 )

Alexa trebuie demis urgent. E penibil, nu are nicio tactica, nimic. Pana si Sumudica ne zice ca nu am pus probleme. Ne facem de ras, pacat.

Demisia, acum in ceasul al 12-lea !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Top