Se vede Liga a II-a: Poli ia bataie si de la Chiajna!

Poli Timișoara e cu încă un pas mai aproape de Liga a II-a, după ce, sâmbătă seară, a „reușit” să piardă, acasă, și cu Concordia Chiajna. Oaspeții au venit cu speranța unui punct, dar au plecat cu toate trei, în urma întâlnirii cu o echipă care, culmea, a jucat parcă mai bine… în zece!

poli

Meciul a început șters, cu o primă acțiune consemnată în minutul 11, când, după un fault asupra lui Nimely, rămas nesancționat de arbitru, Belu a șutat în bară. Mingea a ajuns la Elek, care, din careu și cu poarta goală, nu a reușit să marcheze! Repriza a continuat în aceeași notă plictisitoare, cu două echipe lipsite de viziune, care au plecat la cabine cu 0-0, scor care indicat perfect prestația lor. A doua parte a meciului s-a jucat într-o notă cu totul diferită. În minutul 54, Nimely face henț în careu, iar arbitrul arată punctul cu var: penalty pentru Chiajna, iar Milevski înscrie: 0 – 1. Petre Grigoraș trece rapid la schimbări, iar în teren intră Pisas, Rajcomar și Zicu. La câteva minute după ultima schimbare însă, Belu se accidentează și e obligat să părăsească definitiv terenul. Poli rămâne în 10 și, culmea, jocul parcă îi merge mai bine o vreme. În minutul 66, Nimely marchează pentru 1-1, dar bucuria nu durează mult, pentru că oaspeții înscriu din nou, după o fază în care apărarea gazdelor a fost total depășită. Ca lucrurile să fie cât se poate de clare, chiar înainte de fluierul final, Chiajna majorează diferența, prin Odibe, care face 3-1 pentru echipa sa. În aceste condiții, Poli vede tot mai aproape Liga a II-a, după un sezon absolut chinuitor, atât pentru jucători, cât și pentru puținii fani pe care a reușit să-i strângă echipa în jurul ei…

ACS Poli: Strauss – Belu, Bocșan, Cânu, Scutaru, D. Popescu – Jenkins , Nimely, Hernandez – Bărbuț, Elek
Rezerve: Gomis, Torres, Pisas, Llorente, Zicu, Doman, Rjacomar
Antrenor: Petre Grigoraş

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

14 comentarii pentru acest articol

Dorel a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 20:51 )

Ne-a facut Stanciu cu transferurile astea. A facut jocurile miticilor ! Iar Lae si Titu au stat si au privit !

INO a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 20:52 )

NOW! RUȘINE! RUȘINE! O ECHIPĂ CARE NU ARATĂ NIMIC! GRIG TREBUIE DEMIS ȘI ADUS ALT ANTRENOR! SAU DESFIINȚAREA DECÂT O ASEMENEA RUȘINE! HUUUUUU!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Emilian a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 21:12 )

Hello ! Se aude de pe locul te unde te afli dl le primar ? Scz azi niu am majuscule ! S a terminat cu „jucaria ” electorala . Poli de a facut primar Poli o sa te faca un cetatean oarecare ! Ai vrut sa o vinzi pe Poli cu 51% acum nu o mai dai nici cu 10% actiuni ! Alegerile le vor castoga cei care nu au habar de forbal iar anul viitor vom avea o echipa in ” B ” liga iar cealalta in ” CCCCCCCCCCCC” cu tort cu galeria ei de ” betivi , derbedei , drogati” si scz cel ft putini supprteri adevarati de la ASU . Nici ASU nu e Poli ! S ar rasuciin mormant gloriile Timisoare cu astfel de echipe cunimele de Poli : Ciosescu , Tanase , Garleanu, Igna , Remus Lazar, Mitaru , Arnautu, D PALTINISANU , Mehedintu, Dembrovschi , etc , etc etc si DUMNEZEU sa i ierte pe cei nenomalizati care joaca pe niste terenuri unde nu sunt furati de arbitri unde nu sunt suspendati cu cartonase si unde Sf Petru ni apare in fiecare seara la Tv pt a si expune toate aberatiile, alaturi de „”IUDA” adica „fetita” MM si alte scursuri si dame …….de …..impresari !

Over Run a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 21:28 )

O alta mare realizare marca Robu & PNL! Au distrus unitatea fanilor Poli și apoi au dus echipa în B/C! Tare de tot!

marescu a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 23:00 )

Mare echipa! Cati bani au băgat Robu și bojin în rușinea asta de echipa, ca tot uit! …șpe miliane de iepuroi? Pai cu banii ăștia în mod normal câștigau cel puțin doua campionate! Rusinik,mai-marilor!

Bovinelor a spus: (aprilie 23rd, 2016 at 23:04 )

E cam groasa treaba. Sint de accord ca lotul e slab. Insa nu Sint de accord cu implicarea jucatorilor. Nici un fel de implicare, nici o rautate, o echipa fara nerv. Pai dle grigoras, aici e vina ta. Unde e mina antrenorului ? Asa ca, greseala va apartine. In rest, aceleasi fete palide, miculas si maier. De care ne-am saturat. Ajunge cu politics in football. A-ti distrus tot. Rusine.

Druckerul din Mehala a spus: (aprilie 24th, 2016 at 00:08 )

Lasa , ca si asa imi era dor de un meci care pe care cu UTA…f,tui .

suporter polist a spus: (aprilie 24th, 2016 at 06:58 )

Principalii vinovati sunt Robu si Bojin, care s-au erijat in patroni pentru Poli. Incompetenta si jocurile politice ale acestor doi indivizi care zi de zi fac de ras Timisoara au dus si la ceea ce se intampla acum la Poli. Daca in politica romaneasca minciuna si inselatoria sunt „calitati” care te mentin acolo cocotzat pe cate un scaun, uite ca in fotbal rezultatele te sanctioneaza. Suntem si noi vinovati ca am ales oameni de teapa astora doi, pentru care doar interesele personale conteaza.

Popo a spus: (aprilie 24th, 2016 at 09:52 )

Ce am fost si ce am ajuns. O echipă în care au fost bagate multe milioane de euro, nu numai șapte…mai sint si de la TV, de la bilete, s-au dus vreo 12 mil în 4 ani, pai in 4 ani trebuia să fim în primele 6. RB, aducă celebrul cuplu Bojin – robu ce mai zic. Au politizat clubul după cum au vrut ei, su pus oameni care habar nu au, sau au evoluat la div c. Pai cum sa ne reprezinte miculas și Maier, un manelist și un inginfat. Pt ei este maximum posibil să ajungă aici, să conducă o echipă de liga 1.însă ei sint reduși, au în portofoliu o promovare cu cîntec de la ligac3 la liga 2. Ce au făcut ei ?? I-au zugravit pe foștii conducători, micsa, musat, Chivorchian… Pai așa cum au fost ei, au jucat în preliminari CL sau grupe EL. Cita incompetenta și frustrare. Dar noi mergem înainte cu Miculas și Maier. Pai daca sint așa buni găseau 2-3 jucători liberi și îi aduceau. Dar cine ii cunoaște pe ei ??? Boldea, Nanu, Szekely, …atit. Băieți buni care și-au făcut treaba si su atins max la acs. Să vă fie rușine. Iar Grigoraș…unde e ambiția unui antrenor ? Ieri nu am vz nimic, blazare totală.

poli a spus: (aprilie 24th, 2016 at 14:52 )

Fara suparare la vara trebuie tot ce inseamna Poli sa se puna toti la o masa si sa se ajunga la o singura echipa.Ca pornim din liga I,II,III nu mai conteaza,sau ca este Asu sau Acs,important sa pornim toti la un singur drum,alaturi tot orasul de acea echipa.
In momentul actual numele Politehnica a ajuns sa fie facut de rusine de multi conducatori,jucatori care pur si simplu umilesc acest nume indiferent de liga in care joaca.
Sa vezi cum este umilit acest nume de Voluntari,Chiajna,Botosani sau Cugir,Filias,Sebis nu mai poate continua.
Pai acuma daca ar intra in teren la varsta lor Vlaicu,Timofte sau alti jucatori care au jucat cu Atletico nu s-ar prezenta asa de lamentabil cum joaca in acest moment unii jucatori de la cele doua Poli.
Gata ajunge numati faceti de ras numele Politehnica ,indiferent de liga,sau adversar pe nu stim ce coclauri.

Popo a spus: (aprilie 24th, 2016 at 15:25 )

Sint de acord cu poli. Dar nu așa cum vrea Bojin sau Robu. Nu cu intilirile lor la care sa fie invitați Bungau…sunda…boit. Gata cu relicvele. Puneți oameni tineri, care știu ce inseamna fotbal, care sint cazuri bine la FRF. Fără miculas, Maier, sau Mihuț. Uitatu-va în jur.

sam a spus: (aprilie 25th, 2016 at 07:22 )

grigoras nu este un antrenor cu mari reusite la echipe aflate in criza iar cei ce incearca distrugerea echipei sunt cei ce i-au blocat finantarea…….acum culmea tupeului,vin cu critici la adresa oamenilor care se straduiesc ,cu greseli ce-i drept sa salveze brandul poli….

mihai constantin a spus: (aprilie 25th, 2016 at 16:14 )

Dupa cum am mai afirmat,aducerea unui antrenor blazat si fara rezultate,cel putzin in ultimul timp,a fost o alta mare greseala a cuplului R.B.De bine,de rau,cu Florin Marin,echipa a jucat altceva si cumva a fost estompat debutul de campionat dezastruos,cu Alexa.
In aceste momente,daca tot trebuia inlocuit Flocea,era nevoie de un antrenor care sa stie sa „biciuiasca” echipa,gen Dorinel Munteanu,Contra,Pusztai,etc,etc.!
Sigur ca in aceste conditii,echipa legendarului Leretter,cel mai mare jucator al acestei zone de vest,din ultimii 50 de ani,se va lua de mina cu cealalta fosta echipa a sa,UTA,si tot vor dansa impreuna pe muzica de ABBA…!

sam a spus: (aprilie 26th, 2016 at 18:41 )

orice sfarsit e un nou inceput…..important este sa ne pastram increderea ca vom reusii…. multimea tacuta ii va pune la punct pe LUPII in blana de oaie

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top