Aveți poftă de o sâmbătă altfel, într-un loc departe de agitația cotidiană? Mai mult, ați vrea să petreceți câteva ore într-o atmosferă specială, cu delicatese care să vă încânte papilele gustative? Trageți o fugă până la Herneacova!
La doar o aruncătură de băț de Timișoara, dar parcă în altă lume. Pe Domeniul Herneacova, timpul se scurge altfel, mai lin și mai frumos, fără agitația și graba de fiecare zi. Sâmbătă, 8 aprilie, sunteți așteptați să aveți parte de o seară minunată, în care să fiți răsfățați cu brânzeturi fine și vinuri portugheze. Se întâmplă la Restaurantul Casa Herneacova, unde va avea loc, de la ora 18, o degustare de brânzeturi italiene din zona Puglia și de vinuri portugheze. Acestea vor fi prezentate, cu tot cu poveștile lor, de Gianfranco Simone și Adrian Butuc. Maestrul în arta culinară Nicolae Guștere și Chef Daniel Cheregi vor pregăti, în plus, pentru oaspeți, o adevărată „serenadă” culinară, numai bună de povestit apoi prietenilor pe care nu veți reuși să-i luați cu voi. Mai trebuie să știți că locurile sunt limitate și că rezervările se fac până vineri, 7 aprilie, la ora 18. Toate detaliile le găsiți aici.
Chiar în 17 decembrie, ziua în care Timişoara îşi plângea eroii căzuţi la Revoluţia din…
Iniţiativa Timişoara organizează, în această seară, un nou protest împotriva corupției din justiţie. Protestul va…
Peste 100 kg de capace, 1.200 de CD-uri și fragmente provenite de la peste 500…
Ziua de 19 decembrie a fost cea mai liniștită dintre toate acele zile fierbinți de…
Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 19.12.2025, unde se vor executa reparaţii…
Subiectul care tulbură apele politice și vorbește despre demisii și demiteri la cel mai înalt…