Robu garanteaza pentru Ionut Popa si ataca violent GSP

Primarul Nicolae Robu neagă vehement o știre apărută în GSP potrivit căreia pe banca tehnică a lui ACS Poli va veni Vasile Miriuță. Robu spune despre cei care au dat știrea c-ar fi „minți bolnave”, cu „probleme grave la cap”.

Gazeta Spoprturilor a publicat sâmbătă o știre potrivită căreia zilele lui Ionuț Popa pe banca ACS Poli ar fi numărate. În locul acestuia ar urma să vină Vasile Miriuță, care a fost schimbat la CFR Cluj cu Dan Petrescu. Sâmbătă seara târziu, primarul Nicolae Robu a dezmințit categoric știrea, dezlănțuidu-se împotriva celor de la GSP. Ca de obicei, el transformă însă un drept la replică în injurii, menționând printre altele că jurnaliștii de la publicația amintită ar avea „probleme grave la cap”. „Să vă fie rușine, Gazeta Sporturilor! Acum un minut mi s-a semnalat că în Gazeta Sporturilor a apărut un articol în care se afirmă că, citez: «Deși a reușit să o mențină pe ACS Poli Timișoara în Liga 1, după ce a pornit campionatul cu un handicap de 14 puncte și a câștigat barajul cu UTA Arad, Ionuț Popa nu mai e dorit de primar» și că «Vasile Miriuță […] e 99% noul tehnician al lui ACS Poli. Acestuia i se va oferi un contract valabil pe doi ani». Oameni buni, cine debitează asemenea neadevăruri – mă-ntreb: cine oare?! – trebuie să aibă probleme grave la cap! Domnule Ionuț Popa, ați făcut treabă excelentă la Poli, cum am mai spus de nenumărate ori! Nu luați în seamă fabulațiile unor minți bolnave! Eu am încredere în dv. și așa, fără mustață! Deci, așa cum v-am spus, dv. veți fi, în continuare, antrenor la ACS Poli! Fără mustață sau cu mustață, dacă o fi să vă crească la loc!”, a reacționat Robu pe Facebook. De remarcat că citatele lui Robu sunt inexacte, în GSP s-a afirmat că Miriuță este 99% viitorul antrenor al lui Poli. Nervozitatea primarului poate fi cauzată și de faptul că, sâmbătă, Cristian Bușoi, susținut de Robu la președinția PNL, a pierdut în mod rușinos alegerile. Altfel, GSP anunță că luni va avea o ședință a Consiliului Director de la Poli, în care se va discuta și numele noului antrenor. Potrivit aceleiași surse, există două tabere, din care una îl susține pe Popa, iar alta, pe Miriuță.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

31337 a spus: (iunie 18th, 2017 at 11:44 )

Ieri a existat pe gsp un articol scris de Buzarin cu titlul „Robu lui Dumnezeu Ionuț Popa”. In respectivul articol, lui Nicolae Robu i s-au adresat diferite epitete, era acuzat de fariseism si luat la misto in stilul clasic miticesc. Articolul a fost sters ulterior. Dar „probleme grave la cap” e prea putin pentru ce merita articolul respectiv.

31337 a spus: (iunie 18th, 2017 at 11:55 )

Citatul lui Robu era exact, cei de la gsp au editat ulterior stirea. 😛 Intre timp au editat-o din nou, au scos estimarea de 99% si spun asa „Antrenorul de 46 de ani e foarte aproape să fie noul tehnician al lui ACS Poli Timișoara”. Daca ne apucam sa dam in Robu pentru un articol din gsp, inseamna ca am ramas fara stiri si ne bantuie plictisul. 😀

teo musante a spus: (iunie 18th, 2017 at 12:09 )

Felicitari domnului Popa pentru salvarea miraculoasa de la retrogradare tinand cont de acea incredibila recuperare de la – 14 puncte . Fara bani si cu un lot subtire valoric si numeric , Popica a gestionat bine moralul jucatorilor si i-a motivat excelent niste baieti care jucau pe stomacul gol . Despre fotbal insa mai putin putem discuta deoarece s-a jucat slab in marea majoritate a meciurilor si norocul a fost si el un factor determinant in multe meciuri castigate pe final dupa multe ratari ale adversarilor . Pe final presiunea negativa in urma declaratilor din conferintele de presa si unele modificari de lot gresit facute , ne puteau costa . E bine totusi ca intr-un final , antrenorul a facut la Siria echipa cea mai buna , adica cu Straton in poarta , fara Bocsan si cu Mailat titular . Cred totusi ca la ultimul meci Canu si antrenorii secunzi l-au influentat decisiv in alcatuirea echipei . Acum ar fi un moment excelent de retragere a lui Ionut Popa tinand cont si de varsta si de performanta carierei ca antrenor . E greu sa cred ca va repeta performanta asta pe viitor . E clar ca acest lot trebuie primenit . Daca conducerea se va baza din nou exclusiv pe banii din drepturi tv , ca o persoana care supravietuieste din alocatie sau ajutor social , atunci probabil „primenirea” echipei va fi cu jucatori de prin esaloane inferioare care in cel mai bun caz vor reusii acelasi lucru , adica salvarea de la retrogradare . Daca conducerea va reusi alaturi de primar , cooptarea a 1-2 investitori fie si cu contributii medii iar primaria va debloca bani pentru club , atunci perspectivele imbunatatirii lotului sunt cu jucatori de valoare mai mare , pretentile vor creste ca performante iar un antrenor mai tanar si pregatit tehnico-tactic ar fi de bun augur . In conditile actuale , de saracie , e ok si Popica , cu glume deocheate si cu prelegerile lui .

Gioni a spus: (iunie 18th, 2017 at 12:43 )

Iata articolul despre care pomenea un comentator mai sus:
Robu lui Dumnezeu Ionuț Popa
Ionuț Popa e ca și ras. Nu de mustață, aceea e rămas în vestiarul de la Șiria, după epopeica salvare de la retrogradare. De funcție e ras. Dat afară, adică.
Nu se poate spune că primarului Robu nu-i mai place de mustața lui Ionuț, pentru că Ionuț n-o mai are. Cât să-i fi crescut în două zile? Maestrului Robu nu-i mai place pur și simplu antrenorul, pentru că, pe surse, a târât echipa în scandaluri. Salvarea de la retrogradare după penalizarea de minus 14 puncte e un scandal fără margini. Celelalte, semifinala de Cupa României, finala de Cupa Ligii, sunt tot scandaluri, dar mai mici.
Alt scandal e punerea pe picioare a lui Bărbuț, ca să se bată Craiova și Dinamo pe el și oltenii să dea Timișoarei un sfert de milion de euro. Iar scandalul cel mai mare dintre toate e milionul și ceva de euro, care va intra în conturi din drepturile tv de anul viitor.
Edilului îi put toate aceste scandaluri la două zile după ce țopăia în vestiar cu Popică de gât. E scuzabil ca Nicolae Robu să nu se priceapă la fotbal, pentru asta există consilieri, dar lipsa de obraz și fățărnicia sunt însușiri pentru care scuzele se găsesc mai greu. Lui Ionuț Popa mustața îi va crește la loc mult mai repede decât se vor corija incorectitudinea și lipsa de recunoștiință dovedite de primar.
La porțile Bastionului Timișoarei bate Miriuță, la rându-i demis mizerabil de la CFR, la două zile după ce fusese asigurat că va rămâne. Cu inima încă rănită, Vasile ajustează din pix proverbele românești. Primul pe listă e ”ce ție nu-ți place, fă-i tu altuia!”.

A fost sters!

INO a spus: (iunie 18th, 2017 at 13:57 )

BOY’S!DACĂ RĂMÂNEȚI ACEIAȘI NON VALORI LA ANUL VĂ BATEȚI LA RETROGRADARE!!ÎNSĂ CUM ROBU NU ARE NICI O TREABĂ CU FOTBALUL NU ESTE EXCLUS SĂ VEDEȚI ACEIAȘI FOTBAL DE KKT ȘI UN ANTRENOR LIMITAT CARE NU ȘTIE NICI MĂCAR SĂ FACĂ ECHIPA!!DACĂ VA FI AȘA O MARE RUȘINE VA VENI PESTE CLUBUL POLI TIMIȘOARA!!ȘI ORICUM DACĂ NU SE SCHIMBĂ CONDUCEREA ȘI ANTRENORUL ÎMPREUNĂ CU 7.8.JUCĂTORI POLI TIMIȘOARA ARE SOARTA CELORLALȚI ANI ȘI ABUREALA LUI ROBU CĂCI VA INVESTI BANI ȘI O ECHIPĂ COMPETITIVĂ DE PRIMELE LOCURI CADE ȘI TIMIȘORENII ÎL VOR MAI ÎNJURA PE LA MIJLOCUL CAMPIONATULUI!!CU IONUȚ POPA NU VEȚI FACE NIMIC ÎN FOTBAL DAR DACĂ NU AVEȚI MINCE ȚINEȚI-L !!NU IONUȚ POPA A SCĂPAT ECHIPA DE LA RETROGRADARE CI FOTBALUL ROMÂNESC A FOST LA UN NIVEL FOARTE SCĂZUT!!TOATE ECHIPELE INVESTESC SE ÎNTĂRESC LA POLI TIMIȘOARA SE BAT CÂMPI DECI RUȘINE PENTRU POLI TIMIȘOARA CARE AN DE AN O BĂLTESC LA RETROGRADARE!!HAI PA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Muntean a spus: (iunie 18th, 2017 at 17:50 )

Da ,sunt bolnavi cu capul!

Poli 21 a spus: (iunie 18th, 2017 at 19:26 )

Oare cind o sa vina vremea ca sa ii spunem acestui cretin pe nume ino „hai pa” ca ti se raceste patul la Gataia ?

++ a spus: (iunie 18th, 2017 at 21:52 )

asta e ziarul lui ioanitoia, un mitic spertar care scrie astfel de articole. obsesia lui, de fapt spera avantage din alta parte e selectionerul Daum caruia i se dedica mai nou 100%. el si echipa de asa zisi ziaristi, ca Buzarin cel ce a sris editorialul, din jurul sau.

Suporter a spus: (iunie 21st, 2017 at 00:04 )

Nu înțeleg dacă primăria nu a dat de 3 ani bani la club cum mai conduce Robu el pune antrenorii chiar nu înțeleg

spirt a spus: (septembrie 14th, 2017 at 13:07 )

e mai rau miticul decat boxigarul? Nu cred.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Top