Se cauta candidat! Primul loc de pe lista pentru Senat a PNL Timis e liber!

E oficial: prima poziție pe lista pentru Senat a PNL Timiș este vacantă! Vasile Blaga l-a anunțat pe Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, că nu mai candidează pentru un nou mandat. Robu nu a putut fi contactat până la ora redactării acestei știri. UPDATE: PNL Timiș va stabili, la o dată care nu a fost anunțată, ce se va întâmpla cu lista pentru Senat.

vot pnl

Vasile Blaga nu mai este oficial candidat pe lista pentru Senat a PNL Timiș. „Partidul Național Liberal precizează faptul că Vasile Blaga l-a informat pe președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, că nu își va depune candidatura pentru un nou mandat de parlamentar. În zilele următoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului în care se va stabili cea mai bună variantă de urmat în contextul demisiei lui Vasile Blaga”, a anunțat Departamentul de Comunicare al PNL. Marți seară, BPJ al PNL Timiș a stabilit ordinea candidaților pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie, iar de acum fostul copreședinte al liberalilor era primul la Senat. Pe doi, în urma voturilor din BPJ, a fost desemnat Dumitru Dinulescu, provenit din vechiul PNL și apropiat al președintelui liberalilor timișeni, Nicolae Robu. Ce se va întâmpla după retragerea lui Blaga și cine va urca pe lista nu se știe încă. Nicolae Robu nu a putut fi contactat până la redactarea acestei știri, pentru a putea oferi detalii despre pașii care vor urma în această direcție.

UPDATE: Robu a reacționat în sfârșit și a anunțat că PNL Timiș va decide săptămâna viitoare cum va desemna un alt candidat. „Filiala Timiș a PNL va decide în BPJ, singurul for abilitat statutar în acest sens, într-o ședință viitoare, asupra modului în care va fi gestionată situația creată la nivelul listelor de candidați. În orice caz, câtă vreme eu voi fi președinte PNL Timiș, pe listele filialei nu vor putea apărea candidați trimiși în judecată sau aflați în alte posturi care ar putea aduce prejudicii de imagine partidului, indiferent de relațiile interumane existente între noi, membrii partidului, și de părerea pe care o avem unii despre alții. Trebuie să înțelegem că mai importantă decât această părere este percepția pe care o au / și-o formează asupra noastră cetățenii de la care așteptăm voturi și mai importante sunt interesele partidului, nu ale unuia sau altuia dintre noi”, a transmis acesta.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

Tedi a spus: (septembrie 28th, 2016 at 14:35 )

Ma gandesc ca nu o sa vina pocaitul acum…ca a fugit de lupta interna…nu cred ca se mai umple Robu de atata penibil. Normal e sa urce lista…daca vreti sa mai castigati macar un senator…

######### a spus: (septembrie 28th, 2016 at 14:38 )

Acum o sa vedem ce caracter are Robu. O sa mai vedem si cat e de influent in PNL. In mod normal ar trebui sa se mearga cu Dinulescu pe primul loc pe lista.

Deki a spus: (septembrie 28th, 2016 at 14:48 )

Am auzit ca ciurdarul satului Petrileni, judetul Bihor, si-a exprimat disponibilitatea de a candida la Senat, de pe prima pozitie a listei, in Timis. Treaba rezolvata. 😉

anteconbega a spus: (septembrie 28th, 2016 at 15:10 )

Asadar Dinu Isstal reuseste sa-si puna administratorul pe primul loc ! Banul nu are miros!

Victor a spus: (septembrie 28th, 2016 at 15:14 )

…vine catindatul numit de la Bucale…Agamita Dandanache…doar nu-l lasa partidul pe Rob de capul lui…

@anteconbega a spus: (septembrie 28th, 2016 at 15:17 )

Dinule, Dinule… Nu mai ai ocupație? Gata cu jobul de la CJ? Cred că gata, că altfel îl lăsai în pace pe Sorinel…

vasile a spus: (septembrie 28th, 2016 at 15:29 )

Ce ziceti de Alin Popoviciu? Bun baiata…si buna mostenire…..

Aga Petru Dorin a spus: (septembrie 28th, 2016 at 19:19 )

După retragerea lui Vasile Blaga, cred că PNL Timiș poate propune cap de listă, la senat, un membru al Societății Civile din Timișoara. Eu, ca simplu cetățean, îl văd pe domnul profesor Marcel Tolcea, un om onest, în opinia mea. Sigur, scorul PNL va creste. Poate și la nivel național, după un astfel de exemplu.

MARIAN a spus: (septembrie 28th, 2016 at 19:26 )

SI CE SA SCRIE IN PROGRAMUL ELECTORAL AL OBSEDATULUI SEXUAL TOLCEA? MOARTE LUI NEUMANN? DELIREZI, AGA DORIN.

Andrei a spus: (septembrie 28th, 2016 at 19:49 )

Pai sa fie tot un Vasile. Marian Constantin VASILE. Tanar, fara schelete in dulap, nascut in Timisoara, dedicat judetului si cel mai important, poate ridica lista. Cu tot respectul, Marcel Tolcea poate fi pe o lista de partid, dar numai la PMP.

Deki a spus: (septembrie 28th, 2016 at 20:16 )

A apărut fanaticul suporter al lui MWC. 🙂 Man, luați-vă o cameră, „discutati” în liniște, intim. La naiba!

Alina Ciolan a spus: (septembrie 28th, 2016 at 21:24 )

Eu sunt cea mai buna femeie din partid, dupa Mariam am luat-o de la mai vreo 3 si uite am reusit sa lucrez la cineva din partid si sa fiu si cu Victor sclavul din ART 700.

Revolutionarul a spus: (septembrie 28th, 2016 at 22:07 )

Cu respect imi permit sa-i reamintesc d-nului prof.univ.dr.rector senator primar presedinte PNL Timis Nicolae Robu ca intre membrii actuali ai partidului inca exista un Viorel Coifan sau Ovi Draganescu. Multumesc.

Gigi a spus: (septembrie 29th, 2016 at 03:39 )

Uraaaa,uraaa,uraaaa.Robu si apropiati lui pe primele locuri la senat si camera.O sa fie alti 4 ani pierduti.Suntem blestemati ca popor.

Andrei a spus: (septembrie 29th, 2016 at 07:25 )

Revolutionarule…Draganescu, zici?!
Esti glumet! Ai uitat cum isi „cumpara” scaunul de prefect de la un reporter? Ha, ha, ha, mi-ai facut ziua frumoasa vorbind de papagalul ala!

anteconbega a spus: (septembrie 29th, 2016 at 08:30 )

Domnule ziarist consilier Dorin Aga, propunerea matale e interesantă mai ales că vine din partea unui important membru al PRM Giroc. Problema e că dl prof. Marcel Tolcea este un băsist convins, aşa că nu puşcă gardul PNL cu leopardul PMP.

iulia a spus: (septembrie 29th, 2016 at 09:09 )

Robu a insistat pe paritatea dintre PNL si PDL, deci NU va putea face decat sa nominalizeze un fost PDL-ist dintre cei votati pe lista…probabil Ioan Sas.

daca va face altfel, va insemna ca nu are cuvant!

pe de alta parte,
1. Viorel Coifan NU si-a depus candidatura la parlamentare
2. Ovidiu Draganescu s-a retras din cursa
3. Marian Vasile s-a retras din cursa
4. Robu va avea probleme in a explica contractele lui dinulescu cu primaria – fantani, Horticultura, etc si cu Aquatim si zeci de primarii din judet

ar fi culmea tupeului sa apara pe lista!

sa asteptam sa vedem ce se va intampla sambata, la sedinta PNL de la Bucuresti poate se va zice ADIO PNL, ADIO PDL…sa dam prilejul celor din PNL sa arate cat de slab organizati sunt…pentru cat de mari se dau…

RUBEN a spus: (septembrie 29th, 2016 at 09:55 )

NICI DACA SE MAI NASC O DATA BRATIENII, PE ASTIA NU-I MAI SALVEAZA. SE BAGA SINGURI IN RAHAT SI DUPA AIA SE PLANG CA SE INEACA.

PNL TIMIS A DEVENIT O OAZA DE OLTENISME SI OLTENCE FIERBINTI. KAKAIA POLITICA? KEFURI, KURVASARIE, TOATE ALEA…

SOTIA UNUI LIDER DE VA(R)ZA A TNL VENEA LA PARTID PANA ACUM CATEVA LUNI SA SE PLANGA CA DOCTORASUL EI, MARE LIDER, O TRADUCE IN AMOR. PROBLEME POLITICE, DECI!

UN ALT „LIDER” ARE PROBLEME CU GLANDELE, NU SE POATE ABTINE SA NU (SE) PLANGA DE ORICE SI DE ORICINE.

DESFIINTATI STABILIMENTUL, DOAMNELOR SI DOMNILOR, LIBERALISMUL E MORT IN ROMANIA.

Liberal adevarat a spus: (septembrie 29th, 2016 at 10:20 )

Singurul care merita locul I este profesorul Nicolae Robu, un om care a mai fost senator si ar trage si lista in sus. Din pacate el prefera sa se sacrifice pentru acest târg de provincie in care toti nesimtitii il denigreaza, ca răsplată pentru abnegația cu care muncește sa ne aducă în secolul XXI.

iulia a spus: (septembrie 29th, 2016 at 10:43 )

oare cine esti tu, Liberal Adevarat de lingi atata in fund pe primar?

doamne, asa postare gretoasa nu am mai vazut demult !!!!!!!!

birlic a spus: (septembrie 29th, 2016 at 11:49 )

@anteconbega, de cand are treaba Dinu Instal cu CJ-ul? Dar cu Sorinel Pustiu? Vorbesti prostii.

Aurel a spus: (septembrie 29th, 2016 at 16:24 )

@iulia,

Coifan stim ca are cceva probleme de sanatate. Dar Draganescu si Vasile nu s-au retras din cursa pentru un loc de senatori. Cred ca intra in calcule ambii, chiar daca pedelistii vor altceva.

Ar fi un semnal pozitiv ca in locul pedelistului penal Bla(t)ga sa fie un penelist tanar si cu prestanta, fara antecedente.

dora a spus: (septembrie 29th, 2016 at 23:16 )

Cine, Vasile?!?! :))))))))))

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alin Nica, demis de la le şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara

Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la le şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la le şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Top