Vacanta de 2.000 de euro pentru indragostiti, in luna iubirii

Februarie este luna iubirii la Iulius Mall Timișoara, unde cumpărăturile făcute îţi pot aduce o vacanţă exotică sau unul dintre cele 2.000 de premii. Va fi și un târg de cadouri, se vor face și căsătorii de o zi și vor exista și o mulțime de surprize.

Dacă vrei ca, în plină iarnă, să pleci, alături de persoana iubită, spre o destinaţie exotică, cu multe grade în termometru, Iulius Mall îţi poate îndeplini acest vis. Trebuie doar să faci cumpărături de minimum 100 de lei şi să te înscrii la tombola campaniei „Iarna, tu eşti vara mea!”. Pe 24 februarie, de Dragobetele, poți fi unul dintre norocoşii câştigători ai premiilor oferite prin tragere la sorţi: o vacanţă exotică în valoare de 2.000 de euro, trei cine romantice la restaurantul La Strada şi tot atâtea sesiuni de masaj şi relaxare pentru cupluri, la Oriental Beauty & Spa. Pentru că iubirea este dulce, până pe 24 februarie, primii 100 de clienţi din fiecare zi vor fi recompensaţi cu ciocolatată sau sucuri.

În perioada 10-12 februarie, la demisolul şi parterul mall-ului are loc Târgul cadourilor de Valentine’s Day. Oferta este extrem de generoasă: bijuterii, accesorii handmade, aranjamente florale, lumânări parfumate, produse din ceramică, lut sau lemn personalizate cu mesaje, căni, tricouri, magneţi şi perniţe cu mesaje de dragoste, felicitări, albume foto, albume de artă, rame digitale, cărţi, articole de hobby, cosmetice bio şi multe altele. Nu lipsesc dulciurile de tot felul. Cei mici sunt invitaţi la o nouă incursiune în lumea poveştilor. Duminică, de la ora 12, în food court, copiii vor afla prin ce peripeţii a trecut „Scufiţa roşie”.

Marţi, de Valentine’s Day, „maestrul de ceremonii” de la mall îi aşteaptă pe îndrăgostiți, între orele 15 și 21, în zona Intersport, pentru a le oferi un certificat de căsătorie valabil … 24 de ore. Aici va fi amenajat și un colț foto cu tematică de Valentine’s Day, iar instantaneele vor fi postate pe pagina de Facebook a Iulius Mall Timişoara. Plănuiți o cină romantică, într-un cadru memorabil? Alegeți restaurantele şi cafenelele din mall, care au pregătiti fiecare o „masă a îndrăgostiţilor”, special amenajată de Valentine’s Day.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Un Clumber Spaniel a câștigat trei dintre cele patru expoziții internaționale organizate la Timișoara

Vedeta incontestabilă a seriei de expoziții chinologice care au avut loc, în acest weekend la…

7 ore ago

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

12 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

15 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

15 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

15 ore ago