Categories: Primăria Timişoara

Garajele Xerox din Complexul Studentesc vor fi demolate!

Veste proastă pentru proprietarii celebrelor „garaje Xerox” din zona Complexul Studențesc. Primarul Nicolae Robu a anunțat că săptămâna viitoare va începe demolarea acestor construcții, ridicate pe domeniul public.

Toată lumea știe că, dacă are ceva de copiat și vrea să facă asta ieftin, garajele din Complexul Studențesc sunt soluția cea mai bună. Lucrurile se vor schimba însă foarte curând. Asta, după ce în Complexul Studențesc au început lucrări de modernizare. „O noutate este că vom demola toate garajele din partea dinspre bulevardul Eroilor. Sunt o mulțime de garaje în care funcționeaza fără nicio autorizație diverse unități comerciale. Le vom demola și schimbăm aspectul zonei. În momentul de față, cei ce au acele garaje fac activități pur private acolo. E teren public”, a declarat, vineri, primarul Nicolae Robu. Edilul spune că acolo ar putea fi create noi locuri de parcare, capitol la care campusul este deficitar. „Vom vedea câte locuri de parcare vom amenaja. De dorit ar fi ca, în timp, să dispară betoanele dintre cămine și în locul lor să avem peste tot spații verzi. Înțelegem însă că e nevoie și de locuri de parcare și nu putem să le desființăm până nu venim cu o alternative”, a mai afirmat Robu. Garajele ar putea fi demolate chiar de săptămâna viitoare. În primăvara anului 2014, viceprimarul Traian Stoia spunea că proprietarii garajelor ar trebui să plătească mai multe către primărie, deoarece nu folosesc spațiile pentru mașini, ci pentru desfășurarea unor activități comerciale.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO

Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred…

3 minute ago

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

2 ore ago

Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă…

2 ore ago

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială…

2 ore ago

Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara

Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea…

3 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

5 ore ago