Strada pe care locuieste primarul Robu intra in santier: va avea patru benzi si pasaje pietonale

Strada Mareșal Constantin Prezan, fostă Lidia, ar putea intra în șantier chiar din acest an. La finalul lucrărilor, strada va avea patru benzi și vor apărea noi sensuri giratorii, dar și pasaje pietonale. Nicolae Robu spune că, în sfârșit, așa vor fi făcute și locuri de parcare decente.

„Am primit studiul de fezabilitate pentru modernizarea străzii Mareșal Constantin Prezan, de la intersecția cu Calea Martirilor până în sensul giratoriu de la AEM. Vor fi lucrări spectaculoase, această stradă va ajunge în sfârșit să arate așa cum ar fi trebuit ea să arate de multă vreme. Este strada pe care locuiesc și eu, iar trotuare mai proaste decât cele din fața blocului meu și a blocurilor vecinilor nu există în oraș. Acest proiect va defini totul. Strada va fi amenajată la un ecart corespunzător a patru benzi de trafic, dar nu va funcționa cu 4 benzi, pentru că traficul nu necesită asta, ci va fi amenajată astfel încât pe o parte și pe alta să fie locuri de parcare civilizate (…) Se va lărgi sensul giratoriu de la AEM, cu două benzi”, a declarat primarul Nicolae Robu. SF-ul prevede, de asemenea, două noi giratorii noi. „În zona ramificației spre fântâna de apă de la Urseni, zona Saguaro, se va face sens giratoriu nou. Se va mai face un sens giratoriu la intersecția cu Bd. Sudului, acolo unde era acea casă pe care noi am preluat-o dintr-un schimb de proprietăți și am demolat-o”, a mai spus edilul. Potrivit studiului de fezabilitate, ar fi mai multe variante pentru modernizarea străzii Lidia și a sensului de la AEM, iar una dintre ele cuprinde și pasaje pietonale. Studiul de fezabilitate trebuie să fie votat de consilierii locali, apoi vor fi făcute proiectul tehnic și, ulterior, licitația pentru execuție. „Sunt șanse în varianta optimistă, fără probleme la licitații, să începem anul acesta (lucrările – n.r.) Mare lucru nu se va putea face, dar sunt șanse. Lucrul substanțial se va putea face abia din 2018. În 2018 vom face tot posibilul să se și finalizeze”, a conchis Nicolae Robu.

Potrivit studiului de fezabilitate, ar fi mai multe variante pentru modernizarea străzii Lidia și a sensului de la AEM, iar una dintre ele cuprinde și pasaje pietonale.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

38 comentarii pentru acest articol

Halasz Milionaru a spus: (mai 30th, 2017 at 13:59 )

ca de mult nu a mai inchis zona……
1 an blocat pt bld.Sudului
1 an blocat pt Lidia
acum urmeaza inca 2 ani pt Lidia.

Robule….nu mai bine le faci o data bine si definitiv ?????

Cosmin a spus: (mai 30th, 2017 at 18:37 )

@Halasz Milionaru
Nu te inteleg. Peste tot vad oameni prosti ca tine. Cand nu face, e bai. Cand face, iar e bai. Esti f prost baiatule, fara suparare. Robu a schimbat in totalitate acea zona. Ar fi bine sa tragi un ochi pe acolo, apoi sa-ti dai cu parerea ungur prost ce esti.

Halasz Milionaru a spus: (mai 30th, 2017 at 20:24 )

Idiotule ! Sa faca dar cu cap. Nu sa faci de 10 ori santier in aceasi zona. Nu e ok, exceptand cazul unei spalari de bani.
PS: ungurii sunt ee 10 ori mai educati ca tine. Fiu de iobag

Cosmin a spus: (mai 30th, 2017 at 20:37 )

@Halas Milionaru
Puti a prostie si a analfabetism ungure. Stau in acea zona, stiu ce s-a facut acolo. Induci lumea in eroare cu prostia ta. Spalare de bani prostule? Te auzi vorbind prostule? Inapoi in Panonia, in tigania ta.

Halasz Milionaru a spus: (mai 30th, 2017 at 20:51 )

Atat te duce capul idiotule. Ai vazut un „sz” si ai dedus tu ca sunt ungur.
Cum mai e in MH ? Cand te intorci ?

PS: si eu stau acolo (cu mult timp inainte sa afli unde e Timisoara). A facut Lidia santier 1 an. De ce nu a facut atunci 4 benzi??? Ca sa mai faca o data,

Cosmin a spus: (mai 30th, 2017 at 21:15 )

@Halasz Milionaru
Prostule, tu stai in zona ? Si daca ai sta, habar nu ai ce se petrece acolo. Cersesti prin zona boschetarule? Ai vazut tu planurile de pe Lidia? Ar trebui sa-l pupi in cur pe Robu boschetarule.
Zici ca esti de demult. Cum era acum 10 ani? Cerseai la gara, ca aici nu aveai nimic prostule. Iti dai cu parerea doar sa te afli in treaba prostule. Termina gimnaziul si apoi da-ti cu parerea. Du-te cu gasca ta de boschetari de 15 ani.

Cosmin a spus: (mai 30th, 2017 at 21:21 )

@Halasz Milionaru
Tu stai in zona ? Si daca ai sta, habar nu ai ce se petrece acolo. Cersesti prin zona boschetarule? Ai vazut tu planurile de pe Lidia? Ar trebui sa-l pupi in fundulet pe Robu boschetarule.
Zici ca esti de demult. Cum era acum 10 ani? Cerseai la gara, ca aici nu aveai nimic prostule. Iti dai cu parerea doar sa te afli in treaba prostule. Termina gimnaziul si apoi da-ti cu parerea. Du-te cu gasca ta de boschetari de 15 ani.

Cosmin a spus: (mai 30th, 2017 at 21:24 )

Apropo, cu cat esti platit pt mesajele anti-Robu? Primesti un langos/mesaj? Vezi-ti de treaba si de boschetaria ta. Nu de alta, dar prostia ta se raspandeste si unii chiar cred ce zici. Zona Soarelui arata superb. Pacat ca e locuita de boschetari ca tine (daca e asa cum zici).

Halasz Milionaru a spus: (mai 30th, 2017 at 21:29 )

Amice eu am votat cu Robu . Dar nu l-am votat sa transforme orasul in 20 de ani de santier. Tu nu vezi praful si mizeria ?? Pardon pt tine nu e deranj ca asa e la tine in catun.

Am mai zis-o: e bine ca avem Conti,Hella….in oras . A crescut nivelul. Dar prea au ajuns toti tampitii pe Bega.
Hai ca ne auzim marti. Ca probabil pleci acasa unde nu ai net. Spor la mici si manele tarane. Si mare grija la adidasi cand dai cu coasa

Valderama a spus: (mai 30th, 2017 at 21:37 )

Tipic robilienilor : daca il criticimpe marele lider inseamna ca esti druker betivan si platit ( de catre cine ?)

Cosmin a spus: (mai 30th, 2017 at 21:37 )

A zis din campanie ca transforma orasul in santier. Se lucreaza intens, pe mai multe zone. A stiut la ce se inhama. Prefer sa faca 10 zone deodata, decat una/mandat. Dar mintea ta ingusta nu poate percepe asa ceva. Tu esti ingust rau prostule. Ai prins traficul cu maxim 5 masini de acum 6 ani si ai impresia ca ar trebui sa fie la fel. Gandeste-te la copii tai tampitule, de asta e bine ca e santier.
AI STIUT CE AI VOTAT! Ti-ai schimbat opinia ca nu te duce capu…

Cosmin a spus: (mai 30th, 2017 at 21:39 )

@Valderama
Esti fratele lui Halasz? V-ati scos-o din gura si va apucati de postari anti-primar? Vine langosu??

Halasz Milionaru a spus: (mai 30th, 2017 at 21:47 )

Daca te uiti pe succesiunea comenturilor:
– robu e criticat fara cuvinte obscene
– ai intervenit tu ca un „robilian” cu atacuri la persoana folosind cuvinte din MH
– orice critica la robu — antiprimar platit. Asta e retorica robiliana clasica. A spus-o unu bine aici. Marea drama a lui robu e ca nu s-a nascut 50 de ani mai devreme.

Asta spune multe despre tine amice. Cand nu ai argumente inseamna ca celalalt e prost. Dar te inteleg…. e grea scoala la sat.

Halasz a spus: (mai 30th, 2017 at 21:49 )

Daca te uiti pe succesiunea comenturilor:
– robu e criticat fara cuvinte obscene
– ai intervenit tu ca un “robilian” cu atacuri la persoana folosind cuvinte din MH
– orice critica la robu — antiprimar platit. Asta e retorica robiliana clasica. A spus-o unu bine aici. Marea drama a lui robu e ca nu s-a nascut 50 de ani mai devreme.

Asta spune multe despre tine amice. Cand nu ai argumente inseamna ca celalalt e prost. Dar te inteleg…. e grea scoala in sud

Halasz Milionar a spus: (mai 30th, 2017 at 21:54 )

Tipic robilian. Eu il critic civilizat pe primar iar armata lui de postaci de Dolj sare cu injurii. Ia uite-te sa vezi cine a inceput cu balacareala „educatule”.

A zis-o unu aici: Robu a avut nesansa sa se nasca 50 de ani prea tarziu pt comunismul care interzicea critica marelui lider.

Cosmin a spus: (mai 30th, 2017 at 21:59 )

Tu critici progresul, nespalatule! Eu aprob dezvoltarea. Ce a facut Ciuhandu ma tampitule? Cum arata Timisoara inainte? Idiot ce esti. Sa stii ca e plina Timisoara de oameni ca tine. Trageti orasul in jos. Mai bine faceti loc altora care vin cu draga inima aici. Nu pretuiti nimic.

Halasz a spus: (mai 30th, 2017 at 22:36 )

Stati acasa la voi ca nu avem nevoie de sudisti ca sa ne spuna ce sa facem. Nu poti scrie o propozitie fara injurii ca asa e la tine acasa: mici & ragaieli.
Tipc MH: cine critica pe Robu e betivan prost si ciuhandist. Mai nou vad ca vrei timisorenii afara din Timisoara. Du-te tu bah la Craiova sau Galati. Nu va duce nimeni dorul bulgari naspalati

£a€ Baro$$anu a spus: (mai 30th, 2017 at 23:20 )

Buey hahalerelor, voi stiti cati fraieri trebuie Vasile sa le dea cedează pana poate parca in fata blocului? E necesar acest proiect care asigura prioritate la E Classe in fata pulifricilor, iar eu ajung acasa la timp, inainte sa cedeze estompatorul, cum patesc acum pentru ca politia care este pesedista nu ma lasa sa pun girofar la merzzan. Huo dujmanilor si meschinariilor lor care ma înconjoară.

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 10:06 )

@Halasz Milionaru
Deja esti atat de prost ca puti a idiotenie mai rahatule. Ce ai tu ma cu craiovenii ma zgarciule? Ti-e vreun oltean sef si nu mai suporti? Tampitule ce esti! Vezi-ti de treaba ta de boschetar nespalat ce esti. Pleaca ma din soarelui ca mi-e scarba de tine. Du-te in mehala ca acolo ti locul.

Halasz Milionaru a spus: (mai 31st, 2017 at 10:28 )

Amice, tu trebuie sa pleci nu eu. Tu esti oaspetele nepoftit. Invadatori ca tiganii in Roma.
Nu va cheama nimeni aici dar veniti sa aduceti plaga turceasca pe Bega si refuzati sa va integrati. Probabil ca aerul de Viena e prea tare pentru voi.

. E de ajuns sa scoateti doua vorbe ca va tradeaza originea, „educatule”.

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 10:46 )

Imputitule…fa-ti dush inainte sa vb vu mine!

Halasz a spus: (mai 31st, 2017 at 11:44 )

Mexicane atat poti tu. Injuraturi , mici , ragaieli si manele.
GO EAST ! Aerul de Belgrad-Budapesta-Viena e prea greu pentru tine si olguta

abdul al salam a spus: (mai 31st, 2017 at 12:38 )

place la mine la Romanica… Unul face amenajari si parcuri si altii se porcaie in comentarii… aparent un ungur cu un oltean. Gred ca mai stau pe-aici 🙂 🙂 🙂

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 13:51 )

Pleaca Halasz la ungurii tai. Lasa pe altii aici. Strici imaginea Timisoarei cu oameni ca tine. Fii fericit imputitule ca locuiesti intr-o zona frumoasa. Sper ca odata sa vina o ploaie si sa curete acest oras de scursuri ca tine. Stii ceva? Te rog sa postezi dupa ce sunt gata cele 4 benzi. Sunt curios ce parere vei avea.

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 13:55 )

Si de ce dai vina pe Robu? El locuieste aici! Era in interesul lui sa faca 4 benzi de prima oara. Dar nu s-a putut…

Halasz Milionaru a spus: (mai 31st, 2017 at 14:00 )

Fiecare la casa lui. Eu raman, tu mars inapoi la Olguta ca va asteapta cu mici si carnati (sa mergeti cu masinile inmatriculate in bulgaria) .Nimeni nu va vrea aici. Golan inadaptat si needucat.

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 14:05 )

Esti un kkt imputit. Nu ai supt destul? Te simti singur si nu stii cum sa te descarci? Te-as arunca la gunoi. In mehala cu tine, acolo e locul tau. Esti un infect. Habar nu ai de politica dar vrei sa iti dai si tu cu parerea ca ti se pare ca esti cool. Iti spun ceva…esti un kkt.

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 14:08 )

Intr-o zi oamenii ca tine vor disparea din timisoara. Gata cu taranii ca tine. Plin de ei aici. Faceti loc la noua generatie. Vrem un oras european. Sustinem asta !

Halasz Milionaru a spus: (mai 31st, 2017 at 14:20 )

Doljenii vor oras european in Timisoara si eventual sa scape de banateni.. Buna asta. De ce nu va faceti un oras european la voi acasa ?
Regatenii crescuti langa porc la bloc + job in automotive unde e loc pentru oricine = cetateni europeni. Ce sa zic ?!
Nu stiu ce tot o dai cu Mehala, arata mai bine decat centrul vostru.

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 14:25 )

Care e problema ta mai zgarciule? Lua-ti-as obrazu in… Ce te intereseaza pe tine de unde vin si unde lucrez? Eu chiar lucrez spre deosebire de tine. Tu cersesti mai boschetarule. Posibil sa iti fi dat 1 leu de la mine. Nu tu cersesti prin padurice? Banatean spurcat ce esti!

Halasz Milionaru a spus: (mai 31st, 2017 at 14:31 )

Ai venit neinvitat. Nu te-a chemat nimeni iar o data ajuns refuzi sa te civilizezi. Te comporti in continuare ca un animal. Du-te acasa la Lia si intoarce-te cand te-om chema noi mexicane.

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 14:35 )

Animal esti tu, sugator de os. Zici tu de olteni, dar va dam clasa. Cine sunt sefii in automotive? Facem bani garla nu ca tine kktule. Cat dai tu pe intretinere atata dau eu la cina. Asta e diferenta intre noi si voi.

Gherasim a spus: (mai 31st, 2017 at 14:36 )

@Cosmin
Cosmin, o iei din plin?

Halasz Milionaru a spus: (mai 31st, 2017 at 14:39 )

ati dat si voi de 1000 euro si va credeti milionari :-))))))))) Milionarii cu masini de bulgaria :)))))

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 14:43 )

@Gherasim s-au infuriat taranoii? Sateanule du-te la sapa!

Cosmin a spus: (mai 31st, 2017 at 14:46 )

Ungure, nu mai vorbi tu de masini si salarii. O sa suflii si in iaurt cand te arzi. Vezi-ti de treaba ta de boschetar. Stii care e treaba? Tot o dai cu oltenii…tu esti minoritar deja aurolacule! Deja conducem vestul!

Gherasim a spus: (mai 31st, 2017 at 14:47 )

O iei la cioc amice? Cosmin cu curu plin, si de bere si de vin.

Halasz Milionaru a spus: (mai 31st, 2017 at 14:51 )

Conduceti…..sunteti sefi in complex si VIP la shawormerii. Rade tara de voi emigrantilor

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top