Cu cine se bate Poli Timisoara: Dumitru Mihalache, gropar al fotbalului romanesc, oficial la Concordia Chiajna

Nu doar jocul inestetic şi ineficient îi poate condamna pe cei de la Poli Timişoara la retrogradrea în Liga a II-a. Echipa bănăţeană se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării cu echipe conduse oficial sau din umbră de foştii dinozauri care au condus destinele fotbalului românesc mai bine de două decenii.

mihalache

Nu poate avea nimeni niciun dubiu că evoluţiile de pe teren ale celor de la Poli Timişoara lasă mult de dorit, iar bună parte din rezultatele negative au legătură cu impotenţa jucătorilor antrenaţi în acest sezon de Dan Alexa, Florin Marin sau Petre Grigoraş. Trupa antrenată acum de Petre Grigoraş nu a strălucit nici în jocul cu Concordia Chiajna, echipă cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. La fel de adevărat e însă că nici ilfovenii nu au arătat mai multe decât timişorenii. Un joc ce se îndrepta aproape sigur către un rezultat final de egalitate a fost influenţat de o decizie a arbitrului Marius Avram în favoarea oaspeţilor din Chiajna. Avram a acordat lovitura de pedeapsă pentru Concordia, echipa din comuna de lângă Bucureşti deschizând scorul prin Mileski. Acelaşi arbitru nu a sesizat un henţ al atacantului ucrainean, la o fază care a precedat henţul timişoreanului Nimely. A fost faza în care s-a tăiat definitiv filmul jocului pentru elevii lui Petre Grigoraş.

Maniera de arbitraj a lui Marius Avram nu pare să fie întâmplătoare, dacă aruncăm o privire pe organigrama clubului din comuna ilfoveană. Mai exact, în funcţia de secretar general al Concordiei Chiajna se află Dumitru „Meche” Mihalache, fosta mâna dreaptă a lui Mircea Sandu, pentru mai bine de 15 ani, în perioada în care acesta a fost preşedintele FRF. Dumitru Mihalache a fost dat afară din FRF de Răzvan Burleanu, în urmă cu mai bine de doi ani, imediat după ce acesta a câştigat şefia FRF. Până atunci, Mihalache a fost unul dintre oamenii de bază ai „Naşului” Sandu, ocupând postul de director de competiţii al FRF. Acesta a apărut alături de Mircea Sandu în mai multe scandaluri printre care şi cel după ce s-au premiat cu sume mari de bani pentru… neîndeplinirea unei performanţe, şi anume ratarea calificării naţionalei României la Campionatul Mondial din 2014!

Om de sistem şi uns cu toate alifiile fotbalului pe care l-a băgat în perfuzii alături de fostul său şef de la FRF, Dumitru Mihalache şi-a găsit repede de lucru după ce a fost pus pe făraş de Răzvan Burleanu. În cei doi ani de când activează la Concordia, Mihalache pare că şi-a făcut treaba pentru care a fost cooptat în conducerea echipei. Un episod aparte îl constituie ultimul joc din sezonul trecut, atunci când Concordia Chiajna a evoluat pe teren propriu în faţa Petrolului Ploieşti, iar o victorie în faţa „găzarilor” era obligatorie. Aşa cum mulţi anticipau înaintea jocului, echipa lui Mihalache s-a impus cu 3-2 în faţa Petrolului, iar Concordia a supravieţuit miraculos în Liga I. „Concordia Chiajna este bănuită că a sponsorizat cu o sumă impresionantă adversara directă, Petrolul Ploiești, în fața căreia s-a impus în ultima etapă și s-a salvat de la retrogradare”, relata, în urmă cu un an, presa vremii.

După moda lansată de FC Voluntari, formaţie care l-a uns preşedinte pe Dumitru „Corleone” Dragomir, un alt gropar al fotbalului românesc, Concordia Chiajna a fost aproape să-l instaleze în funcţia de preşedinte pe Mircea Sandu. „Naşu’” a preferat însă să stea în umbră şi să conducă destinele ilfovenilor altfel decât din postura de oficial al clubului. Să mai amintim că Mircea Sandu le-a mai făcut un „bine” celor de la Poli Timişoara, prin intermediul lui Florin Marin, fostul antrenor al timişorenilor. La insistenţele lui „Flocea”, conducerea lui Poli a acceptat în iarnă transferul lui Prince Rajcomar, o altă ţeapă de proporţii. Acesta a fost adus la Timişoara prin intermediul lui Mircea Sandu, după cum a declarat Florin Marin.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

Carol a spus: (aprilie 24th, 2016 at 17:48 )

Aproape toate echipele din Romania au cate un smecheras de asta in conducere. ACS l-a preferat pe Daniel Stanciu care a lasat clubul in curul gol dupa vreo 7 transferuri de rasul lumii in iarna.

poli21 a spus: (aprilie 24th, 2016 at 18:15 )

Notiunea de ” smecheras” i se potriveste lui stanciu, dar cei despre care se vorbeste mai sus ar putea organiza o intilnire cu nasii mafioti din Italia si in calitate de PROFESORI sa ii instruiasca pe acestia .

INO a spus: (aprilie 24th, 2016 at 18:32 )

NOW! SO WHAT! ? DACĂ LA TIMIȘOARA SE JUCA FOTBAL NU SE AJUNGEA AICI! NICI DUMNEZEU NU TE POATE ATINGE DACĂ FACI CE ESTE DREPT ȘI AI DEMNITATE! DECI DACĂ POLI TIMIȘOARA JUCA UN FOTBAL DE CALITATE NU AR FI FOST NICIODATĂ FRAIERII DE SERVICIU AL LIGI 1 !HAI SĂ O SPUNEM ȘI PE ASTA SEZONUL TRECUT AȚI RETROGRADAT LA MÂNA BLATURILOR DAR ȘI ATUNCI DACĂ BĂTEAU CLUJUL, BRAȘOV, CEAHLĂUL ACASĂ ACUM ERAȚI TOT ÎN LIGA 1!ACUM DACĂ AVEAȚI ECHIPĂ CINE VĂ POATE OPRI NIMENI VĂ SPUN EU INO! ORICUM AR VREA UN ARBITRU SĂ DISTRUGĂ UN JOC ESTE CA ȘI LA ȘCOALĂ DACĂ ÎNVEȚI CE ÎȚI POATE FACE PROFESORUL TOT AȘA ȘI LA FOTBAL DACĂ JOCI EȘTI PROPRIUL JOC DECI RESTUL SUNT SCUZE! CHIAR DACĂ SUNT ADEVĂRATE! DAR DACĂ ȘI TOTUȘI DACĂ POLI TIMIȘOARA AR JUCA FOTBAL AR FI ACOLO UNDE TREBUIE NU AR AVEA NEVOIE SAU MOTIVE SĂ SE SPERIE! ADEVĂRUL ESTE CĂCI NICI GRIG NU ȘTIE SĂ FACĂ ECHIPA! ÎL LAȘI PE ZICU REZERVĂ , LORIENTE , CROITORU UNDE ESTE! ?UN MIJLOC BETON TU JOCI CU FRAIERI! SCHIMBĂRILE PREA DEVREME ÎN BATJOCURĂ! BELU CARE ÎN FIECARE MECI TRĂIEȘTE O DRAMĂ! MANU TORRES CARE ESTE BUN ÎN SPATE! ȘI BINEÎNȚELES JOCUL SLAB ELEK RATEAZĂ CU POARTA GOALĂ! STRAUSS CARE NU ESTE ÎNVĂȚAT LA ANTRENAMENTE CĂCI UN PORTAR BUN NU SE ARUNCĂ NICIODATĂ ÎNAINTE CA MINGEA SĂ FIE ȘUTATA ATUNCI SE DUCE LA MINGE DACĂ CUMVA O TRAGE PE MIJLOCUL PORȚI ESTE A LUI ȘI DECI UN 11 M APĂRAT DECI DESPRE CE VORBIM! HERNANDEZ A IZBUCNIT ÎN RÂS LA GOLUL 3 AL CHIAJNEI! DECI O ECHIPĂ DE TOT RĂSUL! JOC FĂRĂ ORIZONT ORIENTARE ÎN TEREN ȘI DEMARCARE 0 REZULTATE PE MĂSURĂ! ORICUM GRIG ST Ă PENTRU BANI! DECI ȘANSELE SĂ SCĂPAȚI DACĂ TOT AȘA JOACĂ POLI SUNT 0 !LASĂ CĂ VINE OLTEANUL VELCEA ȘI VĂ MAI PROMOVEAZĂ ÎNCĂ O DATĂ! RUȘINE POLI TIMIȘOARA SUNTEȚI O ECHIPĂ PE CARE O CĂLĂRESC TOȚI PENTRU PUNCTE RUȘINE RUȘINE! DA GREȘELI ȘI ÎN IARNĂ ADUCI JUCĂTORI BLAZAȚI! ÎN LOC SĂ LE ȚI PE CURTEAN, BOLDEA, TRADU, NANU, CROITORU, POPARADU , POPOVICI SUNT PESTE CE ARE POLI ȘI CU SZECKELY SE POATE TRATA ESTE MAI BUN DECÂT PIȘAȚI ĂIA DE PISSAS SAU ELEK! DAR MINCE IOC FRUSTRAREA ESTE MARE VAI DE ACEȘTI OAMENI CARE IUBESC FOTBALUL ÎN BANAT! BELU PUTEA SĂ MAI JOACE IERI DAR A PREFERAT SĂ IESE ȘI CU ASTA MAI IA NIȘTE BANI DE POMANĂ! I SE APLICA UN BANDAJ GROS ȘI AR MAI FI REZISTAT O JUMĂTATE DE ORĂ! NU LĂSA ECHIPA ÎN 10 !VINA A APARȚINUT LUI GRIGORAȘ 100%, NU AI VOIE SĂ FACI SCHIMBĂRILE AȘA REPEDE ÎN ACELE MINUTE, TE GÂNDEȘTI CĂ POATE INTERVENI O ACCIDENTARE ȘI RĂMÂI PE DINAFARĂ! I DON’T KNOW! ASTA NUMAI LA POLI SE POATE ÎNTÂMPLA! DE TOATĂ RUȘINEA! !

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

MMM a spus: (aprilie 24th, 2016 at 19:26 )

Trebuie sa admitem ca dezastrul de la Poli are legatura si cu jocurile de culise. Eternele jocuri de culise din fotbalul romanesc. Baietii destepti din gasca lui Sandu si Dragomir s-au raspandit pe la echipele romanesti. Aia care va bucurati ca Poli (Recas) retrogradeaza ar trebui sa va uitati putin cum va arata Divizia A anul viitor. Si daca spuneti ca e bine asa, de ce aialalta Poli mai vrea sa promoveze in B?

soryn a spus: (aprilie 24th, 2016 at 19:59 )

poli timisoara a fost ingropata de tot ce a reprezentat timisoara la echipa asta … cum spun chiar si jucatorii : amatorism cras … sa nu mai cautam vinovati prin alte parti …

Poli a spus: (aprilie 24th, 2016 at 20:27 )

Corect Sorine.Zici ca Mihalache la împiedicat pe Elek ca sa rateze cu poarta goală.

STOIAN MIRCEA a spus: (aprilie 24th, 2016 at 20:28 )

Sa vazut si se vede din avion,Poli nu are jucatori la niciun compartiment.Acum avem ocazia sa-i vedem in echipa juniorii.Asa se poate roda o noua echipa.

Bovinelor a spus: (aprilie 24th, 2016 at 21:47 )

Din pacate, e un articol fara relevanta. Ce treaba are mihalache. Joaca mache ? Sa film seriosi. Terminati cu prostiile astea. Pai cine ii opreste pe ai nostrii as fie Asa blazati. Incetati. Ce treaba are mihalache cu frf. Nici una, in federatie nu Mai Sint oamenii lor. Cine il opreste pe elek sa dea goal ? Poate Miculas…..sau inginfatul si pilosul de Maier.. Sleahta impusă de Bojin si robu de la club e o incompetenta. Bungau, mihut, Maier si șeful lor Miculas sint o Rușine. Afara toți.

sam a spus: (aprilie 25th, 2016 at 07:35 )

jocurile au fost facute de mult ca poli sa retrogradeze dar cei ce au aranjat astfel lucrurile au doua probleme ,1 scad in sondaje si nu inteleg de ce 2 isi manageriaza la fel de prost clubul din liga 3

++ a spus: (aprilie 25th, 2016 at 21:49 )

la ce arbitraje au fost e clar ca o retrogradare, desi sint numai trei puncte diferenta de un loc in relegatie, e cea mai probabila varianta. plus ca Grigoras nu e ceea ce se numeste un pusher, adica unul care impinge echipa de la spate. incearca si el, dar nu e simplu, plus ca ultima data a avut si ghinion cu Belu si e greu sa joci cu echipa asta si impotriva arbitrului, asta e clar. la chiajna scandalul a fost ingropat, in urma perchezitiilor de la club nu s-a mai auzit nimic si primarul minea e laudat de ex. de gunoiul de ioanitoaia, ceea ce inseamna ca totul e OK cu chiajna, egal cit au furat, probabil si cu licenta la anul. usturoi nu au mincat si nici gura nu le pute.
si totusi asta e doar o parte a monezii. la club s-a gresit enorm, lasind ca Daniel Stanciu, un diletant singeros si Florin Marin, alt diletant ce nu a scapat de retrogradare nici o echipa in trecutul apropiat, de ex. Ceahlaul si Galatiul, sa faca ce vor sub ochii rabdatori ai primarului Robu care saracul nu are habar de fotbal. el crede ca fotbalul e asa o chestie care o poate face oricine care isi pune niste pantaloni scurti, si daca e si dr. h.c. e floare la ureche chiar. cealalta parte politica, psd etc. a blocat unde au putut orice sustinere cu bani a clubului, astfel ca orice greseala a fost si fatala nemaiputind a fi reparata din lipsa de bani.
sint totusi de parere ca si asa ar fi avut sanse mari daca ar fi adus 3-4 fundasi de tipul alora care erau sa-l schilodeasca pe Belu in meciul cu chiajna. dar au adus doar unul, pe Manul Torres, nu-i rau dar mult prea putin.
mai sint sanse, nu doar matematice, insa foarte mici pentru ca nu rezistam cu fundasii astia in fata nici unei echipe din Liga 1, fara noroc chior.
multa bafta la Cluj!

INO a spus: (aprilie 29th, 2016 at 21:44 )

NOW! POLI TIMIȘOARA TREBUIE SĂ BATĂ LA CLUJ SAU LUCRURILE SE VOR COMPLICA!RUȘINE BĂNĂȚENI CU O ASEMENEA ECHIPĂ DE KKT! DAR PENTRU CĂCI SUNT POLIST FOREVER! VĂ DORESC SUCCES ȘI VICTORIE! HAIDE POLI TIMIȘOARA VICTORIE LA CLUJ!YEEEEESSS!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top