Timisoara mai asteapta. CNI a dat aviz pentru un nou stadion într-un mare fief PSD

Compania Națională de Investiții (CNI) a anunțat că a dat aviz favorabil construirii unui nou stadion în Târgoviște. Proiectul va costa aproape 30 de milioane de euro, investiția fiind în totalitate de la guvern. Târgoviște nu are fotbal, dar are… doi miniștri în Guvernul Tudose.

Cu toate că președintele CJ Timiș, Călin Dobra, afirma recent că primul stadion care se va face după modernizarea cele patru arene din Capitală, în perspectiva Campionatului European din 2020, este cel din Timișoara, din București lucrurile se văd altfel. Următorul stadion care se va ridica în România cu fonduri de la bugetul statului va fi la Târgoviște, iar CNI a și dat deja avizul favorabil în acest sens. Stadionul cu o capacitate de 15.000 de locuri va avea și pistă de atletism, iar potrivit proiectului aici se vor putea organiza meciuri de fotbal și rugby. Valoarea investiției este de 133,6 milioane de lei, aproximativ 29,3 milioane de euro.

Târgoviște are o echipa de fotbal de pluton în Liga a II-a, iar despre rugby nu e cazul să vorbim. În schimb, Dâmbovița este un puternic fief PSD-ist, având nu mai puțin de doi miniștri în Cabinetul Tudose. Este vorba de Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița și ministru al Apărării, președinte al Comisiei parlamentare de control al SRI, respectiv Rovana Plumb titulară la Ministerul Fodurilor Europene. De amintit și faptul că la Târgoviște a avut loc singurul miting din acest an de susținere a PSD după marile proteste din iarnă împotriva Ordonanței 13.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

Vic Sergiu a spus: (august 29th, 2017 at 20:56 )

DE CE DRACU SE MAI SARBATORESTE LA ANUL MAREA UNIRE??????????
PT. STADIOANE LA TARGOVISTE DIN BANII BANATULUI, TIMISULUI.
POPOR DE RAHAT SUNTEM, AIA E.
EU UNUL VREAU ALIPIRE DE UNGARIA SAU DE SERBIA????
VOI OLTENII DIN BANAT CE VRETI????
TIMISOARA = MEHEDINTI = GORJ
NU MAI E TIMIS, E CU TOTUL ALTCEVA, OAMENI DE PE COCLAURI, ASTA E.

saytok a spus: (august 30th, 2017 at 08:36 )

„NU MAI E TIMIS, E CU TOTUL ALTCEVA” … asa e cum zici tu … TM =”Tot Mehedinti”

Marius a spus: (august 30th, 2017 at 09:13 )

Exact stadion ne trebe nouă, ce să zic. În rest școlile strălucesc de curățenie, la Victor Babeș s-au făcut parcări și nu se mai pachează pe trotuare, spitalul de copii e gata și la fel ca la Babeș există locuri de parcare suficiente. Dar nu, nouă station de trebe, stadionul e un panaceu pentru căcații de politicieni, înlocuiește orice e prost făcut sau nefăcut, înlocuiește școlile, spitalele, tot!

doru a spus: (august 30th, 2017 at 11:00 )

asa este Marius, ai dreptate nu e vorba despre spalarea, sifonarea, smenuirea banilor publici, care o stim cu totii cum se face. e vorba ca in timisoara de exemplu nu avem o centura terminata dupa 30 de ani de capitalism, facuta din banii contribuabililor, s-au cheltuit sute de milioane de euro pe proiecte pe studii, pe plati sub forma de daune, despagubiri etc. dar finalitate zero. aici este scarba timisoreanului, timiseanului, ca nu avem un obiectiv important finalizat de guvern, indiferent care guvern, in zeci de ani.
clar sunt extrem de slabi parlamentarii de timis, intotdeauna au fost, i-au „facut” bucalenii, regatenii, imediat, ca asta e, o fi fost fruncea in Banat vreodata, dar in Regat e miselia, viclenia, lenevia care-i acapareaza pe toti ceilalti din alte zone.
in Romania, Timisoara indeobste s-a ajuns ca ori accepti realitatile, ori leave it. Clar

Patria a spus: (august 30th, 2017 at 12:56 )

Lasa ca miselia este egal distribuita si printre banateni! Am avut un guvern Ponta cu „tata socru” banatean si sotia banateanca. Ce au facut pentru Timisoara si pentru Timis? Nimic!!! Am avut si un prim ministru banatean! Ce a facut pentru Timisoara? A anulat autostrada spre Belgrad dand vina pe partea sarba dupa care a anulat centura pe patru benzi aprobata de Ciolos si a rectificat-o la doua benzi!!! Asa ca, pana una alta, cei mai mari dusmani ai Banatului sunt banatenii insisi, nu miticii sau altii din alte parti! Care sunt cum sunt, ii stim! Cand vom avea o clasa politica locala capabila sa lupte pentru oras si pentru regiune, atunci sa comentam! Pana una alta avem centrul plin de tigani, o alta mareata realizare a banatenilor!!! Deci: treziti-va!!! Faceti ceva aici, ceva bun aici si acum! Dupa care va veti putea lupta si cu morile de vant din Bucuresti!

spirt a spus: (august 30th, 2017 at 13:13 )

Dobra minte cum deschide gura. Si cica e profesor de sport. E un bolovan cu etaj, cu prelungirea gatului in loc de cap.

birlic a spus: (august 30th, 2017 at 13:34 )

Doua maimuci, Grindeanu si Dobra, si-au batut si isi bat joc de un judet intreg.

Aaron a spus: (august 30th, 2017 at 13:40 )

Ma ingozeste insistenta unora, care poate lua forme paroxistice, in a incerca demolarea unui text. Este suficient sa va exprimati civilizat parerea sau sa ignorati un text. Sa nu uitam totusi ca ne aflam intru-un spatiu de lucru in care putem invata unii de la altii. Sunt pe acest site destule modele de texte valoroase inclusiv modele de perceptie, interpretare si hermeneutica a textului

dinu a spus: (august 30th, 2017 at 22:00 )

@Aaron. Chestia cu hermeneutica e foarte tare. Ar trebui sa explici ideea si in cuvinte mai simple, ca sa priceapa si banatenii din MH si GJ.

danii a spus: (august 31st, 2017 at 09:01 )

asa e

Seth a spus: (august 31st, 2017 at 09:05 )

Asa cum v-am promis, caci cuvintele mele sunt promisiuni, eu va alung suferinta…stiu ca va e frica de moarte..dar nu moartea e infricosatoare, va spun eu..moartea e un fleac…tranzitia catre ea e grea..

Seth a spus: (august 31st, 2017 at 09:06 )

dar, singurul mod de a contempla moartea este de a o intelege, sa o percepi ca pe o parte, ca pe o implinire si conditie sacra a vietii, nu trebuie sa o separi de viata, sa i-o opui sau sa o transformi intr-un argument impotriva ei..

Seth a spus: (august 31st, 2017 at 09:06 )

cu totii ma veti cunoaste la momentul potrivit..nu va fie teama! Paziti-va timpul! Paziti-va orice ora, orice minut! Nesupravegheat, timpul va fugi ca o soparla…umple cu lumina orice clipa printr-o fapta cinstita, vrednica…da-i greutate, valoare, lumina!!

Seth a spus: (august 31st, 2017 at 09:07 )

In cursul zilei de azi, va voi trimite sfaturi prin supusul meu Edward…

Seth a spus: (august 31st, 2017 at 09:08 )

Azi, veti auzi cuvantul meu prin supusul meu

Aaron a spus: (august 31st, 2017 at 09:09 )

@dinu: sa nu tragem cu rachete Tomahawk in fluturi. Pentru ca fluturii, in toate formele lor de tranzitivare, chiar daca multi nu le intelegem existenta, au rolul lor filogenetic.

Seth a spus: (august 31st, 2017 at 09:11 )

supusul edward!

Aaron a spus: (august 31st, 2017 at 09:17 )

Seth, o firesca toleranta reciproca s-ar impune. Adevarat nu o toleranta laxa, pasiva ci una evaluativ-exigenta dar ce faci tu e un semn de manifestare obsesiv-compulsiv. E loc sub soare pentru toti inclusiv in spatiul bleu,europeic. Indemnul lui Heliade ” scrieri baieti,orice, numai scrieti” si-a pierdut actualitatea

Calu a spus: (august 31st, 2017 at 09:24 )

Aaron, sa nu impingem lumea moderna intr-o lume distopica.

Florin Caisa a spus: (august 31st, 2017 at 09:26 )

Discutia asta imi aduce aminte de Cicero dupa ce a rostit faimosul ” o tempora” a adaugat „Ova tuum olfacies, bovi.”

sam a spus: (august 31st, 2017 at 13:01 )

de cand filozofii sunt prieteni cu hotii

Mihai a spus: (septembrie 1st, 2017 at 20:06 )

Se pot construi multe în țara aceasta dacă s-ar face proiecte, în loc să încercăm să omorâm capra vecinului (stadionul din Târgoviște, în cazul de față). Aceasta este de altfel și cauza slabei absorbții a fondurilor europene în România, lipsa unor proiecte corespunzătoare, care se limitează de obicei la nivelul de parcuri construite în … păduri. Felicitări Târgoviștei că a reușit să atragă aceste fonduri, iar celor care stau de o parte comentând cu năduf le recomand să treacă și ei la treabă și vor obține ce își doresc, dacă își doresc cu adevărat….

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Rezultate dezamăgitoare pentru echipele timișene din Liga 3 în etapa a 3-a din play-off și play-out

După o serie de rezultate pozitive pentru majoritatea echipelor din Timiș, iată în etapa a 3-a din play-off și play-out, grupările noastre au fost sub așteptări. În C7, Ghiroda a pierdut la Șimian, pe un teren unde a fost învinsă și în sezonul regulat. Echipa din Mehedinți s-a impus cu 2-0, însă Ghiroda rămâne prima,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rezultate dezamăgitoare pentru echipele timișene din Liga 3 în etapa a 3-a din play-off și play-out
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

La Buziaş, eveniment în sprijinul copiilor afectați de hemofilie. Participă foştii fotbalişti Romulus Gabor, Mircea Axente şi Ovidiu Cuc

În această după-amiază, la Buziaş, are loc evenimentul „Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună”, organizat de Asociația Română de Hemofilie în parteneriat cu Centrul European de Tratare a Hemofiliei Cristian Șerban din Buziaș. Printre cei care vor alerga se numără foşti mari fotrbalişti precum “cangurul” Romulus Gabor sau foştii polişti...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Buziaş, eveniment în sprijinul copiilor afectați de hemofilie. Participă foştii fotbalişti Romulus Gabor, Mircea Axente şi Ovidiu Cuc
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

După o serie de rezultate pozitive pentru majoritatea echipelor din Timiș, iată în etapa a 3-a din play-off și play-out, grupările noastre au fost sub așteptări. În C7, Ghiroda a pierdut la Șimian, pe un teren unde a fost învinsă și în sezonul regulat. Echipa din Mehedinți s-a impus cu 2-0, însă Ghiroda rămâne prima,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rezultate dezamăgitoare pentru echipele timișene din Liga 3 în etapa a 3-a din play-off și play-out
Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad
Un nou parc se va realiza la Timișoara, în locul unde în prezent se află amenajarea șantierului de reabilitarea a Căii Bogdăneștilor, pe strada Ion Rațiu. Cei care realizează studiul de fezabiliate au oferit primele randări cu această investiție, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără. Anul trecut a fost scos la licitație contractul pentru realizarea studiului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cum va arăta noul parc de pe Calea Bogdăneștilor. Va avea locuri de joacă, dar și zone de practicat sportul
Intrat recent în PSD cu aşa-zisul său Partid Liberal, Raul Ambruş va primi funcţia de subprefect de Timiş. El îl va înlocui pe Sorin Ionescu, care a demisionat din funcţie pentru a candida la alegerile locale. Sincronizare perfectă! Joi, 11 aprilie, Sorin Ionescu a anunţat că demisionează din funcţia de subprefect, afirmând că nu poate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trădarea are preţul ei. Ajuns PSD-ist din PNL-ist, Raul Ambruş va fi subprefect de Timiş
În această după-amiază, la Buziaş, are loc evenimentul „Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună”, organizat de Asociația Română de Hemofilie în parteneriat cu Centrul European de Tratare a Hemofiliei Cristian Șerban din Buziaș. Printre cei care vor alerga se numără foşti mari fotrbalişti precum “cangurul” Romulus Gabor sau foştii polişti...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Buziaş, eveniment în sprijinul copiilor afectați de hemofilie. Participă foştii fotbalişti Romulus Gabor, Mircea Axente şi Ovidiu Cuc
Top