Aveți poftă de o sâmbătă altfel, într-un loc departe de agitația cotidiană? Mai mult, ați vrea să petreceți câteva ore într-o atmosferă specială, cu delicatese care să vă încânte papilele gustative? Trageți o fugă până la Herneacova!
La doar o aruncătură de băț de Timișoara, dar parcă în altă lume. Pe Domeniul Herneacova, timpul se scurge altfel, mai lin și mai frumos, fără agitația și graba de fiecare zi. Sâmbătă, 8 aprilie, sunteți așteptați să aveți parte de o seară minunată, în care să fiți răsfățați cu brânzeturi fine și vinuri portugheze. Se întâmplă la Restaurantul Casa Herneacova, unde va avea loc, de la ora 18, o degustare de brânzeturi italiene din zona Puglia și de vinuri portugheze. Acestea vor fi prezentate, cu tot cu poveștile lor, de Gianfranco Simone și Adrian Butuc. Maestrul în arta culinară Nicolae Guștere și Chef Daniel Cheregi vor pregăti, în plus, pentru oaspeți, o adevărată „serenadă” culinară, numai bună de povestit apoi prietenilor pe care nu veți reuși să-i luați cu voi. Mai trebuie să știți că locurile sunt limitate și că rezervările se fac până vineri, 7 aprilie, la ora 18. Toate detaliile le găsiți aici.
În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…
Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…
Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…
Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…
Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…
Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…