Categories: Primăria Timişoara

Targul de Craciun se deschide de 1 decembrie, cu 80 de casute in Piata Victoriei

Târgul de Crăciun din Timișoara a intrat pe ultima sută de metri. Sunt peste 100 de comercianți care s-au înscris pentru căsuțele pe care le pune la dispoziție primăria. Standurile cu mâncare vor fi și în acest an în parcarea de la Modex.

Târgul de Crăciun, ajuns la ediția cu numărul 10, se va deschide de 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Nu se știe însă care va fi programul, pentru că reprezentanții municipalității nu au anunțat cine va urca pe scenă, susținând că vor comunica artiștii pe site-ul PMT. În Piața Victoriei vor fi 80 de căsuțe, altele urmând să fie amplasate în piațeta din Cartierul Soarelui și în Parcul Copiilor. „S-au înscris 116 solicitanți la târg și vom avea 80 de căsuțe în Piața Victoriei. Restul vor fi amplasate în piațeta din Soarelui și în Parcul Copiilor. Nu a vrut nimeni în zona Dacia, deși este un cartier foarte populat”, a declarat primarul Nicolae Robu. Ce veți putea cumpăra de la târg? Ornamente de Crăciun, căciuli, fulare, oale de lut și diverse jucării. Parcarea de la Modex va fi din nou închisă, acolo urmând să fie amplasate standurile cu mâncare. „Anul trecut nu a fost chiar rău, a fost destul de bine. Mâncare va fi în zona Modex. Vor fi interzise hamsiile, trebuie să mergem pe lucruri care țin de specificul perioadei din an și al zonei”, a mai spus edilul. Târgul de Crăciun va fi deschis până pe 8 ianuarie 2017.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

O oră ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

O oră ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

3 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago