PSD si-a lansat candidatii! Grindeanu: Trebuie sa revenim la putere, noi am fost de partea buna a istoriei / FOTO

Filarmonica Banatul a fost, sâmbătă, punctul de întâlnire pentru PSD-iști, partidul lansându-și candidații la Primăria Timișoara, Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Care este ținta PSD? Să-l urce pe Nicolae Robu pe… mătură și să-l îndepărteze de administrația orașului!

lansare psd2

Filarmonica Banatul a fost luată cu asalt, sâmbătă, de sute de membri și simpatizanți ai PSD. Aceștia au participat la evenimentul de lansare a candidaților la alegerile locale, invitați fiind și foștii miniștri Rovana Plumb, Mihai Tudose și Eugen Teodorovici. Regizorul Ion Ardeal Ieremia, proaspăt membru de partid și candidat la CL Timișoara, le-a cerut colegilor săi să… iasă de pe Facebook. „Bun venit în primul oraș european… luminat prin semafoare. Am avut un vis și, urcând pe scenă, mi-am dat seama că am avut, de fapt, un coșmar! Vă dați seama câți dintre cei din sala asta l-am votat pe Robu? Noi, toți aceia care l-am votat, l-am învestit și i-am dat obligația să ne schimbe viața. I-am cerut un oraș curat, ospitalier. Am obținut străzi murdare, trafic extenuant și cârduri de hoți de buzunare. Se împlinesc în curând patru ani de când i-am pus domnului Robu mătura în mână, hai să-i dorim să o și încalece. Fiți vii, fiți activi, scoateți-vă nasul din Facebook”, a spus regizorul.

Florin Bîrsășteanu, care vrea să-i ia locul lui Robu după 5 iunie, l-a votat pe acesta în 2012, dar acum regretă. „De ce candidez? Sunt realizat material, familial, dar sufăr. Am suferit că nu e bine în țara mea. Nu am vrut niciodată să plec din țară și am avut oferte. Mi-am propus că aici trebuie să fac ceva ca să ne fie bine tuturor. Am găsit în PSD oameni care gândeau la fel ca mine. Am vrut să fac echipă cu ei ca să ne facem viața mai bună. Democrația înseamnă vot! În 5 iunie îl vom schimba pe actualul primar. L-am votat pe Robu, am crezut într-un proiect comun, dar regret enorm. Noi l-am pus primar, noi o să-l schimbăm. Pentru că noi ne uităm la oameni, el se uită la palmieri, la vaporașe, la metrou, astea sunt jucăriile lui. Vom câștiga pentru că ne dorim sincer o administrație mai puternică, și asta vor și mii și mii de timișoreni… își doresc schimbarea! Noi suntem pregătiți să conducem orașul într-un mod onest și eficient, fără cultul personalității”, a declarat candidatul PSD la funcția de edil.

Sorin Grindeanu, șeful PSD Timiș și propunerea filialei pentru funcția de președinte al CJ, a explicat de ce trebuie ca partidul să câștige alegerile. „Guvernul Ponta a fost probabil cel mai bun guvern al țării de după Revoluție. A mărit pensii, a plătit zecile de miliarde pe care foști guvernanți le-au luat de la organismele internaționale. E datoria noastră să venim cât mai repede la putere, pentru că am fost de partea bună a istoriei. (…) Nu a fost neapărat o muncă de convingere (n.r. – să fie convins de colegi să candideze la CJ Timiș), cât o bătălie la mine în minte dacă să continui alături de prietenii mei din Guvernul Ponta sau să revin acasă. A fost ceva care a făcut declicul: cei care au fost de partea lui Boc se ascund sub o altă siglă, acum acești oameni vin și candidează ascunși sub sigla PNL. Vin să ne ceară încrederea. N-o să-i lăsăm și trebuie să câștigăm alegerile. «Împreună spre viitor» nu e doar un slogan de campanie, e garanția faptului că PSD și echipa PSD că va face ceea ce promite”, a concluzionat Grindeanu.

Invalid Displayed Gallery

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

25 comentarii pentru acest articol

Grigore Trif a spus: (mai 14th, 2016 at 15:42 )

Sper ca e vorba de o greseala de redactare,altfel dl. deputat Barsasteanu are o grava problema cu gramatica limbii romane. Daca este realizat „familiar” e grav,daca in schimb e realizat „familial” e bine.Dle Barsasteanu scrisul de doctor,adica ilizibil se accepta doar la retete aici e politica iar unii admit mai greu asemenea exprimari.Romania Mare inseamna si respect pentru limba romana,de aceea nu va iert.Am pretentii,sunteti intelectual nu Poliethnist!

Grigore Trif a spus: (mai 14th, 2016 at 15:56 )

Cat despre lozinca „Impreuna spre viitor”santeti ridicoli.Pai daca il alegem pe Folica spre exemplu nu tot spre viitor mergem?Aveti echipe de specialisti,ii platiti bine si va umpleti de ridicol!Verificati prostiile cu care iesiti pe piata politica.Eu nu prea am timp ca zau v-as ajuta,dar am un fiu in clasa a Vlll a….Sa va dau numarul lui de telefon? Pana atunci va sugerez ceva de genul „Impreuna spre un viitor mai bun”sau de ce nu „Impreuna spre viitor la staga,mars”

MARIAN a spus: (mai 14th, 2016 at 16:00 )

Daaa, siiiigur, asa veti face, sunt siiiiiiiiiiigur !!! Si ce v-a impiedicat pana acum ?

Seba raducanu a spus: (mai 14th, 2016 at 16:18 )

O sleahta de comuniști , asta sunteți în frunte cu condamnatul penal Dragnea !

poli21 a spus: (mai 14th, 2016 at 16:19 )

Nu fac parte dintre admiratorii lui orbu, dar vazind aceasta adunatura de hamesiti dupa ciolan, parca am in fata ochilor o haita de lupi gata sa sfisie orice si pe oricine nu urla ca ei.

Stelu a spus: (mai 14th, 2016 at 16:24 )

Esențialmente oamenii ăștia au dreptate totală! Unde mai pui ca sunt cam singurii care au aplicat criteriile de integritate, cel puțin în Timiș. Dar…e PSD! Și automat Dreptatea se diluează. Păcat ca nu-si schimba brandul. I-aș fi votat. Dar…PSD nu am votat niciodată! Cred ca o sa mai stau odată acasă în ziua votului.

Alin T a spus: (mai 14th, 2016 at 17:08 )

Aceleași feţe de ani de zile , cu aceleași promisiuni. Pai mai Grindeanu nu ai fost la guvernare cu tovarășul Ponta ? Cine v-a oprit sa începeți lucrările la centură? Niște mincinoși aia sunteți!

Trio a spus: (mai 14th, 2016 at 17:22 )

Pana acuma echipa PSD-ului m-a convins sa-i votez. Au cateva promisiuni reale. Au punctat bine la necesitatile orasului. Nu cred ca Timisoara are nevoie de vaporase si fantani muzicale cand pe strada esti furat deoarece politica locala vânează porumbei prin centru.

INO a spus: (mai 14th, 2016 at 17:35 )

NOW! ȘI UITE AȘA ROBUL MEU MAI CÂȘTIGĂ UN MANDAT! SUNTEȚI NIȘTE GUNOAIE SPURCACIUNI PSD ISTE! VOI AȚI VÂNDUT ȚARA ȘI FRAIERI VĂ SUNT SLUGI! OARE CINE MAI VOTEAZĂ PSD?DAR CINE OARE MERITĂ SĂ FIE VOTAT!? SUNT SIGUR CĂCI NIMENI! MĂCAR ROBU A MAI FĂCUT CEVA PENTRU BANAT TIMIȘ TIMIȘOARA! CHIAR DACĂ LA FAZA SPORTIVĂ ESTE ZERO! ZERO!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Maria a spus: (mai 14th, 2016 at 17:39 )

Candidatii PNL fac poteca la DNA.Popoviciu, Blaga…toti cu dosare.Robu este si el aproape

CetateanDirect a spus: (mai 14th, 2016 at 17:40 )

Pdl-istilor!!!!uitati-va in ograda voastra, uitati-va la candidatii vostrii,plini de dosare penale..ce ati facut voi pentru tara asta? Ati distrus-o desteptilor, noroc ca a venit PSD-ul si le-a dat oamenilor inapoi salariile ce voi le-ati taiat.Psd a stabilizat economia tarii dupa ce voi,pdl-istilor, ati bagat tara in datorii.imense.

Pomul de crăciun a spus: (mai 14th, 2016 at 17:51 )

Draga Robule, cetățenii si-au pierdut increderea in tine. Trebuia sa te intereseze mai mult siguranța timișorenilor,nu sa-i dai orasului un aspect exotic.

j a spus: (mai 15th, 2016 at 00:28 )

Nu-mi place de Robu, dar la Capitol a fost o adunătură de hoti îmbrăcați frumos. Mars de aici javrelor, mergeti si furati in alta parte!

ivan turbinca a spus: (mai 15th, 2016 at 07:43 )

pasolna turbinca vitma

Leana a spus: (mai 15th, 2016 at 10:27 )

ai scapat de titu sorine dar nu mai poti tine dna-ul prea mult departe de usa ta! vine politia, iti ia toata averea…

Victor a spus: (mai 15th, 2016 at 10:54 )

…psd a reușit sa se innoiasca…pdl a rămas tot cu popoviciu…pnl a fost absorbit cu totul de pdl…restul nu exista…votez cu psd!

Ionut a spus: (mai 15th, 2016 at 11:33 )

Dragi postaci atat pnl cat si psd sunt plini de corupti…nici o diferenta din pacate…atat pnl cat si psd sunt condusi de pdl….dragnea cu dosar penal fost membru pd….blaga buldog-ul vamilor fost presedinte pdl….si vorba aceea eu cu cine votez?…in niciun caz cu pdl la care includ si pmp:))

adi a spus: (mai 15th, 2016 at 11:54 )

Doi spagari ordinari ordinari atât Bîrsasteanu cât și Grindeanu! Aloooo ANI !!! Nu e conflict de interese în cazul cabinetului particular al lui Birsasteanu? Trimite pacienții coptati la stat la cabinetul lui! Rușine ANI fiindcă tolerați asemenea escroci..Aloooo DNA ACEȘTI DOCTORI fac consultații contra cost la cabinetele lor private și operații în spitalele de stat !dar plata interrventiei se face catre pacienti, firmele lor particulare cu toate ca operația e plătită și de CNAS. Aloooo DNA și ANI Cum de permiteți doctorilor sa facă politica? Dacă eu sunt PE acest doctor ordinar mă va scuipa în loc sa mă trateze?

Deki a spus: (mai 15th, 2016 at 12:18 )

Nicio șansă pentru PSD în ROBUGRAD! Robii votează Sclavu pt.ca „s-a făcut ceva”! La CJT e alta mâncare de peste.

Corto Maltese a spus: (mai 15th, 2016 at 16:13 )

După cum vedeți, PSD-ul (o bandă de ordinari și de hoți) nu are altă strategie, alt orizont politic, alte planuri onorabile în afară de „trebuie să revenim la putere”. Pe acești infecți și borâți, o adevărată adunătură de hoți, analfabeți, mincinoși și penali, nu-i interesează altceva decât să pună mâna pe putere, ca să poată fura mai departe nestingheriți. Nu sunt deloc un admirator al lui Robu, dar am să merg la vot și-am să-l votez pentru că nu vreau ca orașul Timișoara să cadă în labele acestei cronferii de ticăloși și bandiți care este PSD-ul, cu un președinte penal și o structură de crimă organizată.

@corto a spus: (mai 15th, 2016 at 17:38 )

Bolovane, orice partid politic ar trebui sa aibe ca și obiectiv câștigarea puterii, asta este scopul sau declarat! Dar tu, care nu ești fan al lui Sclavu, regele Robugradului, nu ai de unde sa ști, nu a apărut încă informația în Monitorul Primăriei sau pe profilul de Facebook al Maritului! :p

CetateanDirect a spus: (mai 16th, 2016 at 11:07 )

Fratilor, nu va inteleg?Nu il vreti pe Robu dar tot pe el il votati.Pai ori vreti schimbare ori nu. Ganditi-va prima data ce a facut PNL-ul pentru tara noastra si ganditiva la ce a facut si PSD-ul pentru tara noastra. De aici rezulta clar favoarea PSD-ului. Nu ma omor dupa politica, dar am studiat si eu in ultimii 3 ani acest domeniu.Schimbarile s-au simtit ca painea calda, daca nu era Ponta, probabil aveai acelasi salar de mizerie, minimul pe economie de aprox 700 RON.
Fiecare isi da cu parerea, eu personal, votez PSD, doctrina social-democrata puna accentul pe bunastarea cetatenilor. In schimb,Robu, a uitat jumate din ceea ce inseamna doctrina politica si a inceput sa-si faca propriile mofturi.Proiecte esuate si care nu vor avea succes.Timisoara nu are nevoie de asa ceva.Timisoara trebuie sa setrezeasca!!!

@CetateanDirect a spus: (mai 17th, 2016 at 22:20 )

Serios, Cetățene? Dacă nu era Ponta? Păi, de ce -i judecat pentru tot felul de mânării, furt, spălare de bani și altele, pentru că s-a ocupat de „bunăstarea cetățenilor” ? Care bunăstare? PSD-ul nu are niciun fel de doctrină sau viziune politică, are doar un interes mare, comun tuturor gangsterilor care conduc această grupare infracțională: furtul continuu, jaful. N-ai ce fel de „doctrină” să votezi. Dar după textele cu care apari aici este clar că ești unul dintre postacii năimiți de acești penali care vor să acapareze întreaga putere în stat. Iar dacă alții vor să-l voteze pe Robu doar ca să vă pedepsească pe voi, „Famiglia PSD”, so be it! Iar despre Ponta, ce să mai vorbim. Vrea din nou la butoane, cu tot cu dosarele lui penale, cu toate minciunile lui de ordinar, cu întreaga lui incompetență și lașitate, cu tot slujul făcut pe la Ankara, de-și șterge Erdogan pantofii cu el. O căzătură!

Cipi a spus: (mai 22nd, 2016 at 00:33 )

Jurnalistul Mircea Marian a postat o reţea de socializare un comentariu extrem de dur legat de legea electorală, care îi dezavantajează pe cei care îndrăznesc să candideze împotriva marilor partide.
Mircea Marian consideră că legea este profund viciată şi că alegerile locale nu vor fi nici libere, nici corecte.
„Am citit ieri povestea kafkiană a trei candidaţi din Bârlad, care merg independenţi la Consiliul Local. Au strâns oamenii semnăturile şi, când să înceapă campania, s-au trezit că le trebuie mandatar financiar. N-aveau bani de aşa ceva, aşa că au vrut să se retragă. Dar Biroul Electoral le-a zis că nu se mai poate. Aşa că acum aşteaptă să le vină amenda de la AEP, vreo câteva mii de lei, să se sature să mai candideze. E absurd. Şi să nu mi-o spuneţi pe aia cu ‘ar fi trebuit să ştie legea’. Legea asta a fost făcută să-i rupă pe ăia care îndrăznesc să se bată cu marile partide. Îmi povesteşte Nadia Pal, care candidează la Oradea, că i-au spus în faţă că îi vor anula buletinele de vot. Independenţii nu pot avea observatori în secţiile de vot, aşa că se face un blat între cei prezenţi şi se pune a doua ştampilă pe buletinele lor, ca să le anuleze. În timpul ăsta, madame Olguţa Vasilescu îşi face legal campanie pe banii contribuabililor: distribuie ajutoare sociale la aproape 20.000 de craioveni şi organizează Zilele Craiovei cu o săptămână sau două înainte de alegeri. Acesta era un scandal naţional, obrăznicia acestei puşcăriabile, dar PNL abia a scos un miorlăit timid. Vă spun: faptul că la Bucureşti, Iaşi, Oradea sau Tg Mureş avem nişte nuclee de rezistenţă, nu înseamnă nimic. Legea a fost profund incorectă. Cred că aceste alegeri nu sunt nici libere, nici corecte”, a scris jurnalistul, pe Facebook.

Cipi a spus: (mai 22nd, 2016 at 00:38 )

Împreună spre groapa.Imi este scârba de PSD,PNL,PDL,PE, UN. Sunt aceasta oameni care ne conduc spre groapa încet și sigur.Vrem partide noi,cu oameni noi,gen PRU(Partidul România Unita), BUN 100%(Blocul Unitatii Nationale),etc.Partide cu romani adevărați, iubitori de neam și tara.Nu bandiți ăsta ce conduc prin rotație. România trezeste-te!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total

Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2

SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Locuitorii comunei Moșnița Nouă, care au locuințele amplasate pe traseul unde va trece centura sud de ocolire a Timișoarei, vor fi protejați de zgomotul produs de traficul rutier cu ajutorul unor panouri fonoabsorbante. În aceste zile, muncitorii antreprenorului român care se ocupă de proiect lucrează la instalarea acestor panouri. În continuare, pe șantier se află...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO
Glumind pe seama celor din PNL, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a firmat că până aceştia se trezesc din somn, social-democraţii deja au câştigat alegerile. Simonis i-a ironizat pe PNL-şti inclusiv la lansarea candidaturii lui Nicolae Robu la un nou mandat de primar al Timişoarei. Sâmbătă, în timpul lansării candidatului PSD-PNL Nicolae Robu la Primăria...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi ia în balon pe aliaţii din PNL: Până se trezesc liberalii, noi, PSD-iştii, câştigăm alegerile
La Şag se va ridica o nouă şcoală, care va fi amplasată în zona PUZ-ului pentru tineri. Valoarea estimativă a investiției prin fonduri europene este de peste 11 milioane de lei.  Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, a anunţat că au fost demarate procedurile de realizarea a studiilor, întocmirea documentației și obținerea avizelor pentru construirea unei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Şag au început procedurile pentru ridicarea unei noi şcoli
Încurcate şi bizare sunt căile politico-electorale prin unele zone! Studiu de caz, comuna Remetea Mare. Pe 24 februarie a.c., într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, prezenta un generos lot de primari şi viceprimari racolaţi de la alte partide, în special de la PNL. Printre cei care au avut revelaţia social-democraţiei s-a numărat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (4). Meandrele alegerilor. Cum a căzut între scaune primarul din Remetea Mare.
Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Top