Antena 3 afecteaza grav sanatatea PNL. Inclusiv a PNL Timis

Un recent sondaj de opinie prezentat, culmea, chiar de Antena 3 relevă prăbușirea absolut dramatică a PNL în București. De fapt, în Capitală, liberalii nu se mai bat cu PSD, nici măcar cu USR-ul lui Nicușor Dan, fiind într-un picaj care-i poate aduce lângă ALDE și PMP. Cifrele referitoare la preferințele bucureștenilor pentru alegerile parlamentare sunt următoarele: PSD – 40%; USB-USR – 24%; PNL –16%; ALDE – 7%; PMP – 6%, restul formațiunilor, inclusiv noua „vedeta” PRU, fiind cotate sub 3%. Marius Pieleanu, directorul Avangarde, institutul care a realizat sondajul, a explicat că electoratul PNL pleacă masiv spre USR, lucru care s-ar întâmpla și la nivel național. Sociologul, de altfel invitat cvasi-perament la Antena 3, a precizat că USR va reuși cu certitudine să depășească pragul de 5% pentru a deveni partid parlamentar.

Cristian Busoi 1

Ce n-a spus Pieleanu e motivul pentru care PNL pierde teren în fața USR, mai ales în capitală. Sau motivele. Or, unul dintre ele e clar ca bună ziua, nu trebuie să fii nici analist, nici Cristoiu ca să nu-l observi. De ceva timp, Organizația București este condusă de Cristian Bușoi, fost președinte al PNL Timiș, dar și fost deputat de Timiș. Acest Bușoi, altfel personaj cu carisma unui fund de autobuz, a ales ca, mai în fiecare seară, să se bată pe burtă cu Gâdea și alte „vedete” Antena 3. Pe bani sau nu nici că mai contează, Bușoi fiind unul dintre cei mai bogați politicieni. Altceva însă contează, și anume că prezențele sale prea dese la Antenă nu doar că nu fac bine PNL, dar îi fac mult rău. Și mă explic.

„Pitecantropul” care belește toată ziua ochii la Antena 3 nu va vota cu PNL, oricât s-ar da Bușoi pe lângă Gâdea. Chiar și dacă ar face șpagaturi alături de Badea. El, „antenistul” cu creierul bine spălat, știe câteva lucruri. Puține și fixe. Băsescu este rău, Iohannis este urmașul lui Băsescu și este poate chiar mai rău. Normal că și PNL, partidul lui Iohannis, este rău și nu poate fi votat. Nu mai vorbesc de Guvernul Cioloș, diabolic de-a dreptul și vândut străinilor, guvern susținut tot de PNL. Ce să mai spui de Justiție și DNA, care ar trebui desființate, fiindcă l-au băgat în pușcărie pe „Domnul Profesor Dan Voiculescu”, acest martir al neamului românesc? În plus, cine susține arestările DNA în Parlament? Evident, PNL! Să mai spun că la PNL este și Emil Boc, cel care a tăiat pensiile și salariile românilor? Prin urmare, nicio șansă ca fanii Antenei să meargă la vot pentru PNL. Atâta timp cât au la îndemână PSD și „limbricii” din jurul acestuia: ALDE, PRU etc.

„Deci doar nu face bine PNL prezența lui alde Bușoi la Antena 3. De unde și faptul că-i face rău?”, o să întrebați acum. Simplu. PNL se bate pe un electorat de dreapta care a fost dintotdeauna contra PSD. Un electorat care are și un segment mai radical, dacă pot să spun așa. Acel segment nu va vota niciodată un partid ai cărui lideri se lăfăie în studiourile Antena 3. Ori nu va merge la vot, ori caută un alt partid anti-PSD. Personalizat acum de USR-ul lui Nicușor Dan. Aceasta e explicația pe principiul vaselor comunicante pentru care PNL pierde din electorat pe seama USR. Totul, pe motiv de Antena 3. Și chiar nu-i nicio mare filozofie aici. E un lucru simplu care ar trebui să-l știe chiar și un insipid ca Bușoi.

Ben Oni Ardelean senator PNL (9)

Povestea nu se termină însă la București, ci ajunge și la Timișoara. Un alt personaj care stă seară de seară la gât cu Gâdea este Ben Oni Ardelean, senator liberal de Timiș. Acesta se și laudă pe contul personal de Facebook cu desele sale prezențe printre lingăii lui Felix. Și în Timișoara însă există acel segment de electorat de dreapta radical, căruia mai bine își taie mâna decât să voteze un amic al lui Gâdea. În aceste condiții, Marilen Pirtea și Nicolae Robu pot să se dea peste cap cât or vrea: acel electorat, care altfel ar vota cu PNL, tot nu se va duce să pună ștampila pe o listă pe care figurează numele lui Ardelean; momentan pe locul II la Camera Deputaților, după Pirtea.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

8 comentarii pentru acest articol

Gaudeamus a spus: (septembrie 7th, 2016 at 20:50 )

Pe ordinea de zi a Consiliului local urmeaza o Hotarare privind semaforizarea lu Robu. Acum sa vad cum vor vota cei ce critica acest oribil sistem de semaforizare. Hai ipocritilor la vot !

Cititor a spus: (septembrie 7th, 2016 at 21:59 )

Dle Ino, termenul de pitecantrop cu care ati gratulat publicul Antenei 3 arata un dispret nejustificat la adresa celor ce va citesc si in acelasi timp urmaresc acest post tv. E o moda in a fi de dreapta, dar trebuia sa fii tu insuti, la randul tau, pitecantrop sa nu intelegi ca fuziunea cu pdl a dus la scorul actual al asa-zisului pnl. Romanul obisnuit nu i a uitat pe basescu, blaga, boc, udrea, roberta etc.

edu a spus: (septembrie 8th, 2016 at 00:43 )

hai domne, mai rau ca alin popoviciu nu e nimic. cancerul in PNL Timis e Popoviciu, ala dauneaza, publicul liberal dur nu se uita la antena 3, deci nu prea stie cine sunt in emisiunile lu gadea

Bobby a spus: (septembrie 8th, 2016 at 12:59 )

Obi wan Kenobi ăsta de PNL, așa zis deputat de Timiș, n-a mișcat nimicpentru oraș și județ în mandatul actual (nici în celălalt) zbătându-se doar pentru propriile lui interese. Acum se perindă pe la Latrina 3 doar-doar o fi băgat în seamă de cineva, să știe tăt natul că el chiar există, nu-i ca baba din fereastră, scoasă la geam la ziua pensiei. Orice-ar face Obi, nu cred că va mai intra e listele PNL-ului, un partid care nu cred că va mai intra în Parlament. Acest partid (al cărui membru alm fost până în 2012) e deja pus pe butuci de alde Gorghiu și Blaga, lideri care nu pricep absolut nimic din ce se petrece în jur. Eu unul, fost liberal cu carnet, nu mai am de gând să-i votez. N-am chef să dau peste o listă cu Vasile Blaga și Obi-wan Kenobi și alte personaje sinistre. Așa vor proceda mulți. Să vedem cum se vor lamnta liberalii imediat după exit polls.Și-au făcut-o cu mâna lor aducând în față astfel de „lideri”, caricaturi precum Bușoi, lăsându-i să se zbenguie pe la Latrine.

Rumburak a spus: (septembrie 8th, 2016 at 13:00 )

aceasta campanie larg utilizata de „securisti” dupa revolutie are efectul contrar, s-a vazut si la turul 2 cind „asistatii” lui ponta au stat acasa pentru ca era inutil sa isi mai miste curul pina la sectia de votare pentru ca oricum favoritul lor cistiga..

mihaitm a spus: (septembrie 8th, 2016 at 15:01 )

Acelasi text idiot al acelorasi indivizi spalti pe creier ,dar cu solutia b1tv. Mai ziarist de terasa, care este diferenta dintre antena 3 si b1tv? Haideti sa facem un scurt exercitiu de logica. Antena 3 este malefica fiindca apartine unui securist rau si veros. Adevarat. B1tv care apartine unei familii la fel de securiste si la fel de veroase, lido, rex, continental este buna fiindca a luat apararea unui securist , basescu , reprezentant comercial anvers, pentru memoria voastra scurta. Halal verticalitate si onestitae profesionala.Afirma mai sus cineva, pnl este in picaj din cauza asocierii cu pdl, partidul mult iubitului vostru basescu. Aceasta este problema si nu aparitiile la a3 ale lui Busoi.Hotarati-va , votantul de dreapta este informat si decide relativ informat sau decide in virtutea acestui criteriu absolut subiectiv aparitia la a3 sau b1tv. Tot mai penibili!!!!

vasile coiovici a spus: (septembrie 8th, 2016 at 21:31 )

@mihaimh: ai niste fracturi de logica gen pitecantop.
la ce jeguri reprezinta pnl, caut sa inteleg care-i chestia cu ala de la usr de o arde cu putin, cat de tare, si care-i substanta la tot ce face nicusor. ca sa stiu daca ma duc la vot.

sa tot scoti in fata curu de autobuz ( deci nu merge la bucuresti da e bun pentru colonia cu olteni) tine de tampenie sau de conspiratii cu securisti si latrine.
sugeti pl, tot mai ajungem la kalasnikoave, jeguri de regateni ce sunteti. cu sau fara …

anteconbega a spus: (septembrie 9th, 2016 at 17:36 )

Dl Vasil Coiovici are o debordantă exprimare verbală, aproape testiculară. Să fie primit. Oricum, Nicuşor Dan are deja, conform sociologului Pieleanu Pilii, un anticipat grup parlamentar în viitorul Parlarment pesedist-aldisto-udemerist, o Patagonie regăţeneasco-gorjenească. Călin Dobra preşedinte!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano. Într-o lume acaparată de tehnologie, expoziția prezintă mici obiecte de stat, originale, realizate de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenţii de la Arhitectură s-au remarcat la Milano Design Week 2024
Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Într-o acțiune a polițiștilor locali privind depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii au fost identificate 16 persoane, din care două dormeau într-o fostă casierie a Retim. De la începutul anului, în baza de date a Poliției Locale au fost înregistrați un număr de 228 cerșetori și oameni ai străzii. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii locali au depistat 16 cerşetori şi oameni ai străzii, în ultimele zile. Au fost predaţi unui centru social
Primarul Dominic Fritz s-a prezentat, luni dimineața, la fața locului, pentru a pune în aplicare dispoziția de demolare a construcțiilor pe care le consideră ilegale de pe strada Cezar, care leagă Parcul Copiilor de bulevardul C.D. Loga. La fața locului a fost întâmpinat de un cetăţean furios, membru al unui clan de romi din oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria a demolat gardul şi alte construcţii care blocau o stradă ocupată ilegal de clanuri de romi/Video
Potrivit Politico, citat de G4Media, Claudiu Manda (PSD) a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. El este depășit doar de un eurodeputat grec aflat în închisoare. Rareș Bogdan (PNL) se situează pe locul 5 la absențele de la vot. Ce doi se află în partea superioară a listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Claudiu Manta şi Rareş Bogdan, în Top 5 absenteism în Parlamentul European. Cei doi sunt din nou pe lista PSD-PNL la europarlamentare
Top