Onoarea si coloana fara de sfarsit ale domnisoarei Iliescu

Suntem oameni de onoare, cu coloană vertebrală”, a clamat șefa PMP Timiș, Roxana Iliescu, explicând astfel că nu mai dă înapoi din alianța cu PSD. Aceeași femeie de „onoare și cu coloană” afirma însă, cu câteva secunde înainte, că oferta PSD a fost mai bună decât cea a PNL, motiv pentru care a optat pentru alianța cu social-democrații. Păi cum rămâne atunci cu „onoarea”, dacă te tocmești ca o precupeață ba cu PNL, ba cu PSD și încerci să obții „prețul” cel mai bun? Citește în loc de „preț” diverse funcții! Că politica e o curvă o știe toată lumea. Dar, în România, această „curvă” îți oferă pe zi ce trece tot mai mai mari surprize, care te fac să te uiți tâmp la această cloacă, fără să mai înțelegi nimic. Când liberalii se pupă pe gură cu fosilele PP-DD-iste regrupate în UNPR, te ții de nas. Când cei care au avut drept unic proiect politic să-l înjure pe Băsescu c-a tăiat salariile și acum fac alianțe în județe cu țucălarii fostului președinte, te ții și de urechi. Dar măcar nu prea mai auzi discuții despre „prințipuri”, binele oamenilor, bla-bla-bla.

Iată că în acest ocean de nesimțire, în care măcar oamenii își asumă lepădarea de orice fel de principii, domnișoara Iliescu vine și ne spune povești despre onoare și coloane vertebrale. La fel cum locatara unui bordel ar povesti că e fată mare. Hai să vedem ce credea despre PSD aceeași domnișoară cu mai puțin de un an în urmă, mai exact pe 23 iulie 2015. „E timpul ca acest partid, care a rămas cu mentalitatea în anii ’90 să fie ajutat de cetățeni, prin vot, să iasă de pe scena politică. Lipsa de încredere a românilor în partidele politice și Parlament, două elemente esențiale ale democrației, se datorează în mare parte liderilor acestui partid care din 1990 domină scena politică perpetuând structurile și obiceiurile nomenclaturiste. Trecerea șefiei PSD din mâinile unui urmărit penal pe mâinile unui condamnat penal arată fața unui partid putred”, spunea Iliescu. Iată însă că acum, pentru domnișoara cu onoare, PSD nu mai e deloc putred, ci un bun furnizor de funcții pentru PMP.

I-auziți alta, tot din „repertoriul” domnișoarei cu coloana tare: „România nu uită cum PSD s-a încolonat în spatele lui Adrian Năstase și al celorlalți lideri care au fost acuzați de săvârșirea unor fapte asimilate corupției și care ulterior s-au dovedit a fi vinovați și condamnați cu pedepse privative de libertate. Cei care îi apără pe corupți nu sunt altceva decât complici direcți sau indirecți la faptele penale comise de aceștia”. Am înțeles cum se cheamă cei care îi apără pe corupți. Dar, oare cum se numesc cei care fac alianță cu „corupții”? Și încă una care are legătură directă chiar cu Sorin Grindeanu, noul partener al domnișoarei. „Unui guvern penal cu nu mai puțin de 14 miniștri condamnați sau având probleme cu justiția, se adaugă în acest moment, pentru prima dată în istoria României, un prim-ministru urmărit penal. Aceasta este cartea de vizită cu care Guvernul României și însuși Premierul se prezintă în fața statelor din Uniunea Europeană și în fața liderilor din întreaga lume(…) Cu atât mai mult, în acest context, este absolut hilară și denotă în același timp servilism atitudinea lui Sorin Grindeanu și celor din PSD Timiș care au votat în unanimitate pentru o Rezoluție de susținere necondițională a premierului urmărit penal”, spunea Iliescu, în iunie 2015. De menționat că din „guvernul penal” făcea parte și Grindeanu.

Și sunt multe și multe astfel de exemple despre ce credea domnișoara cu „onoarea” despre noii ei aliați. E adevărat, în politica românească nu e nimic anormal să pupi acolo unde ai scuipat. Chiar și în Timișoara avem bunul exemplu al „nebunului” și „șpăgarului” Robu (apud Alin Popoviciu), care a apoi i-a făcut campanie celui care îi dăduse aceste etichete. Un singur lucru însă miroase al naibii de urât. Și anume, atunci când pupi unde ai scuipat, ai măcar bunul simț să nu spui că o faci cu coloana dreaptă și cu onoare. Hai să fim serioși, chiar și fizic, când te apleci să pupi o flegmă, nu poți s-o faci fără să-ți îndoi coloana.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

vechi lberal a spus: (iunie 27th, 2016 at 13:16 )

Bine spus, Ino!

Marian a spus: (iunie 27th, 2016 at 14:45 )

Ce scarbos articol. Cu cat te-au platit PNL-istii sa-l scri in disperarea lor de a o face sa se razgandeasca??? Nimic despre Popoviciu si Udrea??? Scarbos. Jurnalisti de kko ce sunteti, faceti totul doar pentru bani.

alt vechi liberal a spus: (iunie 27th, 2016 at 15:26 )

Majoritatea vechilor liberali au votat Grindeanu si PSD la judet. Orice om normal la cap nu vrea sa voteze Popoviciu, Blaga sau orice alt PDL-ist. Acesti oameni au fost toxici pentru natia noastra si trebuie sa dispara. In toamna, cand se prefigureaza ca acesti PDL-isti sa apara iar pe listele PNL, voi vota PSD tocmai pentru a nu mai avea aceste triste figuri in parlament.

dorel a spus: (iunie 27th, 2016 at 15:49 )

curat murdar, si cu cine votez neicusorule? nu are deloc importanta .

Anca S. a spus: (iunie 27th, 2016 at 16:49 )

Excelent, Ino ! A aparut si partidul virgin pe piata romaneasca ! Lasa ca-i trece.

anteconbega a spus: (iunie 28th, 2016 at 08:12 )

Roxi cu buziţă fermecătoare/ nu spuse niciodată că e fată mare! Chestia e ca şi-a găsit un proxenet politic de mare valoare. Roxi şi Sori=LOVE, aşa că cei doi au pus-o şi de un mic bordel: PSDPMP, ALDE fiind contabilul stablimentului. Răzbunarea lui Băsescu e magnifică: a băgat morţii-n casa social-democraţilor timişeni.

geo a spus: (iunie 28th, 2016 at 11:53 )

Ar fi de apreciat daca asa-zisii liberali care posteaza pe aici s-ar uit ain ograda a ceea ce a facut PNL-ul: s-a pupat pe gura cu UNPR si cu Titu Bojin. Penibil!

anteconbega a spus: (iunie 28th, 2016 at 12:20 )

Să afle şi dl Ino: În dosarul privind fraudele de la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu , potrivit rechizitoriului procurorilor , Liviu Dragnea, „cu ocazia organizării şi desfăşurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influenţa şi autoritatea sa în partid în scopul obţinerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianţa politică din care făcea parte partidul reprezentat de inculpat, şi anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obţinute în alte condiţii decât cele legale”. Instanţa şi-a însuşit chestia asta mult dorită de Băsescu şi Dragnea a luat doi ani şi jumătate de pârnaie, dar cu suspendare. Aşadar, 1-0 pentru Băse. Acu’, Liviu Dragnea s-a dus cu jalba-n proţap la acelaşi Băse şi a cerut alianţe PSD- PMP la locale. Băse a aceptat, aşa că, să luăm doar exemplu Timişului, bruneţica lui Băse se pupă botic în botic cu Sorinel, chiar la ordinul celor doi de la Bucureşti. Prin urmare, 2-0 pentru Băse. Urmează spargerea PNL-ului struţo-cămilă, la Timiş pedistul Dan Popa demisionează din fruntea Marelui PNL Timiş şi avem 1-0 pentru Lae Robu. Viorel Matei a fost şi câteva zile vicepreşedinte pe hârtie, Lae Oprea ajunge consilier judeţean pe filiera Maşloc şi pe votul celor 16. 000 de fraieri ai lui Bojin, iar Titu o va rezolva elegant întorcându-se la Apele Române “Banat”, director general, acolo unde nici prefectul Mircea Băcală nu-l poate atinge, măcar-c-o pană de peşcie. La anu’ şi la mulţi ani!

cristi a spus: (iunie 30th, 2016 at 15:29 )

Roxana și onoarea… Asta e o glumă bună. Umblă ca un cățel după Grindeanu…

anteconbega a spus: (iulie 3rd, 2016 at 07:58 )

În călduri?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Un club mic, cu o inimă mare! O medalie muncită şi calificare la Balcaniadă

În perioada 20-21 aprilie s-a desfășurat campionatul național de judo, la categoria sub 15 ani și sub 13 ani, la Arad, unde au participat peste 750 de copii. Aşadar, o competiţie puternică, la care au participat cele mai titrare cluburi din ţară. Un club cu performanţe în peisajul acestui sport olimpic din România, Promotrica Timișoara,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un club mic, cu o inimă mare! O medalie muncită şi calificare la Balcaniadă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Hannover Messe 2024

Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Proiectul Liga AC LABS al Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara se bucură de un real succes în rândul studenților, crescând de la an la an. Dacă în 2023 s-a înregistrat un record de 927 de studenți înscriși, anul acesta numărul candidaților a depășit din nou așteptările. Un număr...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mult interes la UPT pentru Liga AC LABS! Record de înscrişi într-un proiect special
Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice
Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz, au fost sesizati prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi aruncat deșeuri dintr-o autoutilitară, pe care ulterior le-ar fi incendiat, pe un teren viran ce aparține unei foste societăți comerciale din localitatea Beregsău Mare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Amendă în cinci cifre pentru un şofer care a ars deşeuri pe câmp
Conducerea PNL Timiş a stabilit ordinea de pe listele de consilieri locali şi judeţeni pentru alegerile din 9 iunie. De menţionat că PNL va avea liste comune cu PSD, atât la CL Timişora, cîât la la CJ Timiş. Ponderea celor două partide pe liste va fi de 1,5/1 pentru PNL la Consiliul Local şi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PNL a stabilit ordinea pe listele pentru Consiliul Local Timişoara şi CJ Timiş. Dan Diaconu (CLT) şi Marin Popescu (CJT), pe primele poziţii
Unul din capii mafiei imobiliare de romi din Timişoara, Cristopher Cîrpaci, i-a îndemnat pe coetnicii săi să-l voteze pe Nicolae Robu la alegerile locale. Acelaşi Cîrpaci l-a ameninţat pe primarul Dominic Fritz, „anunţându-l” că nu va mai fi primar. Acţiunea de demolare a unor construcţii ilegale demarată luni de Primăria Timişoara a lăsat răni adânci...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Clanurile mafiote ţigăneşti îşi anunţă sprijinul pentru Nicolae Robu la alegeri!
Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.  Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara
Consilierii locali vor avea de aprobat tarifele pe care adăpostul public de câini urmează să îl perceapă proprietarilor animalelor pierdute și ajunse în acest adăpost. Pentru fiecare zi de ”cazare” urmează să fie solicitați bani, la fel și pentru operațiuni medicale. În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 155/2001, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara stabilește tarifele percepute celor care își recuperează câinii pierduți și ajunși în adăpostul public
Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, filiala Timiș a decis să meargă, la alegerile pentru funcția de președinte al consiliului județean, pe candidatul propus de alianța PSD – PNL și nu pe cel propus de cea din care face parte la nivelul Timișoarei, deci îl vor susține pe Alfred Simonis. Decizia nu aduce nicio atingere...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UDMR Timiș a decis și a luat o decizie pragmatică. Îl susține pe Alfred Simonis la șefia CJT 
Top