Revelion la Belgrad: Goran Bregovic, Bijelo Dugme si Bajaga i Instruktori, in concert / FOTO

Mai sunt câteva săptămâni până la Revelion, iar cei care nu au decis încă unde să își petreacă noaptea dintre ani și își doresc un spectacol autentic nu departe de Timișoara, Agenția de turism Ultramarin a pregătit un revelion special în capitala Serbiei.

Aflat la doar câteva ore distanță de Timișoara, Orașul Alb – Belgrad surprinde în orice anotimp: prin efervescență, prin puterea renașterii din ruine, prin evenimentele culturale pe care vecinii noștri le desfășoară de primăvara până iarna. În perioada sărbătorilor de iarnă, sârbii s-au întrecut în a organiza spectacole, concerte și festivaluri în aer liber care să atragă cât mai mulți turiști. În 30 și 31 decembrie vor avea loc câteva super concerte cu clasicii muzicii sârbești. Revelionul sârbesc la Belgrad începe practic din 30 decembrie, când pe scena amenajată în fața Parlamentului vor cânta celebrii Goran Bregovic, Bijelo Dugme și Aca Lukas. În noaptea dintre ani, atmosfera se anunță incendiară cu Bajaga i Instruktori și Plavi Orkestar.

Pentru 1 ianuarie, pe strada Svetogorska se va desfășura un eveniment special dedicat copiilor, intitulat sugestiv „Strada inimilor deschise”. Agenția de turism Utramarin vă sfătuiește să profitați de cele trei zile la Belgrad pentru a vă bucura de frumusețea orașului: într-o plimbare la pas, pe parcursul unei zile, pot fi vizitate iminsa Catedrală Sfântul Sava, parcul Kalemegdan (inclusiv cetatea Belgradului), zona orașului vechi, Piața Republicii sau fermecătoarea străduță Skadarlia.

Pentru excursia dintre ani, Ultramarin v-a pregătit cazare la trei sau patru stele, în Belgrad, într-o zonă periferică liniștită sau chiar în centru, în miezul evenimentelor. Nu rămâne decât să vă bucurați de vacanță, întrucât buna dispoziție și distracția vor fi asigurate de cele mai celebre trupe sârbești. Detaliile Revelionului la Belgrad pot fi găsite aici.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin…

6 minute ago

În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO

Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la…

16 minute ago

La Ghiroda se va ridica un centru de colectare a deşeurilor prin aport voluntar

Luni, 29 aprilie, primarul comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, a semnat autorizația de construire pentru ,,Centrul…

37 de minute ago

Şi totuşi, ce este mai important? Conotaţiile electorale ale unei şedinţe de guvern sau faptul că se face un stadion la Timişoara?

În mod simbolic, săptămâna trecută, chiar la Timişoara a fost aprobată Hotărârea de Guvern care…

2 ore ago

Program de lucru al RETIM pentru 1 mai și Sărbătorile Pascale, Zona 1 și Zona 0 a județului Timiș

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 30 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 30.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago