Categories: Timp liber

Revolutia s-a terminat, dar continua! Timisoara, pregateste-te de noi aventuri / FOTO

S-a lăsat liniștea peste Muzeul Satului Bănățean, „casa” din ultimele trei zile a celui mai revoluționar festival al Timișoarei. Ultimele beaturi s-au stins, ultimii petrecăreți au plecat obosiți, dar fericiți spre case. Cu un singur gând: să se întoarcă anul viitor!

Revolution Festival a pus punct ediție cu numărul trei. Au cântat aici, în ultimele trei zile, Rudimental (DJ Set), Dubioza Kolektiv, Delta Heavy, Eluveitie, GBH, Icicle și mulți-mulți alții. De atmosfera unică de la Muzeul Satului Bănățean s-au bucurat, în total, peste 20.000 de oameni.
Pentru prima dată, festivalul a avut program non-stop, peste zi fiind programate diverse ateliere și jocuri, serile fiind dedicare concertelor.

Ultima zi a festivalului a adus pe scena principală, Music Guru, un show uimitor susținut de Alternosfera. Noaptea a fost apoi electronic-fantastică, cu LTJ Bukem și DJ K-lu. Surpriza acestei ediții au fost fetele de la Maika: după ce au cântat prima dată pe scena principală, ele au revenit pentru un nou concert la scena Lunatica și și-au făcut, la Timișoara, o mulțime de fani. Totul s-a terminat spre dimineață, când ultimii petrecăreți au plecat spre case, obosiți, dar încântați de experiența trăită la început de iunie la Pădurea Verde.

Revolution Festival e gata, dar pregătiți-vă, pentru lunile următoare, și de alte evenimente… revoluționare. Vor urma concerte, petreceri și alte surprize. Până atunci, nu uitați: începutul lunii iulie vă aduce o nouă experiență Exit, la Novi Sad. Între 5 și 9 iulie, în Cetatea Petrovaradin, are loc o nouă ediție a festivalului, iar line-up-ul este excelent: The Killers, Jason Derulo, Liam Gallagher, Paul Kalkbrenner, Rag’n’bone Man, Roisin Murphy, Noisia si mulți alții. Duminică, 4 iunie, e ultima zi în care puteți beneficia de oferta de bilete „4 + 1”. Mai multe detalii aici.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago