Categories: Primăria Timişoara

Timisoreanca, despre Robu: Simt ca oamenii care vorbesc cu dvs. vorbesc singuri

Degeaba scrie primarul Nicolae Robu pe Facebook, el nu comunică real cu timișorenii! E concluzia la care a ajuns o tânără din Calea Girocului, care i-a transmis un mesaj cât se poate de clar edilului: „Vă gândiți la o grămada de minuni… mai puțin la ce-i cu adevărat important”.

De când și-a „făcut” televiziune pe Facebook, primarul Nicolae Robu este… invitat permanent la „emisiuni”, vorbind minute în șir despre proiectele pe care intenționează să le pună în practică. Filmulețele au mii de vizualizări, dar nu toți timișorenii cred că aceasta este forma cea mai potrivită de comunicare. O tânără care locuiește lângă Spitalul Județean i-a scris, tot pe rețeaua de socializare, edilului, transmițându-i că ar fi cazul să… coboare totuși printre oamenii de rând. „Domnule primar Nicolae Robu, mie nu-mi sunteți antipatic, dar nici drag nu mi-e de dvs. Nu mi-e drag de dvs. pentru că simt că oamenii care vorbesc cu dvs. vorbesc singuri. La fel cum am făcut eu de altfel. Nu mi-e drag de dvs. pentru că atunci când vorbiți de «Timișoara – capitală culturală» vă gândiți la o grămada de minuni… mai puțin la ce-i cu adevărat important: curățenia. Pentru că atunci când vorbiți de «Timișoara – capitală culturală» nu vă gândiți la grămezile de gunoi care sunt plasate în zone importante ale orașului (…) Că apăreți peste tot, cu tot felul de postări, despre câte s-au făcut și câte se mai fac… mai puțin cu alea în care abordați cu seriozitate noroiul care e în orașul ăsta și gunoaiele care se strâng și care miros de la sute de metri distanță”, îi scrie Mădălina Albulescu edilului.

Tânăra crede că Robu ar trebui să fie mai puțin preocupat de planurile mărețe pe care le anunță la fiecare ieșire publică și să încerce să rezolve, punctual, lucrurile mai… mărunte. „Nu mă leg de gropile din Timișoara și zonele unde trecerile de cale ferată se peticesc, ca după două săptămâni să fie «ca noi», nu mă leg de pomii tăiați din Piața Libertății și dorința dvs. să cânte viori pe-acolo, nu mă leg de noua parcare pentru mașini cu piatra cubică nou pusă – numită Piața Unirii, nici de bicicliștii ăia care nu mai au voie să meargă prin centru… mă leg de noroaiele și de gunoaiele de care dăm în fiecare zi. Mă leg de faptul că noi vorbim… și dvs postati pe Facebook. De-astea mă leg. Sper să vă legați și dvs. tot de ele o dată și-o dată”, a mai scris timișoreanca.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

24 de minute ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

15 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

16 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

18 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

19 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

o zi ago