Categories: Timp liber

1 iunie la mall: Kendama, premii si multa distractie de Ziua Copilului

Se apropie 1 Iunie, iar Iulius Mall Timişoara le-a pregătit celor mici multe surprize, care îi vor bucura nespus. Vor fi premii, concurs de kendama, dansuri şi cântece, photocorner pentru fotografii amuzante şi teatru de păpuşi.

Ziua Copilului începe la Iulius Mall joi, 1 iunie, de la ora 12, în food court, cu lansarea unei cărţi aparte. „Marea carte cu eroi” este un volum despre despre Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare, scris într-o manieră unică. Autorul, Vasile Lupașc, este istoric și scenarist, astfel că, pe lângă lansarea cărții, va avea loc proiecția filmului cu eroi. Copiii vor fi primiți de doi clovni, care vor fi „ghizii” lor prin Iulius Mall, spre locul scenei. Iureș și Mircea Albulescu, dar și alte surprize. De la ora 13, în același loc începe concursul „Just Dance 2017”, care foloseşte faimoasa aplicaţie-joc îndrăgită de milioane de utilizatori. Copiii vor vedea pe un ecran paşii de dans pe care trebuie să îi reproducă, iar sistemul virtual va înregistra corectitudinea acestora. Cei care vor acumula cel mai mare punctaj vor fi premiaţi.

O oră mai târziu, scena din food court le va aparţine piticilor talentaţi de la Palatul Copiilor, care au pregătit un program de dansuri şi cântece. De la ora 16, cei mici şi cei mari sunt invitaţi în lumea domniţelor şi a cavalerilor, cu ocazia unui spectacol de dans medieval, oferit de Clubul de Dans Mini-Mini Reflex. Activităţile preferate de copii vor continua în food court-ul Iulius Mall, de la ora 16.30, cu o sesiune de teatru de păpuşi. Marionetele vor istorisi una dintre cele mai iubite poveşti: Cenuşăreasa. Pentru că celor mici le place să danseze, de la ora 17.30 sunt asteptaţi din nou la un spectacol pe gustul lor. De data aceasta, protagonişti vor fi dansatorii Clubului de Dans Sportiv Magnum.

Puştii vor avea ocazia să plece acasă cu fotografii care le vor aminti mereu de ziua lor, când au fost în centrul atenţiei. De la ora 12.00, photocorner-ul din zona Intersport este gata să primească oaspeți. Şi împătimiții de kendama vor avea parte de o surpriză, la Iulius Mall: de la ora 14 se va desfăşura cea de-a doua ediție Kendama Challenge. Competiția dedicată jocului japonez de îndemânare va avea şi un invitat special în persoana campionului naţional, supranumit Oase. Kendama este un joc de inspirație japoneză, care combină exercițiul fizic cu dezvoltarea abilităților de coordonare, atenția, concentrarea și perseverența, fiind o opțiune antrenantă de petrecere a timpului liber.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

3 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

4 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

5 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

9 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

9 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

10 ore ago