Botosaniul salveaza ACS Poli! Baraj cu UTA pentru alb-violeti

ACS Poli va juca barajul pentru rămânerea în prima ligă cu UTA. Totul, pentru că Botoșaniul a câștigat în fața Pandurilor, cu un gol marcat în prelungiri, când timișorenii deja se vedeau în eșalonul al doilea.

Baraj! Poli joacă împotriva rivalei din Arad pentru un loc în prima ligă. Nebunie și la propriu, și la figurat în finalele pentru menținerea în prima ligă. Dacă Chiajna s-a salvat oarecum așteptat, după o victorie cu Voluntari, 1-0, era clar că una dintre Poli și Pandurii va lua drumul ligii secunde. Se părea ca bănățenii sunt sortiți eșecului, după 0-2 in prima jumătate din repriza întâi la Mediaș! Popovici si Mailat au reușit o egalare neașteptată, 2-2, astfel ca singura necunoscuta rămânea partida dintre Botoșani și Tg Jiu. Chiar dacă in minutul 91 era 1-1, scor nevaforabil Timișoarei, moldovenii au marcat golul de 2-1 retrogradând Pandurii! Era minutul 94. Pentru menținerea în prima ligă, Poli trebuie să treacă în dubla manșa de UTA.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

popica a spus: (iunie 4th, 2017 at 23:44 )

Trei meciuri.Doua blaturi.Un meci corect.Le *rămânem* datori celor de la Mediaș datori pe viața,cum s-au trezit ei la viața la un moment dat:cum atacanții lor trăgeau peste poarta,cum fugeau de minge,cum fundasii lor dau pe lângă minge,etc.Cine a văzut primele 30 min. si apoi restul meciului……Oare nea Popa mai cheamă Dna-ul. Dar meritam si noi asemenea lucruri.Cu Baba din Arad este o jucărie de meci,ii batem la fundul gol.

Druckerul din Mehala a spus: (iunie 4th, 2017 at 23:44 )

Sa nu mai aud de m.itici f, tui , fac blat cu ajutorul federahiei , oare cat o sa mai suportam partea aia de tzara ? … va las ca imi vine rau bagami-as sa-mi bag ….Varciorova ii solutia .

Druckerul din Mehala a spus: (iunie 4th, 2017 at 23:47 )

Popica !!!…ce vorbesti ma ? Pai cand s-a terminat meciul eram retrogradati , mediesenii credeam ca am cazut , noroc in Botosani …Mediasul niste gunoaief,tui .

Suporter a spus: (iunie 4th, 2017 at 23:56 )

Numai si noroc popica sper ca te lași dacă scapi in glorie si dați si Staful afara ai cel mai slab staf posibil puși pe pile si politic

astral a spus: (iunie 5th, 2017 at 00:04 )

Adevarul este la mijloc. Mediesenii au jucat foarte bine prima repriza si foarte ciudat repriza a doua, dar noi n-am fost in stare sa dam doua goluri in repriza secunda si ne putea costa acest lucru. Ei ne invitau la goluri si noi greseam pe atac.
Iar pentru Botosani toata stima! Cat despre jegosii de la Chiajna, se stia deja, de trei ani fac numai blaturi pe final de campionat. Echipa Chiajnei este cea mai scarboasa echipa din Liga 1.

Druckerul din Mehala a spus: (iunie 5th, 2017 at 00:35 )

Mai terminati cu mediasul , daca voiau sa ne dea meciul bateam , asa la sfarsitul meciului eram retrogradati , noroc in Botosani ca au dat gol in min 94 , mediasul nu a mai avut conditie fizica …asta-i adevarul . Astia de la ASU …abtineti-va , Poli va bate si la Arad si aici .

INO a spus: (iunie 5th, 2017 at 00:36 )

BOY’S!RESPECT PENTRU BOTOȘANI!MOLDOVENI DAR SAU ȚINUT DE CUVÂNT!!MEDIAȘUL NIȘTE JEGOȘI DAR AȘA PĂȚESC FRAIERII DIN BANAT!!BRAVO BOTOȘANI!!POLI TIMIȘOARA O ECHIPĂ DE TOT KKT UL!!SPER CA MĂCAR PE UTA MUTA SĂ O BATEȚI!!ȘI SĂ ADUCEȚI ALȚI JUCĂTORI ĂȘTIA SUNT VARZĂ!!RESPECT ȘI ÎI STIMEZ PE MOLDOVENI AU AJUTAT O PE POLI TIMIȘOARA ALTFEL ERAȚI UMILIȚI IAR DE MITICI FRAIERILOR!!VICTORIE CU UTA ȘI SPER SĂ FIȚI ÎN STARE SĂ-L CÂȘTIGAȚI RAPANDULE DE NIMIC NU SUNTEȚI BUNI!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

astral a spus: (iunie 5th, 2017 at 01:15 )

Drukerule, Mediasul nu e echipa de mitici, sa dea meciul, cum a facut Voluntariul si a vandut pe fata meciul cu Chiajna. Mediasul a dat-o la pace, adica au lasat-o mai moale repriza a doua. Asta am vazut eu azi la TV.

sam a spus: (iunie 5th, 2017 at 08:10 )

concordia nu accepta conditia de locotenent al pandurilor daca nu aveau 6 puncte asigurate in ultimele doua etape….pandurii au castigat mai multe puncte cu bunavointa unor jucatori adversi….adevarata victorie pt poli ar fii ca echipa sa continue indiferent de divizia in care va juca….

birlic a spus: (iunie 5th, 2017 at 08:39 )

sunteti penibili mai Drucheria si nu recunoasteti ca Poli in repriza doua a jucat mai bine ca Mediasul in a doua repriza ,nu au fost lasati de ei sau nu ati vazut Profesoru de pe margine cum tipa la ei .Avea dreptate Popa ,ca Dumnezeu ia ocrotit si o parte a iubitorilor de fotbal Timisoreni zic eu ,care cu siguranta se vor inmulti daca se vor schimba conditiile si seriozitatea ambelor parti . Bravo Poli ma-ti facut o mare bucurie ,aveti grija ca Dumnezeu va da dar nu va pune si-n straita,mare seriozitate ,nu va purtati urat cu o Doamna ,mai ales cand e si batrana ,dar aratati cine e seful . PS pana si Barsa a recunoscut ca Realul a fost mai buna ca ei ,numai voi aveti cuvinte de ocara fata de Poli.

Tom a spus: (iunie 5th, 2017 at 10:42 )

Cica o sa fie stadionul gol la meciul de baraj cu sluta. Ca daca nu vin ei druckerii, se termina fotbalul in oras… Saracii au plans toata noaptea de ciuda ca Botosaniul a castigat si Recasul cel mult hulit a ajuns la baraj.
Ce ne facem daca insa or sa vina chiar mai multi timisoreni la meci decat au fost la ASU? Hai sa vedem…

watchdog a spus: (iunie 5th, 2017 at 10:44 )

Dupa ce vom trece si micul hop, barajul cu utabd, ar fi cazul ca denumirea de Poli si culorile alb-violet sa fie utilizate doar de adevarata Poli, iar echipa aia caraghioasa numita acum acsasu sa nu mai faca in continuare de rusine numele de Poli, culorile alb-violet si Timisoara in general. Ar fi un moment bun pentru fotbalul timisorean ca in acest moment sa se dezvolte cu Poli in liga 1a si o echipa serioasa cum este Ripensia in liga a 2a.

teo musante a spus: (iunie 5th, 2017 at 11:02 )

Botosaniul a salvat Poli . Poli era retrogradata cand inca se juca la Botosani . A venit golul lui Fulop si asa am ajuns la baraj . Din pacate nu pot fi de acord cu cei care-l slavesc pe antrenorul Popa . Poli era demult salvata daca acesta era mai insprat in ultimele meciuri . Mereu a intrat cu Pedro , Draghici si Fucek in dauna lui Mailat si Popovici . Pe ultimii i-a bagat mai mult rezerve dar acestia au fost cei care au dat golurile chiar din postura de rezerve . Straton e scos din echipa de acelasi limbut dar orgolios antrenor . La conferintele de presa parca vorbeste de la marginea terenului din Siria . Sper ca in meciul de baraj cineva sa-i spuna sa-l titularizeze pe Popovici si Mailat alaturi de Barbut si sa-l recheme pe Straton . In orgoliul lui si incapatanarea specifica nici macar nu a vrut sa multumeasca echipei din Botosani macar pentru fair-play -ul de a juca corect . El tot o dadea cu Dumnezeu . Antrenor cu mult noroc si……atat .

zaza a spus: (iunie 5th, 2017 at 11:38 )

Daca asta e salvare…

INO a spus: (iunie 5th, 2017 at 12:58 )

BOY’S!POLI TREBUIE SĂ CÂȘTIGE CU MUTA BĂTRÂNA RABLĂ!!UTA VA PROMOVA LA ANUL!CÂND VA FI GATA STADIONUL ȘI ROBU MAI POMPEAZĂ ȘI CEVA BANI ÎN BANAT LA ARAD!!HAI PA!!ÎNCĂ O DATĂ MULȚUMIȚI CELOR DE LA BOTOȘANI ȘI AVEȚI RESPECT FAȚĂ DE O ECHIPĂ CARE UITE-AȘA CUM ESTE SE DESCURCĂ BINE ÎN LIGA 1 ȘI NU SE FAC DE RUȘINEA LUMI!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

STOIAN MIRCEA a spus: (iunie 5th, 2017 at 22:56 )

Tot respectul pentru MOLDOVENI ! Oameni ! Nu carpe de ardeleni ce se simt mai bine cu miticii decat cu fratii Banateni .Inca o data ;RUSINE,RUSINE sa va fie ! Popa ar fi cazul sa o ia din loc ,chiar si in ultimul joc era pe langa meserie [nu vedea prostu ca croitoru nu joaca pentru echipa].

INO a spus: (iunie 8th, 2017 at 10:18 )

BOY’S!DUPĂ MECIUL CU POLONIA PIERDUT!VA URMA VICTORIA LUI POLI CU UTA!!BUCURAȚI-VĂ DE FOTBAL!!HM!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top