Drept la replica

Așa cum am spus la prima conferință de presă a mea în Timișoara reiterez: vreau să vorbească faptele și nu vorbele. Am ales să vin cu sufletul la Poli Timișoara, în urma unei discuții cu domnul Liviu Anton, președintele clubului, un om pe care de altfel îl apreciez, fără mari pretenții sau aproape deloc financiare. În condițiile în care aveam oferte de 3 sau 4 ori mai bune financiar, am ales Poli Timișoara. Clubul Poli Timisoara este un brand în România (așa am spus și la prima conferință de presă, am rugămintea să verificați), iar această asociere cu mine reprezenta o provocare profesională la nivel înalt, inclusiv un proiect de suflet .

drept-la-replica

Imaginea mea profesională nu a fost amestecată și asociată niciodată cu un scandal, nu mi-am dorit niciodată un scandal mediatic, dimpotrivă mi-am dorit să vorbească ceea ce fac pentru cluburi concret, real, prin contracte semnate personal de mine care sunt la vedere, transparente și vorbesc ele însăși de activitatea mea. Nu doresc să perpetuez un scandal mediatic cu nimeni, nici atât cu conducerea clubului Poli Timișoara, cu oameni pe care îi respect foarte mult: domnul primar Nicolae Robu și domnul președinte al Consilului Județean Titus Bojin, care fac totul pentru binele clubului și cu această declarație vă anunț că este ultima pe care o dau cu privire la Clubul ACS Poli Timișoara.

Spun fără nici o ezitare că apreciez un băiat foarte dezghețat și serios din club, un tânăr timișorean, polist, care m-a ajutat foarte mult, care are un potențial foarte mare și care nu este apreciat la justa valoare, deși este cu sufletul lângă acest club și suferă pentru Poli în orice moment! Este vorba de Răzvan Mușat, angajat al clubului .

Succint vreau să rezum munca mea (clară și cu probe dacă este cazul) depusă la Poli Timișoara în 5 luni de zile:

1. Am realizat gratuit (clubul nu a plătit nici un ban) în 7 zile de la venirea mea primul fan-shop online din istoria clubului și am schimbat total site-ul oficial, am realizat adrese mail business pentru tot managementul clubului (deși 80% nu le folosesc )

2. Am adus parteneri, cu sume cash sau barter (cuantificat tot în cash) cu negocieri directe, în urma întâlnirilor repetate în Timișoara și în diversele lor locații în România (cu 2.100 mailuri trimise firmelor potențiale, partenere din România, din care am realizat concret Carrefour România, Tabrizi Timișoara, Tarom România, Bnb Timișoara, The Note Pub Timișoara, Enoteca Amphora, NH Hotel, cu sume mult mai mari decât în articolul dumneavoastră (sume care nu pot fi divulgate datorită clauzei de confidențialitate din contracte) și am menținut și îmbunătățit relația cu partenerii pe care clubul îi avea deja: Iulus Mall, Ducodan, Casa Rusu, Perena.

3. Am fost personal în Turcia, la Istanbul, pe cheltuiala mea, și am discutat cu reprezentantul pe Europa al companiei Acibadem, parteneriatul cu ACS POLI Timisoara, invitându-l pe acesta la Timișoara (vezi interviul Tele Nova Timișoara) și fiind foarte încântat de invitația mea.

4. Pot să probez faptul că, de la venirea mea Poli Timișoara, aceasta nu a pierdut nici un partener vechi, dimpotrivă a câștigat parteneri externi Timișoarei.

5. Nu vreau să dau sume sau detalii, dar de la toate cluburile de la care am plecat, am plecat cu fruntea sus și fără a avea ceva de reproșat cluburilor și ei mie, dimpotrivă apreciez clubul Concordia Chiajna și pe domnul primar Mircea Minea, clubul Rapid București, clubul Ceahlăul Piatra Neamț și dl Ionuț Negoiță, patronul clubului Dinamo București.

6. Sunt un profesionist, îmi fac munca în cel mai onorabil și corect mod oriunde aș fi depun toate diligențele necesare respectând business-ul anului 2015 și oriunde m-aș afla vreau să-mi exprim oficial și public că orice ofertă aș avea de la orice club din România aș alege Poli Timișoara în viitorul sezon, în condițiile în care conducerea clubulu și-ar dori reînnoirea contractului în condiții de comun acord.

Respect opinia dumneavoastră, iar ceea ce v-am spus mai sus pot demonstra oricând. Nu sunt legat în nici un fel de nici o companie din România (de băuturi, sau alta), toți sunt partenerii mei și ai clubului acum și pe viitor. Îmi doresc să continui în Timișoara și după expirarea contractului și îmi doresc, prin munca și dăruirea mea personală, ca Poli Timișoara să fie una din primele 3 echipe ale campionatului viitor.

Hai Poli!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

7 comentarii pentru acest articol

LM a spus: (noiembrie 27th, 2015 at 10:23 )

Acum stim oficial cine e sifonul din cadrul clubului. E acelasi care facce pe valetul pentru Birlica si ii cara geanta. Il cheama Razvan Musat si e dovada vie ca aschia nu sare departe de trunchi.

Vikk a spus: (noiembrie 27th, 2015 at 10:57 )

Bravo Birlica ca ai avut curaj sa spui si bravo pentru munca . Pana la urma misiunile lui Sanciu ies la iveală .Stanciu ești un nenorocit
De oameni ca Birlica avem nevoie

@ViKK a spus: (noiembrie 27th, 2015 at 11:15 )

Bai dar de ce nu ii spui lu Stanciu in fata ce debitezi tu pe aici?

@LM @ VIKK a spus: (noiembrie 27th, 2015 at 12:14 )

Domnule LM , ești unul din personajele frustrate din club de aceea faci comentarii de genul! Haha. Bravo Birlica , i-ai terminat psihic pe frustrații clubului!
Eu din câte văd Birlica spune lucrurilor pe nume, spre deosebire de restul din club, gen Stanciu si alții!

Higgg a spus: (noiembrie 27th, 2015 at 16:26 )

Felicitări Birlica.
Omul a făcut treaba cu toate ca după cum se vede nu este în gasca lui Stanciu
Cine nu ar vrea un om care aduce banii.
Stanciule esti la final de drum cu înjurăturile si minciunile

Hamza a spus: (noiembrie 27th, 2015 at 18:22 )

Bravo Birlica, le-ai dat in cap
Asta chiar a făcut ceva , dar deranjează pe escroci
Stanciu este o lichea

Liviu 100 a spus: (noiembrie 27th, 2015 at 18:26 )

Cum dracu nu e bun asta care aduce bani.
Noi suntem prosti lui Stanciu si la ăla care e profesor sau președinte
Deci asta las tine 10 ani aici , macar face ceva nu ca aia sa cheltuie toți bani si dupa sa fuga

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

3. Apel scurt_page-0001

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
O stradă ocupată timp de mai mulţi ani de samsarii imobiliari din Dumbrăviţa urmează să fie asfaltată. Strada a fost cedată primăriei abia anul trecut, după ce Primăria Dumbrăviţa şi locuitorii comunei au făcut front comun. Printre imobiliarii care au stăpânit strada se numără şi candidata PSD-PNL la primărie, Alina Sperlea.  Este un lucru arhicunoscut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stradă din Dumbrăviţa recuperată de la samsarii imobiliari urmează să fie asfaltată de primărie
Top