Categories: Timp liber

Stefan Hrusca, in concert la Timisoara, inainte de Craciun

Pentru unii români, Crăciunul nu e complet fără colindele lui Ștefan Hrușcă. Artistul maramureșean stabilit în Canada face și în acest an un turneu prin România, iar unul dintre concerte va fi la Timișoara, pe 21 decembrie.

„Leru-i ler” e unul dintre cele mai populare refrene în România și el se va auzi, din nou, live, în această iarnă. Ștefan Hrușcă, „magul colindelor”, străbate țara, vestind Crăciunul și va ajunge și la Timișoara. Concertul este programat în 21 decembrie de la ora 20, pe scena Operei Naționale Române. Din repertoriul celui care împărtășește bucuria sărbătorilor așa cum Magii aduceau daruri nu vor lipsi cântece îndrăgite ca „Florile dalbe”, „Trei păstori”, „Afară ninge liniștit”, „Linu-i lin” sau „Sfântă-i sara de Crăciun”. „Este cel mai frumos obicei creștinesc și românesc – de a merge să urezi de bine, pentru sărbători, celor dragi. Faceți asta și o să vă simțiți mult mai bine sufletește. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind”, spune artistul. Biletele costă, în funcție de loc, 60 de lei, 80 lei și 100 de lei (categoria VIP) și au fost puse în vânzare la Agenția Operei. Ştefan Hruşcă s-a născut în 8 decembrie 1957, la Ieud, în Maramureş, și este unul dintre cei mai renumiți interpreți de muzică folk. Până în 1984, a susţinut peste 1.000 de spectacole împreună cu cenaclul Flacăra. În 1991 s-a stabilit în Canada, la Toronto, însă a revenit în fiecare an în țară.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

7 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

8 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

10 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

11 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

13 ore ago