Primaria a impartit terenurile pentru case. Sanda Grebla, fericita castigatoare a unui lot

Primăria Timișoara a publicat lista cu tinerii care vor primi terenuri pentru case. Printre cei care vor obține teren se numără deja celebra Sanda Greblă, cea mai apropiată colaboratoare a primarului Nicolae Robu, dar și consilierul local PNL Grigore Grigoroiu, un alt important colaborator al primarului.
Primăria Timișoara a pus la dispoziția tinerilor sub 35 de ani 128 de parcele pentru case, situate în zona Ovidiu Balea. În noiembrie 2016, consilierii locali au votat regulamentul și criteriile pe baza cărora urma să fie făcută selecția tinerilor. Dosarele au putut fi depuse până pe 15 ianuarie, când au fost contorizate 254 de noi solicitări. Totuși, în jurizarea finală au intrat și dosare vechi. Primarul Nicolae Robu a explicat recent: „Toate datele au fost introduse pe calculator. Mie mi-au spus că au introdus în calculator tot ce este din istorie, pentru că nu se poate face o evidență decât dacă se face o comunicare că s-a făcut deliberarea și că dosarul a fost respins. Au fost puse toate cererile din istorie, pentru că au tot fost depuse și nu s-a făcut nicio jurizare. Și atunci, noi am fost obligați să introducem în competiție toate cererile”.
Iar ce a ieșit din calculator a fost ceva extrem de interesant. Deși un criteriu important pentru a primi lot de casă ar trebui să fie situația familială (căsătorită sau nu, copii), printre cei care vor primi un teren se numără și Sanda Greblă. Necăsătorită, aceasta a devenit celebră ca fiind cea mai apropiată colaboratore a primarului Robu, fiind un adevărat cerber al primăriei, instituție în care nu se întâmplă nimic fără știrea acesteia. Pe listă apare și tânărul consilier PNL Grigore Grigoroiu, cel care s-a ocupat de campania electorală a lui Robu în zona de sondaje telefonice. Grigoroiu este și director adjunct al Casei Studenților, pus în funcție tot de Robu. Nu lipsește de pe listă nici consilierul primarului Cătălin Iapă, dar și fosta arhitectă-șefă Andreea Stănilă. Tinerii liberali mai sunt reprezentați pe listă de Claudiu Chira și Andra Ciupercea, ultima fiică de ofițer SRI și fostă logodnică a unui important lider PNL Timiș. Foarte probabil pe listă se regăsesc și alți tineri liberali, ale căror nume sunt însă mai puțin cunoscute. Lista completă poate fi vizualizată aici.

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

Sorin a spus: (martie 28th, 2017 at 19:51 )

Aceste personaje sunt cele care sunt promovate în PNL Timiș. Și e doar începutul. Doar victoria lui Alin Nica poate sa oprească ajungerea la putere a unor astfel de pupincuristi.

corcodelul de balta a spus: (martie 28th, 2017 at 20:04 )

Ce nu intelegeti voi este ca principalul criteriu de atribuire a fost sa fii membru PNL.
Cum altfel, cand noul cartier de case se va chema „Cartierul PNL”.

Secureanu a spus: (martie 28th, 2017 at 21:29 )

Bai leprelor peneliste. De munca cinstita ati auzit?

Stanciu a spus: (martie 28th, 2017 at 22:26 )

Ganciov de pe pozitia 2 … tasu e la Servicul de Ape si Utilitati Hidrotehnice

Av Obirsanu Carmen a spus: (martie 28th, 2017 at 22:45 )

Acesta este motivul pentru care primarul Robu s-a opus retrocedarii dreptului de proprietate persoanei deposedate Pirva Alexandru care a prezentat actul doveditor al proprietatii.
Pentru acest motiv cred ca ii voi face o noua plingere la DNA acestui primar.
In zona O Balea au fost facute o serie de abuzuri care trebuie sanctionate ca atare.

Ionut a spus: (martie 28th, 2017 at 23:13 )

Cântăreața din flaut a PrimaruluIi sa nu primească un loc de casa? E asta ar fi culmea, răutate, invidie, la cât muncește fata merita și primește chiar mai mult. Sa ajuns olteanca, a venit cu hainele pe ea și acum conduce un Municipiu! Bravo Oltencuto!

Cristi Brancovan a spus: (martie 28th, 2017 at 23:28 )

Av. Obiranu Carla, aceasta Oana Zavoranu de Timisoara, dar fara silicoane si putin mai uratica, isi manifesta dreptul democratic de a scrie comentarii idioate la ziare. Si banuiesc ca-si rezerva dreptul de a da in judecata intreg universul.

Av. Carla Obezeanu Jr a spus: (martie 28th, 2017 at 23:39 )

Si cei din PNL nu au dreptul la pracele? Cum asa? De unde pana unde?

Ionut Popa a spus: (martie 29th, 2017 at 00:12 )

Cristi Brancovan acest Robin Hood de Banat! Mai oportunistule cu ce ești tu mai bun ca hoții aia de buzunare după care fugi ca sa-ți faci și tu o imagine, cât timp balacaresti o doamna care are o cariera pe meritul ei, nu primită pe meritocratie așa cum te-au procopsit limbrici di PNL. Tu crezi ca dacă ești un tupeist nesimțit și te cheamă Cristi Brancovan Îți permiți sa jignești și sa încalci legea cum dorești. Comportamentul tău este asemenea jegurilor PNL iste și infecte pe care îi susții!

Mircea_tm13 a spus: (martie 29th, 2017 at 00:14 )

Revoltător, dezgustător… Pare o afacere de familie PNL Timiș acesta repartizare a terenurilor, o bătaie de joc la adresa celor corecți, care si-au pus poate speranțe … Dacă e adevărat, se dovedește doar o alocare măsluită pentru clientela locală PNL. Dacă partidul asta urmează soarta PNȚCD, pare sa si-o merite cu prisosinta. Iar dacă Robu patronează cu inocenta aceasta șarlatanie, va deveni cât de curând istorie.

Marian iancu a spus: (martie 29th, 2017 at 00:46 )

Asteptam ca Brancovan sa-si ia portavocea si sa strige si in curtea primariei, ca in piata 700, pentru a demonstra ca prinde nu numai hotii din buzunare, ci si hotii din averea publica! acest mic tupeist, un fel de sef al clasei fara clasa, ar trebui chemat ca martor sau inculpat in dosarele finantarii ilegale a echipei Poli Timisoara, pentru ca a credibilizat, prin circul din tribune, un mafiot de talia lui Marian Iancu. sa nu mai spunem cat a incasat pentru decoruri, materiale si spectacolul din tribuna ultra curva sud! Marian Iancu stie si ar trebui sa-si dea drumu’ la gura

Secureanu a spus: (martie 29th, 2017 at 08:51 )

Timisoara a fost odata un oras frumos, cu oameni deosebiti, harnici, onesti si gospodari, iar acuma datorita clasei politice care ne-a oferit (in mare parte doar) laturi am ajuns un fel de Caracal.

£a€ Baro$$anu a spus: (martie 29th, 2017 at 09:55 )

Buey, orasul meu, terenul meu, il dau cui vreau eu, ce merzzanu meu nu intelegeti? Pai daca nu am grija de oamenii mei, de cine sa am, de zdrentele care nu ma iubeste si zice rautacisme despre mine? V-ati dilit buey hahalerelor, ca va calc cu e-klase daca mai comentati.

Gigi a spus: (martie 29th, 2017 at 10:25 )

Dezgustator.Suntem o natie de imbecili.Din cauza unor asemenea specimene suntem oaia neagra a Europei.

banateanul a spus: (martie 29th, 2017 at 11:00 )

Robule,mancate-ar puscaria. Si sa te duca,la Gherla sau Aiud,ca sa faci puscarie. Nu la Popa Sapca,sa ai conditii de bastan. Astept sa te vad cu mainile legate ,insotit de mascati. Ca numai tampenii faci. Esti cel mai prost primar ,pe care l-a avut Timisoara in ultima suta de ani.

Constanta a spus: (martie 29th, 2017 at 12:18 )

Dosarele depuse/completate in data de 16 ianuarie nu au fost luate in calcul. Cei care au intocmit HCL 193/2016 nu stiu sa citeasca un calendar si stabilesc termen limita 15 ianuarie 2017 inclusiv ( adica DUMINICA)
Nu cunosc nici legea:
Noul Cod de Procedură Civilă Art. 181(2)
Când ultima zi a unui termen cade într-o zi nelucrătoare, termenul se prelungeşte până în prima zi lucrătoare care urmează.

anteconbega a spus: (martie 29th, 2017 at 15:31 )

Doamna Cârstea are dreptate. A publicat nişte adevăruri care i-ar putea pune viaţa veşnică în pericol colateral. Nu te lăsa, Dona Carmen, că ai obârşie comună cu Constanţa.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Top