Matei Suciu sparge unitatea PSD Timis din jurul lui Grindeanu

Deputatul PSD Matei Suciu a confirmat oficial sâmbătă informațiile din ultimele zile potrivit cărora el va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sorin Grindeanu. Chiar în ziua în care premierul a făcut o baie de mulțime la sediul PSD Timiș, Suciu a trimis un comunicat de presă, prin care îi aduce mai multe acuze lui Grindeanu.

Deputatul Matei Suciu reia teza vehiculată de unii colegi de partid că asistăm la o lovitură de stat dată de tandemul Ponta – Grindeanu. „Sorin Grindeanu și Victor Ponta calcă în picioare opțiunea a 3.200.000 de români care au votat PSD si Programul de guvernare. Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese care va răspunde în fața legii și în fața românilor pentru puciul din aceste zile”, susține Suciu, într-un comunicat de presă. El a mai spus că nu toți timișorenii sunt de acord cu acțiunile neconstituționale ale celor doi. „Am fost mereu de acord cu Sorin Grindeanu și l-am susținut în întreaga sa carieră politică, dar acum se pune în discuție unitatea partidului. Eu mă uit mai departe de această dispută care poate duce chiar la ruperea PSD”, a completat Suciu, pentru deBanat. Mai trebuie spus că deputatul a fost declarat incompatibil printr-o decizie definitivă a Justiției, decizie care se pare că n-a ajuns încă la Camera Deputaților.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

o rusine a spus: (iunie 17th, 2017 at 20:44 )

Hoțul la hoți trage.Dati-l afara pe acest specimen subdezvoltat.Este o rusine pt acest județ.

Deki a spus: (iunie 17th, 2017 at 20:47 )

Jalnic personaj! Nevasta luata din interes, sclav prestator pentru alții, prietenie cu penalul Valcov, chelnerul penalului Candea…Ce să-i ceri lui „Marcel”? Prostul nu e prost destul dacă nu e și emfatic. Bafta Sorine, sper sa ramai premier și pentru a anula asemenea nulități. Timișoara și Timișul e cu tine!

nwo a spus: (iunie 17th, 2017 at 21:44 )

Sunteti urmasii celor mai mari prigonitori ai crestinatatii de la Nero pana azi.Un partid bolsevic,avand la temelie doctrina sionista internationala.Va veti stinge sigur si lent,precum ceara lumanarii.

daniel a spus: (iunie 17th, 2017 at 22:50 )

Un zero este acest zis parlamentar !In 6 luni se schimba structura in PSD si atunci Suciu ce v-a face?V-a spune ca l-a obligat Dragnea ?Trebuie exclus din PSD Timis!

sebi a spus: (iunie 17th, 2017 at 23:01 )

Bravo Matei. Și Adi voteaza.

Anca S. a spus: (iunie 17th, 2017 at 23:13 )

Ati vazut ? Daca demnitatea ar avea un nume, acesta ar fi Matei Suciuuuuuuu ! Sa mori de ras, nu alta !

Cosimo a spus: (iunie 17th, 2017 at 23:27 )

Un bufon care trebuie sa ajunga in cel mai scurt timp la groapa de gunoi a politicii timisene… alaturi de toti liberali busoisti.

Ovi a spus: (iunie 18th, 2017 at 00:37 )

Desi spera la presidentia psd ……vei avea mare surpriza in curand( vei parasi parlamentul pe.usa din spate).ANI nu doarme

cetatean a spus: (iunie 18th, 2017 at 07:02 )

Sa se duca sa voteze fiind incompatibil, ca il salveaza sef-ul Drac-nea. Dar viata e lunga iar Babaiaga vine la un moment si te ia. Multi viteji cred atunci cand sunt la butoane ca sunt pe cai mari.

osanu a spus: (iunie 18th, 2017 at 08:35 )

Un gugulan oportunist,unul care isi vede doar interesul propriu de moment,un vanzator. Nu este politicia.,doar un simplu membru de partid,care sta, vorba aia, ca si ala in cucuruz,si asteapta si se foloseste de puterea data de partidul din care face parte,beneficiind de contracte avantajoase pt firmele sale,obtinute prin presiuni politice si constrangeri probabil,( transport de persoane,la preturi mari/km oferit scolilor di judet)…Un politician trebuie sa fie activ,trb.sa vina cu propuneri legislative,cu proiecte,cu solutii,sa aduci beneficii comunitatii care te-a emanat,nu doar sa astepti avantaje.Nu fac politica,dar cred ca daca am votat PSD la alegeri,am votat PSD Timis si pe cei care erau pe lista partidului,NU am votat dragnea,nu am votat codrin,…,pe mine ma reprezinta Grindeanu,Dobra…cei din judetul meu si trebuie sa fiu solidar cu ei,indiferent care va fi deznodamantul pana la urma,oricum sudistii si miticii nu dau doi bani pe Banat,ba dinpotriva,le stam in gat dintotdeauna !!! Asta-i parerea mea !!!

anteconbega a spus: (iunie 18th, 2017 at 09:48 )

Ca să fie lovitură de stat ar fi trebuit ca dl Suciu (cu sprijinul talentatului Radu Ţ.) să scoată divizia personală de taxiuri în stradă şi să le bage în curtea largă a sediului PSD Timiş. După care, toată lumea la un mic cu muştar şi o pere nepasteriuzată.

INO a spus: (iunie 18th, 2017 at 10:08 )

BOY’S!SUCIU NU ESTE SINGUR MAI SUNT ȘI ALȚI!DAR O SURPRIZĂ POATE SĂ APARĂ DIN PARLAMENT!ÎNSĂ CHIAR AȘA ROMÂNIA NU AVEA NEVOIE DE EVENIMENTE DE ACEST GEN !ECONOMIC SAU PIERDUT ȘI SE VOR PIERDE MILIARDE!POLITIC SE PIERD RELAȚIILE IMPORTANTE CU STATELE MEMBRE UE ȘI CHIAR ÎN MEDIUL DE AFACERI MULȚI SE FERESC SĂ BAGE BANI ÎN ROMÂNIA UNDE PERSISTĂ INSTABILITATEA POLITICĂ!ESTE FOARTE GRAV CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA LA ACEASTĂ ORĂ!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE !

watchdog a spus: (iunie 18th, 2017 at 10:16 )

Fiind incompatibil de ceva timp, nu este ilegal sa se ia in considerare votul acestui individ?

Lagardere a spus: (iunie 18th, 2017 at 10:48 )

Bai,jegule,cine te-a ales pe tine in Parlament? Dragnea? Sau oamenii din Timis? Daca ai fi facut macar o vizita in judet,sa-ti misti curul ala infect,ai fi aflat parerea timisenilor despre Dragnea. Nu-i nimic,Marcele,mai tii minte vorba lui Traian Tomescu? E valabila si pentru tine: „se apropie funia de par,Marcele”!

Omg a spus: (iunie 18th, 2017 at 11:00 )

Plin PSD de smenari si incompatibili. PSD e incompatibil cu bunul simt.

simona a spus: (iunie 18th, 2017 at 20:33 )

Nu l-am ales nimeni…Datorita lui Sorin a ajuns aici ,,sarmanul gugulan,,Daca Sorin nu se induiosa lacrimilor lui Dragnea..Dobra era deputat iar ,,sarmanul gugulan,,ramanea pe dinafara…Sloganul lui ,,, SUNT DE-AL VOSTRU!
Dreptate pana la capat pentru toti romanii dispretuiti,,,?????De-al cui mai fomistule??Si care dreptate???Faci de ras Liceul Traian Doda,Facultatea de Mecanica si pe toti banatenii…Te-ai dat cu ciuma rosie???

Ion a spus: (iunie 18th, 2017 at 20:54 )

@simona:ai grave probleme la mansarda. Apropos atat sorin cat si matei sunt psd…trecand de asta sorin e muuult mult mai rau decat dragnea…..
Oricum sorin e un pacalici care a crezut ca va reusii sa puna mana pe tot psd-ul cum a reusit in timis….sâc nu i-a iesit!

george a spus: (iunie 18th, 2017 at 21:10 )

ION???Tu esti cumva din teleorman??Adica TELEOLTEAN????Fata aia iti explica cum a ajuns Suciu deputat…si cum a ajuns acest incompatibil ANI sa muste pe cel care i-a fost stapan si l-a propulsat in parlament….Cum poate sa fie Sorin mai rau decat Dragnea??Inseamna ca tu il cunosti pe Dragnea si stii cat de potent este????
Plecati in ,,TELEOLTENIA,,voastra unde sant 17 pensionari la un om activ…

Anca S. a spus: (iunie 18th, 2017 at 23:24 )

Personajul acesta a fost inca un mandat senator, va dati seama ?/??? Cine l-a pus pe liste, nu Sorin ? Bine-i face, daca s-a inconjurat de astfel de specimene.

ION GUGULANUL a spus: (iunie 19th, 2017 at 18:44 )

Vad ca il injurati pe Suciu, da a fost si senator, jeg-oportunist-bufon etc, dar cum se numesc cei ce l-au votat, cei ce l-au insotit ca pe un mare lider prin campaniile electorale, cei ce l-au ajutat sa adune fabuloasa avere???? cu ce e mai presus votantul timisean decat cel din teleorman , ambii voteaza incompetenti si oportunisti doar ca apartin unui partid , asa ca toate epitetele sunt caracteristice si celor vreo 30000 de votanti ai lui Suciu!!!

anteconbega a spus: (iunie 21st, 2017 at 09:04 )

Matei Suciu are cele mai mare şanse să devină preşedinte executiv al PSD. Prin delegare, interimar, după trecerea moţiunii de cenzură. Sau nu? Oricum, bolşevicii romnâni au reuşit performanţa de a duce euro la 4,6 lei. Vai de sărăcia românului care a luat bani de la bancă!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Top